Türklerle museviler dosttur niye bu islamcılık niye bu araplaşma? Farkında değil misiniz Türkler giderek araplaşıyor. Arkadaşlar ortadoğuda akp öncesi iki tane stabil devlet vardı biri Türkiye diğeri İsrail... Şimdilerde ülkemin durumu kötüye gidiyor ve İsrail ile olan ilişkilerimiz bitiyor. Halbuki 1999 depreminde gıda ihtiyacınızın tamamını 1 ay boyunca İsrail karşılamıştı. Yunanistanla savaşırken size hep yardım etti İsrail... Museviler Türkleri çok seviyor. Sonuçta biz musevileri avrupadaki zulümden korudunuz. Şimdilerde bize düşman kesildiniz. Araplar sözde ermeni soykırımını tanıdılar İsrail tanımadı bile... Hemde tüm bu yaşanan saçma islamcı anti semitizm progagandalarına rağmen... Filistinliler rumlara destek verdi İsrail vermedi... Osmanlıyı bizim yıktığımızı söyleyen tiplere dikkatlice bakın hepsi islamcı kişilikte insanlar... Halbuki Osmanlı'yı avrupa yıktı... Artık musevilerden nefret etmeyin. Gidin İsraile görün sizi seviyorlar... Osmanlının yaptırdığı eserleri görüp sizin Türk olduğunuzu duyunca bunları sizler yaptınız vay be diyorlarBizi korudunuz sağolun diyorlar.
(Bende museviyim.)
(Bende museviyim.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar