Şeytanlara nasıl karşılık verilir?

Allahtan korkmasaydim belki büyüye de basvururdum. Benim bir tane seytan fessat fena bir ablam var. Benimle evde uğraşıyor. Dayanamıyorum artık. Bugun bir rüya gördüm. Tut kendini dedim kendime. Beni sinir edecek davranışlar yapıyor sürekli. benim anksiyete var takıntim var. umursamamaya çalışıyorum ama bir yere kadar. Bugünde beni sınır etti bende onu sınır ettim tutamadım kendimi. Babam eve gelince beni şikayet etti. Babam da bama kızdı beni azarladı küçük düştüm önünde yine istediği oldu laylaylom babam in gözünde küçük düştüm. evde o beni sinirlemdirecek şeyler yapicak seni tımarhaneye yatırmak lazım sen ruh hastasısın dicek ve ben hiçbişey yapmicam kendimi paralicam depresyona giricem heralde yakında intihar da ederim. oyle şirret cazgır degisik huyly bir insan ki annemle babam onu adam edememişler. Beni şikayet edince babam kuplerebiniyor beyin kanaması geçireceğim sizin yüzünüzden diyor ben şikayet edince ablan sana istediğini der döver de diyor. Ben bu şeytanla nasıl bahsedeceğim napim daha umursamıyorum kaç haftadır konuşmuyorum sadece bugün karsilik verdim ona. Allahtan tek dileğim umarim ya kocası ya da görümcesi ona bize yaptiklarinin aynisini yapar. Gerçi böyle şeytanların şansı var iyileri denk geliyor. annemle babama aciyorum onu adam etmekte aciz kalmışlar ondan bile cekiniyorlar. ben babamin gözünde küçük düştüm evet ama umurumda bile değil. Daha önce anneme de babana da söyledim ablam bana şöyle yapiyo böyle yapiyo ben dayanamıyorum artık diye. Hicbir şey yapmadılar bu kadar acizler. Babam gerekirse ablan seni döver dedi ben 22 yasindayim birkaç sene sonra öğretmen adayıyım dedim. Babam benim kibirlendigimi zannetti. Ama ben büyüdüm demek istedim. annenle babam böyle yapinca onlara karşı kin besliyorum içimde. Ilerde hem anneme babama hesap sorucam hemde p şeytan olan ablamın burnundan fıtır fitir getircem bana yaptıklarının bedelini ödeyecek. benim intihar etmemi isteyecek kadar nefret ediyor benden. Evet bu tartışmalar olduğunda aklıma intihar dusunceleri geliyor sadece bu sorunlar değil kendi kisisel sorunlarım var zaten vu yüzden dayanamıyorum ya.
Şeytanlara nasıl karşılık verilir?