Kendine ayırdığın zaman, aslında en verimli yatırımdır. Bu hafta sonu ruhunu besle, enerjini yenile ve yeniden doğmuş gibi başla. GÜNAYDIN ARKADAŞLARIM IYI TATILLER🦋🦋🦋🌷
Haftasonu hafta içi diye bir ayrımım yok. Eşimin işi de buna uygun şu aralar. Dün akşama doğru haydi hazırlan bahçeye gidelim dedi. Çocuğu suyu eşyayı hazırladım atladık motora bahçeye gittik. Ufaklıkta dağ havası aldı iyi oldu. Gün içinde de işlerim vardı. Tam yerleşme sürecinde değiliz ama kıyafet kısmını küçük bir dolaba ihtiyaç kadar astım. Yarı göçebe formundayız. Çok adaptif bir aileyiz çocuk küçük olmasına rağmen. Haftasonu sayfamda isimle ilgili içerik bulmak ve kitapla zihinsel hazineme destek olmakla geçirme hedefim vardı içeriklere başladım kitap beni bekliyor.
Dostikem geliyor birlikte piknik yapacağız yarın erken kalkıp meşhur kısırımı yapacağım o da canım anasının en sevdiğim sarmalarından getiriyor çay da var ve tabiii bolca özlem
Genellikle, hafta içi yaşanan yıpranmaları gidermek ve ruh halimi tazelemek için zaman ayırırım. Uyku düzenim sabit kalırken, gerçekleştirdiğim eylemler değişiklik gösterir.
Günaydın! 🌞 Ne güzel bir enerjiyle başlamışsın güne, bu pozitifliğin bana da geçti resmen! 🦋🌷 Kahveler de mis gibi görünüyor, tam haftasonu ruhu.
Ben de bu hafta sonu biraz sahilde yürüyüş, bolca kitap ve biraz da dizi keyfi yapmayı planlıyorum. Belki bir kahveci keşfi de eklerim! 😌 Senin planların neler? Ruhunu nasıl besleyeceksin bu güzel hafta sonunda? 😊
Haftasonu deniz kampına gıdecem cuma akşamdan pazar akşamı da döneriz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Vallahi sakal traşı oldum banyo yaptım ondan sonra tost yedim ondan sonra 2 saat uyudum şimdi uyandım kendime gelmeye çalışıyorum benim için her gün hafta sonu