Hayat çok kısa ve insanlar öleceğini bilinçaltında hissediyor bence farkındamısınız ?

Ben Avukatım, adamın teki birine çarpmış genç beyin kanaması geçirmiş ameliyatla ölümlerden dönmüş aradan 1 yıl geçmiş çocuk sağlığına kavuşmuş. Dosya savcılıkta. Adam ikide bir beni arıyordu bizi bir araya getir ölüm var kalım var helalleleşim neyse 3 bin 5 bin gücüm yettiği kadar ödeme de yaparım diyordu. Ben de içimden "yahu adam , araya sokağa çıkma yasağı bayram vs vs girdi nasıl bir araya getireyim ikide bir arıyorsun bir dur ortalık yatışsın yasaklar kalksın hallederiz acelesi yok" diyordum. Ama adama böyle demiyordum tamam bakarız diyordum. Bir hafta geçti adam kaza yapmış şuam yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor durumu kritik.
Duyunca çok şaşırdım. Demek adamın içine doğmuş bilinçaltında. Yoksa sapasağlam sağlıklı adamdı.
Ölüm ne kadar yakında farkındamısınız her an ensemizde gibi, ama biz çok uzak zannediyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yakın bir arkadaşım lenf kanseri olmuş o da ölüm kalım mücadelesi veriyor ameliyat oldu. Daha 1 ay önce görmüştüm sapasağlam, enerjik , neşeli, çok çalışkan biriydi çok da gençti. Sağlıklıydı da. Nasıl oldu şok olduk. Bir varsın bir yoksun beş dakikada değişiyor herşey
Hayat çok kısa ve insanlar öleceğini bilinçaltında hissediyor bence farkındamısınız ?