ben bu 2 devletide seviyorum o ayrı bir konu , halkındanmı devletindenmi neyinden sadece yorum yapın sizi eleştirmeyeceğim merek ettim
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılIsraili sevmezler filistini işgal etmiş derler.
Kürteri sevmez vatan bizim derler.
Israil den farkları kalmaz.
Ermenistanı sevmezler.
Bayrağımızı yaktı derler.
Katliam yaptıklarını kabullenmezler.
Ha bide hep derler Ermeni dölü.
Kendileri asyadan Ortadoğuya geldiklerinde çekik gözlülerdi ama şu an degiller. Acaba onlar kimin dölü?
Bunlara neyi soruyorsun ki? Söyledikleriyle çelişen toplumdan ne beklersin?517 Yorumla- +1 yıl
Ulan cahil kimi kime anlatıyorsun türklermi çekik gözlüydü al sana tarih okuda bilgilen bunlar araştırılmış gerçekler :D ... ... Diğer soru Türklerin tipi hakkında Türkler çekik gözlü değildir Sarışın mavi gözlüdür Beyazdır Alpen Brıkisefal'dir. Uzun Saçlıdır.
Saçların siyaha dönüşmesi evrim nedeniyledir. Yörüklerde, Muhacir dediğimiz (Konya ve Tokat civarından Balkanlara giden Yörüklerde saçlar sarıdır. Göz şekline gelince; Türk tipinin gözü ne çok çekik, ne de pek iri olan, orta bir biçimdedir. Nisbeten küçük ve dar olan göz yarığı vardır. Realist Türk fresk ve resimleri, heykeller (mesela Kültiğin heykeli) bu tasvirin doğruluğunu ortaya koymaktadırlar. Bu göz şekli, Dede Korkut hikayelerinde (M. Ergin, Dede Korkut Kitabı, s. 17) “kıyma göz” olarak geçer. BAK BUDA ÇİN KAYNAKLARI ; Gene Çin vesikalarına göre Türk Tipi ;
Göz rengi – Yeşil, Mavi
Yüz rengi – Beyaz;
Saç rengi – Sarı, kumral
Kaş rengi – Kumral,
Boy – Uzun - +1 yıl
@TuranTürk reis bu arkadaşın söylediği deli zırvası için ne diyorsun :D
- +1 yıl
@ENRIQUE1990 Sen bayağı uçmuşsun kardeşim mavi göz nedir * :D Eski Türklerde yani Türk tipinde mavi göz oranı 500 de 10 dur Türkler genel olarak hafif çekik veyahut badem gözlüdür bugün mesela kırgızistanın bir çoğu çekiktir fakat türkmenistan çok çekik değildir Kıpçak Türkleri genelde sarışın renkli gözlüdür Oğuz Türkleri ise daha çok sarışın değildir
- +1 yıl
Çok zorlarina gitmis heralde @Tirisi
- +1 yıl
Ahahaha 😀
- +1 yıl
işte aranılan yorum ;) @Utopiamsin
- +1 yıl
Söyledikleriyle çelişen toplum dediğin toplum bir çağı acmış bir çağı kapamıştır.
neredeyse dünyayı vergiye bağlamıştır.
kurduğu devletin içinde nice her milletten insan yaşamıştır.
ama içlerinde ermeniler kadar haini cıkmamıştır her fırsatta sırtından vuran isyanlar cıkaran yıllardır diline dinine karışmamış osmanlıyı ilk sırtından vuranlardan. kürtlere gelince kürt kimliği altında yaşayan ermenileri sevmeyiz ama gercek müslüman kürtleri severiz. biz müslüman olan herkesi severiz yahudiler lanetlenmiş kavim ALLAH ın lanetlediğini sevmek banamı düşmüş.
Gelelim döl konusuna merak etme herkes bilir osmanlı dünyayı döllemiş cininden rusundan hepsini bunda sıkıntı yok. ondan içimizde kalan ermeniler türk kimliği altında yaşarlar. - +1 yıl
Kin ve nefrettle bir yere varılmaz kırk ve renk ayrımıda yapmak ise tüm kutsal kitaplarda yasaklanmıştır. Bireylerin hataları toplumlara yüklenilmesi adil bir davranış sayılmaz. ortada ne katliam var nede masum. tarihe malolmuş elbette üzücü olaylardır. gelin dostlar şu fani dünyada seviniz sevdiriniz nefret etmeyiniz nefret ettirmeyelim. yarın hakkın divanına varacağımızı biliyorsak tüm insanları Allah ahseni takvim olarak yaratmıştır yani yaradılanın en güzelidir. heppimiz ademin torunlarıyız herkese benden selamla olsun.
- +1 yıl
hangi kürt çocuguna kurşun sıkmışız işkence etmiş türkler israil öyle değil
ermenilere katliam yaptıgmız nerdeymiş milyonlarca delilimiz var ermenilerin türklere öldürdüğüne hatır ermeni hükümetinin totosu yemiyo sen neden türkçe konuşun git israilin ermenilerin köpekliğini yap gel burada havla - +1 yıl
@scorpion026
Hangi kürt çocuğunumu öldürmuşsunuz?
13 yaşında ki Ceylan onkol tcnin havan mermisiyle paramparça edilerek katledildi.
Al sana link burdaki liste insanlığın tc devleti tarafından yok edildiğini kanıtlayan litse gözüm
cetinyilmaz.wordpress.com/.../
Bir çok ülke ermeni katliyamini kabul etmisken siz neden kabul etmiyorsunuz?
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ermeni_Kırımı
Israil ve Filistine gelirken şunu belirteyim.
Ordaki insanlar yahudilere topraklarını satarken biliyorlardi zamani gelince böyle olacak lakin topraklarini sattılar diye bu zulmü haketiklerini söyleyenlerin tıpkı şu an tc devletinin yaptığı katliyam ve zorbaliklari görmezden gelen kör sağır ve dilli olup dilsiz taklidini yapan insanlıktan çıkmış zihniyetleri taşıyan insan görünümlü yabani varlıklardir. - +1 yıl
Turkiye ye asirlardir dusman ulkelerin kabul etmesi normal degilmi sence
- +1 yıl
Bana 1 tane ornek vermissin o cocuklarin eline molotof veren ailelere soyle
- +1 yıl
Bu seferde eline molotof veren ailemi diyorsun git araştır o cocuklar nerde öldü.
Ceylan önkol koyun otlatirken devlete molotof atiyordu değil mi. Neyse seninle tartışmayacam suçlunun bahanesi çok olurmuş.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılDün, Nazi çizmeleri altında ezildikleri günü unutan ve aynı zulme benzer bir şerefsizliği Filistin halkına reva gördüklerinden dolayı İsrail'den açıkçası hiç hazzetmiyorum.
Ermenistan ise yakın tarihte Hocalı Katliamı ile haşır neşir olup fazlasıyla yüzsüz davrandığı ve yetmediği gibi 1915 olaylarını ısrarla tekerleme misali dillendirdiği için sevimsiz bir ülkeciktir nazarımda...103 Yorumla- +1 yıl
Tamam.
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDevletinden.
Halkının büyük çoğunluğu olsa da netice de Ermeni olup farklı olan, İsrailli olup Yahudi olup siyonist olmayan insanlar da var. Ayrı kefeye koymak lazım.02 Yorumla- +1 yıl
bunlar hep bizim faydalarımız bilinçlendirdiğimizi görmek güzel ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorum zaten Ermeni'yim.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😇
Cevap sahibi+1 yıl@Taita
Şuursuz onlar ciddiye alinmaz irkci embesillerdir.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
42Cevap
+1 yılİsrail'le sorunum yok. Olan olaylar (Örn: Mavi Marmara) hükümetin kaşınması. (Sözde devlet) Filistin'de ne oluyor ne bitiyor umrumda değil.
Ermenistan'ı sevmem ama siyasi olarak sevmem, onun dışında halkıyla bir sorunum yok ve hakaret etmek için "Ermeni Dölü" demem.13 Yorumla- +1 yıl
Zaten kimseye Ermeni dölü demiyorum neyin kavgası olur ki?
- +1 yıl
Zamanın ötesinden gelen yorum/düzenleme: Merhaba bayan, yaşadığım bir dizi olaydan sonra siyasi görüşümde de köklü bir değişim yaşadım. Önceden bir sorunum olmayan Ermeni halkının artık siyasileriyle de bir sorunum yok.
Hatta 4 federal bölgeli bir birleşik devlet (Helen Cumhuriyeti, Türkiye, Ermenistan ve Kıbrıs) hayalim de var. Belirtmeliyim ki burada benim isteğim birleşmedir, birinin diğerine katılması değil, durum böyle olunva başkentin Ankara olması gerekmez ya da çoklu başkentler olabilir. 4 başkentin de kendinin yasama/yürütme/yargı erklerine sahip olduğu ya da 3 başkante birer tanesinin verildiği şekilde. 2. durumda Lefkoşa boşa çıkacak ancak bunun da çözümü Kıbrıslının elinde olacak, kimi isterse o taraftan temsiledilecek.
+1 yılermenistanı soykırım yalanı yüzünden sevmem ki tarih de bunun yalan oldugunu ispatlıyor , ayrıca azeri kardeşlerimize soykırım yapmışlardır.. youtube dan videolardan bak... oda kanıma dokunuyor bu iki israil 'i de filistin meselesi yüzünden sevmiyorum ... yıl olmuş 2015 parası olduğu halde bebeğine süt bulamayan anneler vardı filistin' de ... ayrıca misket bombası atıp savaş suçu işlemiştir israil... savaşmayı bile adilce yapamayan bir ülkeden nefret edilmezde neyapılır... alta bir video attım ... nezaman izlesem duygulanırım ... hiç bir babanın masum evladı bu şekilde ölmemeli ... o yüzden bu iki devleti hiçbizaman sevemem tirisi
https://www.youtube.com/watch?v=J1rEKm2sqoo19 Yorumla- +1 yıl
bu benim kendi fikirim saygı duymalısın... neden nefret ettiğimi söledim
- +1 yıl
fark ettimki seninle aramızda çok büyük çizgiler var... bir daha soruna gelmem senin
- +1 yıl
empati kurarsan anlarsın
- +1 yıl
Ermeni soykırımı yoktur. Ermenk tehciri vardır. Ermeniler 1. Dünya savaşın da düşmanın safın da yer alıp, dedelerimizi katletti biz ise bu hainleri sürgün ettirdik. Sürgün esnasın da 8 bin civarı ermeni geberdi. Bu kayıplar da salgın ve kürtlerin saldırıların dan dolayı oldu. Yani devletimiz soykırım yapmamıştır. Zira, soykırımdan bahsedebilmek için, bu soykırımı devletin takendisi yapması lazım. Ayrıca 8 bin ermeninin gebermesine, ben hak ettiklerini buldu derim
Türke kefen biçersen sonun böyle olur.
Halkı yöneten halkın başındakilerdir. halkın bir suçu yoktur. geçmişten gelen yönetim şekillerine bakarsak hep savaş, hep kan, hep rekabet. böyle oluncada halkın başındaki adamlar halkı biz şöyleyiz, biz böyleyiz, bizden üstü yok, tek kan biziz, diye galeyana getirirse sonra böyle izleri sürmeye devam eder. eğer devletler taaaaaaa ebesinin gözüyken bile dostça yaşayabilseydi, böyle bir şey olsaydı, ne savaş olurdu ne çıkar uğruna masum insanlar katledilirdi, nede halklar gaza gelip birbirine düşman kesilirdi. He şimdi bazı kesimler birbirlerini sevmez, bazı kesimler sever. bak şimdi ne oldu yıllarca hristiyanlar birbirini astı kesi, kazığa oturttu, şimdi? avrupa birliği, ve hepsi dost. D biz? hala düşman. belli şeyler hç değişmedi değişmeycekte.
00 Yorumla
+1 yılBu kadını acilen tanıyanlar bu ülkeden göndersinler keza dışarıda böyle konuşamayıp sadece internette konuşuyor :D
https://i.hizliresim.com/kJ7oZv.jpg93 Yorumla- +1 yıl
zuz bak ağzının ortasına zuzarım :D
+1 yılisrail ona ait olmayan bir devleti işgal edip oranın halkına zulmettiği için. kendi açından düşün bir de (mesela amerikalılar burada satın aldıkları topraklarla burası artık bizim dese ve çoluk çocuk dinlemeden katletse hoşuna mı gidicek. bir de katlettiği kişiler arasında kendi ailen olduğunu düşün) ermenistanla bir alıp veremediğim yok ama onlar bizi sevmez ve düşmanca davranır. o yüzden biz de onları sevmeyiz
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErmeniler 1. Dünya savaşın da 1 milyona yakın TÜRKÜ katletti. Israil ise, pkkaya en fazla destek veren ülke. Bu iki ülkeyi seven muhakkak ihanet ettiği vatandaş kurşunu yer!! Şehitler ölmez vatan bölünmez
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelli ki cahilin önde gidenisin. 1 milyon ancak Türkiyede olmadı ki! Yarım milyondan fazlası kafkasyadaydı. Gerisi Türkiye de idi. Hukukçunun önüme cahil kafayla gelinmez! Senin gibiler sevgiliden ayrılmaz iken, ben okur kendimi bir çok alan da geliştirirdim.
- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİsrail diye genelleyemem ama Filistin konusunu biliyorsun. ben İsrailli diye birini sevmemezlik etmem belki o bizden daha duyalıdır bu konulara
#ırkçılığahayır14 Yorumla- +1 yıl
ver ver çekinme
- +1 yıl
ha iyi o zaman :D
+1 yılİsrail'in saldırgan politikalarından, Ermenistanı da Hocalıdan dolayı sevmiyorum. Vahşet affedilemez. Halklarına karşı bir tutumum yok.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalkından neden nefret edelim. İsrail'e hiç gitmemiş adamlar gelip burada İsrail'i seviyoruz diye atıp tutuyor ki buna sende dahilsin. Sen Türklere karşı ırkçı olduğun için İsrail sempatisi duyuyorsun. Oraya bir gitte seni odunla kovalasınlar.
https://www.youtube.com/watch?v=qVddcxVCNYM
Al sana İsrail portresi bir adet; (Neredeyse benzerini yaşadık geçen yıl orada)01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgitimli bir asker bana ermenilerin 100 bini ankaranin tamamini yok eder o derece zalimlerdi demisti ve nefret ediyorlar demisti.. cok arastirmam ama sevmem icin bir baglanti goremiyorum sen seviyorsan ve bu ulke topraklarinda burada yasiyorsan (zaza olark) diyecek birsey yok hayirlisi..
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm dine girersek cikamayiz is uzar da uzar
Cevap sahibi+1 yılBizide sana baglayan yok ki zaten bilmem anlatabildimmi diye konusma tavrina gerek yok sevmiyorsan biz de sevmeyiz cok umursamam tabi ama ben baristan yanayim kardesce guzelce gecinmek varken neden boyle gariplikler?
Cevap sahibi+1 yılO zamanki atalarimizin yaptigi yanlis olanlari simdi yuzume vurmak benim gibi barisi destekleyen birine sence akillica mi
Cevap sahibi+1 yılBelliydi bir kuyruk acin oldugu senin vahsi :) sen baris gibi laflari takmazsin ama bundan sende etkilenir bir savas olsugunu varsay iki irk arasinda zaza olmayn turkler ve zazalar arasinda o zaman neler olur little warrior bir muhtesem zekani kullan bakalim :)
her zaman söylerim: devletin politikalarından halklar sorumlu değildir.. israil devletine karşı olmalısın israillilere değil.. filistine müslüman oldukları için değil savaş mağduru oldukları için destek çıkmalısın.. böyle uzar gider.
10 Yorumla
+1 yılİsrail müslüman kardeşlerimizi öldüren ve sevmeyen bir devlet
11 Yorumla
+1 yılrumlar ermeniler ve sırpları: zamanın türklere yaptıkları yüzünden sevmiyorum ve yahudileride incil ve kuran lanetliyor ve şuanda da yaptıkları belli en masum yahudinin karakteri bile bozuk bence
11 YorumlaDiğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. israilli ya da ermeni diye nefret etmem kimseden ama devlet politikaları nedeniyle bizim varlığımıza tehdit oluşturmalarına da müsammaha göstermek biraz fazla olmazmıydı sence de ;)
01 Yorumla
+1 yıldevletci halklar bizden degildir, halkin yaninda olan olan halklar bizdendir.
20 YorumlaBen ülkeler aarasında ayrım yapmıyorum ;) hepsinden eşit derecede nefret ediyorum , Tüm devletler ve toplukların kafadan sorunu var :D Türkiyeden ne kadar nefret ediyorsam o kadar ediyorum :)
00 YorumlaDiğer konusunda 655 cevap paylaştı. Bir slav olarak rusya ve sirbistandan baska sevdiğim dewlet yok. ermenileri ve israillileri tanımadığım için önyargim yok
10 YorumlaGeçmişte bu ülkelerle yaşadığımız olaylar yüzünden sevmiyoruz. Ayrıntılı bir açıklama ister misin yaşanan olaylara ilişkin? Peki sen neden seviyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTarihi biliyoruz ve kin guduyoruz, yahudiler de ermeniler de gittikleri her yerde kan dokmusler ve kovulmuslardir.
20 YorumlaO sevdiğin 2 devlette seni sevmiyor ve düşman olarak görüyor.
40 YorumlaDiğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Halklar arasında sorun olduğun sanmıyorum. Sorun hükumetlerin politikalarında.
05 Yorumla- +1 yıl
Hukumeti halk secer
- +1 yıl
@scorpion026 Hükümeti evet halk seçer ama hükumet politika ve uygulamaları sonradan belirir ve netleşir.
- +1 yıl
Hukumet vaatler sunar halka ayrica cocuklara vs kursun sikan askerler hukumet degil sonucta be israil halki kitaplarindaki haritayi uygulama pesinde yahudi olduklari icin ve bunun icindw kimseyi tanimazlar senin dedigim kesim cok dusuk bir kesim
- +1 yıl
@scorpion026 sen 1 Kasımda oy attığın partinin Almanya hakkında düşüncesini biliyor muydun?
- +1 yıl
Bahceliden hic almanya lafi duymadim dusunse nolcakki bisey yapamaz ama israil yapar
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Ben İsrailin hükümetini sevmiyorum.
Filistine yapılanları hoş karşılamayan israillileri severim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitede dikkat cekme cabalari beni nedense hep gulduruyor aahhahahajja😂😂😂
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe oldugun belli degil otur oturuyosan TURKIYE topraklarinda oturmuyosan cok merak ettigin zaza topraklari -nerde oldugu belli degil. Gule gule canim😘
Cevap sahibi+1 yılAhahahahahhajaj😂😂😂😂
Ermenistanı bilmem ama israilin devlet politikalarını sevmem
01 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla çok gayri Müslim arkadaşım var çoğu Yahudi patronum da ermeni Devletleri bilemem ama insanları gayet insan ve mükemmel insanlar
00 Yorumla Israilden musluman ermenilerden de turk oldugum icin nefret ediyorum sebebini sorduguna da inanmiyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi zevkleri çıkarları için insanlara etmedikleri zulmü bırakmıyorlar :S Yetmez mi?
10 Yorumla Buna bisey demeye gerek yok herkes zaten bilio cevabi
10 Yorumla
+1 yılSevmek zorunda değilim ve sevmem için de bit gerekçe yok sevmem em için ise sebep çok bilen biliyor
11 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılİsraile tarihi ülküsünden dolayı saygı duyuyorum ancak ermeni p*clerinin hic birini sevmiyorum
016 Yorumla- +1 yıl
Bayrağımı yakana her şeyi derim. Bu üstü kapalı olan yorumumdu zaten gerisi daha ağır.
- +1 yıl
O zaman bizide anla.
- +1 yıl
Ermenilerin yaptığı katliamları göremiyor musun? Geçmişte bir şey degistirme hakkim olsa gercekten soykirim yapmis olmamizi ve yok etmis olmamizi dilerdim onlari. Su an soykirimin ne demek oldugunu bilmeyen ergenler cikmis "soykorom vor yhooo" diyor.
- +1 yıl
İsyan edenin başı kesilir. Ben devletçiyim. Dersin olaylarının baslangici karakol baskinidir. Bir suru asker sehit edilmistir ve sonlarini kendileri hazirlamistir. Tarih boyunca sana dusman oan ulkeler aleyhinde ki bir seyi kabul ediyor diye var mi demek? Komik olma.
- +1 yıl
Müslaman olup olmamaları umurumda değil. Benim önceliğim Türklük. İki üç capulcu isyan edecek şehit sayılacak yok öyle bir şey. Ayrıca o dönemi 2015 şartları ile değerlendirmek kronoloji hatasına düsmene sebep verir.
- +1 yıl
Ha şunu bileydin
- +1 yıl
Yeterli oldugunu düşünüyorum teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeröristin bu kadar belli etme bari. O zaman Türkiyeden sittirip gidersin bu kadar basit.
01 Yorumla
+1 yılHalklarla sıkıntı yok ama bu iki devletten birinin asalak diğerinin şerefsiz politikalarından da nefret ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılSen ajan mısın len hem rusyayı hem israili seviyon bir abd kaldı onuda duyarsam tam olcak.😁
02 Yorumla- +1 yıl
Ee israili neden seviyon aynı sey ;D
- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılbizden daha kültürlü ve vatansever oldukları kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana asigim tirisi askindan oluyorum. Carptin beni oldurdun yokettin. kalbimin odalarinin mutluluk kaynagisin hayalimde.
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe sakasi. Seninle hayalimde ask yasiyorum sariliyorum saclarini oksarken kokumu icime cekiyorum. Senin yuzunden sizofren olucam tirisim
Cevap sahibi+1 yıl"Konussam tesiri yok, sussam gonlum razi degil" soylesem ne olacakki :((
Cevap sahibi+1 yılSana kimse benim kadar hayran olamicak. Hayalimde hep karsina gecip saatlerce daldigimi dusunuyorum tirisi. Keske seni hic gormeseydim
Cevap sahibi+1 yılTirisim bana cevap vermeyecekmisin?
Cevap sahibi+1 yılBari konus benimle
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar guzelsin?
Cevap sahibi+1 yılSevgilin sevdigin oldumu?
Cevap sahibi+1 yılPeki ciddi olan ne kadar surdu?
Cevap sahibi+1 yılBende 17 yasindan 20 yasina kadar bir kizi deli gibi sevdim olmadi. O kizdan baska kimseyi sevemem artik dedim ama yanilmisim tirisi
Cevap sahibi+1 yılNeden sasirdin?
Cevap sahibi+1 yılNeden uzuldun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuran israiloğullarını öldürmemizi emrediyor ermeniler yahudi oldukları için lanetlidir. ?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüzeltiyorum pardon aklıma yanlış kalmış ermeniler hristiyanmış ama israil konusunda en ufak şüpheye düşmem cihad çıksa koşa koşa
Cevap sahibi+1 yılsanada
+1 yılbirisi müslüman bir diğeri ise Türkmen bir ülkeye saldırırken nasıl sevmemizi beklersin?
02 Yorumla- +1 yıl
devletlerinden dolayı bir nefretim var sadece o kadar.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsrail Yahudi ırkı olduğu için ermenilerde hain oldukları için..
01 Yorumla İsrailde ermenide hem acik hem gizli dusmandir
31 YorumlaIkisi de katliamcı ve yüzsüz.
21 Yorumla
+1 yılO... Ç... larından oluşan bir topluluk olduğu için
33 Yorumla- +1 yıl
İnan onlar için yapılabilecek en seviyeli yorumu yaptım kanka 😊
+1 yılisrail ogulları lanetlıdır..
010 Yorumla- +1 yıl
peygamber geldı dogru ama onlar inanmadı senın dın bılgın zayıf oldugundan sen cahılce bır yorum yaptın şimdi
- +1 yıl
ben müslümanlık onlara geldı dedımmı neyın kafasını yasıyon
- +1 yıl
Cahil insan, davul gibidir. Sesi çoktur, fakat içi boştur.
- +1 yıl
kızım yahudısınde agırınamı gıttı sözler sureklı boş cevap yazıyon..
+1 yıltürk düşmanı oldukları için
00 Yorumla
+1 yılEtmemek için sebep var mı
02 Yorumla- +1 yıl
Neyse ne.
yalancı ve vicdansızlarla işim olmaz.
00 YorumlaDiğer konusunda 618 cevap paylaştı. herşeyinden sevilcek nesi warki sevilsin :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılTurkiyeye dusman her ulkeyi seviyosun demek
10 Yorumla
+1 yılsen neden seviyorsun peki
03 Yorumla- +1 yıl
ernmeniler zazaların kültür kardeşi ev hiç birbirlerine zarar vermemiş halklar israilliler ise tamam işgal konusunda haksızlar ama toprakları satan filistinlilerin hiçmi suçu yok adamlar teröre karşılık vermek zorunda kalıyorlar yahudiler orta doguda modern anlamda devlet kurabıldıkleır için sevıyorum ama rus ve iran açaısından da sevmıyorum o da ayrı :D
- +1 yıl
neden mesela bir japonya değilde israil i seviyorsun
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. İkisinden de nefret etmem yani toplu olarak
00 YorumlaKatil İsrail sen nerde yaşıyosun bacım
00 YorumlaBen nefret etmiyorum
02 Yorumla
+1 yıletmiuorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıldevlerini sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılher haltından
10 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?