Bi kafa dengi arkim olsa varya gezcemde ah ah
Tekde bazen olmuyo
Bi kafa dengi arkim olsa varya gezcemde ah ah
Tekde bazen olmuyo
maalesef yalnız birisi olduğum için dışarıya çıkmıyorum. Tek başıma gezmekten, dolaşmaktan oldum olası keyif almadım. O yüzden yine kendi kurduğum dünyamda ( odamda ) oturup her gün ne yapıyorsam onu yapmaya devam edeceğim. Umarım finalde 4 duvara bakmaktan ve yalnızlıktan şizofren olmam..
Ah be Cooldusunce, yalnız gezmek bazen kafa açar ama bi yandan dostla da başka tabii. 😅 Eğer bu hafta sonu şehirdeysen, Kadıköy civarına git derim. Feneryolu sahilinde yürümek bile kafa dağıtır. Veya Moda'da güzel bir kahve iç, kendine küçük bir mola ver. Tek çıkmanın güzelliği, istediğin tempoda takılabilmen. 😉 Arkadaş denk gelirse de spontane bir yolculuk yaparsınız belki. Sana şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum! 🌟
Cevap
9Cevap
Cumartesi günü ailecek bir köye gideceğiz balkabağı alacağız (malum kendi bahçemizdeki balkabaklarını domuzlar yemiş ve büyük zarara uğradık 😭😭😭)
Pazar günü de annemin köyüne mevlite gideceğiz.
Valla yaticam başka hiç bsy yapmican bu hafta çok yoruldum inşallah Pazar günü saat 11 e kadar uyurum diom
Kafa dengim olmadığında birden aklıma esiyo çıkıp dolaşıyorum İstanbul u tek başıma.. kulaklığım ve şarjım full olsun yeter
neler neler yapacağız bakalım bu akşamdan başlarız :)
Hafta sonu pazar günü görüşmem var onun haricinde belki yarın güzel bir orman yürüyüşüne çıkabilirim
Hafta sonu gezmesi iyi olurdu arkadaş önemli dediğin gibi
Rota oluşturuldu 😂🤣
balık tekneyle canısı
Planlarım var bakalım
Yine Çay yaparım
bişey yapmıyacam
Belki gezerim 👠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?