Bir yıldan fazladır coronavirüs pandemisi nedeniyle kısım kısım kısıtlandık. 😞 Vakaların azalması ve haziran ayında gelmesini dört gözle beklediğimiz 120 milyon doz Bıontech aşısı ile planlı bir şekilde karantina tedbirleri gevşetilecek.
Bu hafta sonu son karantina yasağı var. Daha sonra dilersek önlemler çerçevesinde dışarıya çıkıp sevdiğimiz insanlarla bir araya gelebileceğiz. 🎉
KScanlar bu konuda neler düşünüyor merak ediyoruz. Son hafta sonu karantinasından sonra neler yapacaksınız? Görüşlerinizi bekliyoruz. 💜Son hafta sonu karantinası
Akrabaları özledim, yatılı kuzen buluşması planları var.
Tedirginliğim iki kat artacak sürekli birdahaki yasaklar ne zaman çıkacak diye bekleyeceğim. Geleceğe umutla bakmayı yitirdim ne yazık ki.. Yaz geldi turizm sektörü canlansın diye yapılan bir kurgu gibi geliyor bana bu konuda böyle düşünen tek ben miyim? Yasaklar bitsin özgür olalım herseyden çok istiyorum ama bir yanımda böyle düşünmekten edemiyor.
Maskeyi ne zaman atarız ve 1 ay boyunca yasaksız yaşamaya başlarız o zaman derim ki TAMAM galiba artık bitti. Yoksa bu genel geçer yasaklar bana hiç samimi gelmiyor. Umarım son yasak olur ve birdaha içeri tıkmazlar bizi...😏
herkes toplanmış buraya :D korona yüzünden sosyal hayat sıfır eski bütün arkdaşlarımla bağım koptu bir bölümden mezun oldum başka bir bölüme geçtim devam ediyorum sosyal hayat olarak yine yeniden. yeni ve kocaman bir çevre yapmam gerekecek eskisi gibi birsürü hatun yapacam yabancı arkadaşlar yapacam hayatıma erkek sokmicam yeni bir çevre kuracam. sosyal olarak yaptığım birsürü aktiviteyi tekrardan yapacağım konserler tiyatrolar sinemalar bizi bekliyor ve kafelerde nargile içemedim nargile istiyorum
Yorumları okudum da gençlik bitmiş, ilk olarak spor salonuna gideceğim, ordaki ortamı arkadaşlarımı özledim, oradan çıkıp arkadaşlarla starbucksta takılıyorum genelde yine öyle olur, akşamları başka bir arkadaşlar sahile gideceğim, kız düşürmeye kdkkddk
9 aydır gidemediğim annemin köyünü çok özledim. Köye gideceğim. Aynı zamanda dutların hasat zamanı neredeyse geldi. Normalleşmenin 2. haftasındaki planım, sıram gelirse aşı olmak. (Orta ve ağır engellilerin aşılanması dün başlamış.)
Dereyi görmeden paçaları sıvamayın derim 😇 önce bu konuda bir açıklama yapılsın bakalım ona göre muamele yaparız bizde. Cevap vermem gerekirse, ailemin yanına gitçem...
Hiç.. maske takmaya devam edicem. Kimseyle de görüşmeyecem.
Birilerinin kendi kafasınca aldığı kararlar virüsün yapısını değistirmiyor efendim.. Bir insan en kolay kendisini kandırabilir ama doğa acımasızdır ve her hatada o gereğini yapar.
Valla kader kısmet ama planlarıma göre sahilleri gezmek, şehirlerarası seyahat hatta yurt dışı seyahati bile olabilir. 1 senenin acısını çıkaracağım inşallah. 😂
aslnda yasak diye bie şey yok ama kısıtlama kalkınca adalara gidicem bi dostu görmeye 😊 onun dışında bilmiyorum ya kahvemi alıp ya da bi soğuk çay alıp sahilde otururum
İnsan kapalı bir kutuda hapsedilmesi ruhunu nefessiz ve hayatı sıkıcı hale getirmektedir. Açık hava insan ruhunun özgür kılındığı yerdir. İnsanlar ile sosyal bir ortamda olmak insanın alamadığı nefesi geri verir. Elbette içimizdeki arzular ve ilişkilerin bile doğa da anlamı bir başkadır.
Ben pandemi döneminde sadece bir kafe seçeneğim vardı oraya gidiyordum. Sanırım beni pek etkilememiş pandemi. Arkadaşlarımın ve benim sokağa çıkma iznimiz var.
Arkadaşlarla ilk kısıtlamasız hafta sonu için tekne planımız var. Her birimiz evden çalıştığımız için en son doya doya geçen sene temmuzda falan eğlendik :/
İlk önce denizliye gidip diplomamı alacağım. Sonra da hayat boyu 3 kuruş için milletin ağız kokusunu çekeceğim ömür boyuluk iş hayatıma merhabalar diyeceğim.
Özgürce güneşin, rüzgarın ve denizin keyfini çıkartıcam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇🍀 Yine evdeyim. Sosyal hayatım spor arkadaşlarından ibaret onlarlada uzun süredir beraber oynamadık. En fazla at binerim kamp vs. pek sosyal hayatım ve arkadaşım yok insanlardan uzağım.