Neden erkekleri bu kadar karalıyorsunuz bana hiç sizi anlattığınız kadar kötü birisi denk gelmedi hepsi çok beyefendi dürüst centilmen insanlar eklemek istediğiniz bir şey var mı
2 ay
Neden erkekleri bu kadar karalıyorsunuz bana hiç sizi anlattığınız kadar kötü birisi denk gelmedi hepsi çok beyefendi dürüst centilmen insanlar eklemek istediğiniz bir şey var mı
Erkek gözüyle bakınca her erkeğin aynı kefeye konulması bana da doğru gelmiyor. Aramızda gerçekten saygılı, dürüst ve centilmen olan çok erkek var. İnsan bazen birkaç kötü örnek yüzünden genelleme yapabiliyor. Oysa karakter insanın içinde olur, cinsiyetle ölçülen bir şey değildir.
Peki
Hep iyilerine deng gelirsin umarım 🙏🙂
Teşekkür ederim 🥰
🎀🥰🎀
Agzın bal yesun:)
Yesin ya 🍯🐝
Bana denk gelenler de çok iyiydi şansıma ama bu çoğunluğunun iyi olduğunu göstermiyor bir iki mesaj bir iki yorum okuyunca anlıyorsun ne olduklarını (çoğunluk)
Biliyorum canım 😘😃😃☺️
Şunu fark etmen çok kıymetli; demek ki sen gerçekten iyi erkekleri çekebilen bir enerjiye sahipsin 🌸✨ Çünkü genelde insanlar kendi sınırlarına ve duruşlarına uygun kişilerle karşılaşır. Herkesin deneyimi farklı, bazıları kötü örnekleri daha çok yaşamış olabilir. Ama senin gördüğün tablo da gerçek 🙏 Genelleme yapmak kolay, dengeli bakmak ise bilinç ister. Sen şu an o bilinçtesin gibi görünüyor 💫
Cevap
27Cevap
kişiye bağlı.
Evet

+1 Bu konuda bir almandan iltifat duymustum. Hbf de merdivende bavullariyla bekleyen genc bir kiz vardi öyle duruyordu baktim kimse yardim etmeyince bir el atip 10 saniyede cikardim sigara ikram etti sagolsun icerken almancam biraz kirikti hangi ülkeden geldin diyince türk diyince mutlu oldu
🥰🥰çok iyi bence
Bazen odunlugumuz tutabiliyor ama genelde centilmenizdir
😅💞💞
Türk kadınları dotunden element uyduruyor cogusu kendi seçiyor sonra sorunlu biri çıkınca herkese laf atıyor böylelerinin beyni olduğunu sanmıyorum
Muhtemelen güzel bir kadınsındır, o yüzden sana öyle davranıyorlardır. Aksi olsaydı böyle düşünmezdin :D
Bence her kadının için böyle bilmiyorum ama 🎀
Ben biliyorum :D Bu konuda bana güvenebilirsin.
Peki teşekkürler ederim 🥰💞
Rica ediyorum, iyi geceler.
İyi geceler 💞
Sen buradaki kızlara bakma buradaki kızların hayatlarında bir iki tane sanal sevgilisi olmus onlar üzerinden boş laflar
Bilmem onları
Bu kadar guzel seyler duymayi bünyem algilayamadı k. b
Tüh yaa
Maalesef
Hepsi değil ama bazıları harbiden efendi ve centilmen oluyor bizim sa… kızlar değer bilmiyor
Sanırım öyle
Öyle
Bu kadar özgü bizi onore etti yaaaa. Bak şimdi kasıla kasıla yürüyorum evin içinde
Mmmm
Türk erkeğinin en sevdiğim özellikleri kıskanç olmaları yani zaten erkek dediğin kıskanç olmalı bence ama dozunda kesinlikle bende seviyorum önemsediğimi hissederim
Ayy evet yaa
Sonunda gerçekleri konuşan biri. Teşekkürler hanımefendi
Rica ederim 💫
Sanırım paralel evrendeki türk erkeklerinden bahsediyorsun 😂 ya da pickme
Profesyonel oyuncularla karşılaşınca bu fikirlerin güncellenir elbet dshbd
Türkiye dışında yaşıyorsun belli ki
Hım
Belli.
Yoo Türkiye'de yım kendini öyle adlandırıyorsan sorun yok 🎀
Benlik bir durum yok. Türkiye'de yaşayan hemcinslerin bize genelde senin gibi bakmaz da ona şaşırdım
Şimdi oldu
Peki o zaman Hemcinslerin bize genelde pislik muamelesi yapınca insan ister istemez şaşırıyor.
Sen hsngi kleopatrasın?
8ve son hanedanımda başka kraliçe yok
7. Bile elime su dökemez diyorsun. İyiymiş.
🎀
Yanlız sana kötü bir haberim var. 8 kleopatra zaten var.
Tüh yaa
Kim diye soramk isterdim ama bilmediğin için soramıyorum
8 kleopatra var.
7 yabi meşhur kloepatranın kızı. Kleopatra selene.
Kleopatra Selene II. Mısır kraliçesi olmadı
O Kuzey Afrika’daki Mauretania krallığının kraliçesi oldu
Aynen. Ama sonuç olarak 8. Kleopatra var hem mısır fravunlarının sonuncusu hem ptolemiler hanedanının sonuncusu hem de kleopatraların sonuncusu.
👌🏻.
Marcus antanyusunu bekleyen kleopatram sen hala burada mısın yaaa 😅😂
👍🏻👍🏻..
19. Kleopatra bana küsmüş.
19 yaşımda açmıştım siteyi 😀
Aynen şimdi koca hatun oldun 😂
Ayn fosil
Fosil sever misin?
Sevmen evli hiç sevmem 😮💨
👍
Türk hanımefendileride çicek
🥰🥰
Eyvallah iyi ki varsınız
Teşekkür ederim sizde 🎀
Teşekkür ederim insan gibi hakaret etmeyenleri bulmak güzel iyi geceler dilerim
İyi geceler 🎀
🖐️🖐️
kendileri avel sevdiğinden
🙄
Her cinsin kötüsü iyisi vardır.
Ee tabikide
Sonunda bizi de bilen birileri var çok şükür :)
☺️☺️☺️
Evet aynen çok tatlişler
Teşekkür ederim🌹
Sen turk erkrgi gormemissin
Sen öyle diyorsan
💞
İnşallah de gelmez
Teşekkür ederim 💫
Ricaa ederim
Çok da gözükara
Doğrudur
İyileri var haklarını yedirmeyelim.