Selâm, Bu aralar biraz mutsuzum ve hayatımda ilk defa birine sarılma ihtiyacı duyuyorum. Normalde temas hiç sevmem, insanlara hiç dokunuyorum. Annem yanımda değil burda olsa anneme sarılırdım. Sanki bütün dertler bitiyor o zaman. Hayatta hiç içinizde birine sarılma isteği doğdu mu?
Hayatta hiç içinizde birine sarılma isteği, ihtiyacı doğdu mu?
Evet ona deliler gibi sarılmak istedim dedim yani keşke herhangi bir yerde yan yana olsak ben konuşmaktan razıyım sadece sarılabilirdik en büyük isteğim bu merak ediyorum sıcaklığını kokusunu sesini 😣
Genellikle kendimizi yalnız hissettiğimizde üzgün mutsuz olduğumuzda birine sarılma ihtiyacında bulunuruz. Bazende özlem duyduğumuzda ya da birini yürekten sevdiğimizde sarılmak isteriz. Biz insanlar aslında yalnız kalmaktan korkarız birimize muhtacızdır aslında yanımızda birilerini görmek var olduğunu hissetmek isteriz. O yüzden sarılmak da bizi çoğu zaman iyi hissettirir.
Çok oluyor ama sarılacak birini bulamayınca saçma olacak ama yatmadan önce kendime sarılarak, kendi sıcaklığımla mayışıp yatıyorum ve iyi geliyor cidden.😊
Şu anda sarılma isteği içerisindeyim ama hava çok sıcak sarılırsam birine yanarak ölürüm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu aralar bana da oluyor ben de temas sevmem karşı cins olsun hemcinsim olsun ama bazen ağlarken birine sarıldığımı hayal ediyorum nasıl bir yokluktur bu mk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben ailemden biriyle bile hiç sarılmadım. Mesela duygusal bi anımda birisi sarılınca ağlamaya başlıyorum, niye oluyor bilmiyorum🤷🏻♀️ . O yüzden biri sarılmak istediğinde geri çeviririm.