Uzun zamandır kripto para piyasasını takip ediyorum ve dipten yakalayıp ufak ufak yatırımlar yapıyorum, örneğin en dip fiyattan yakalayıp 200₺'ye 4.000 adet BitTorrent Coin 200₺'ye5.000 adet de Holo Coin aldım ve her ay alt coinlerden birisinden en dip fiyattan 200₺ tutarında alıp unutmayı düşünüyorum.
Sigaram ve alkolüm yok zaten ona harcamış sayacağım her ay altcoinlerden 200₺ tutarında alım yapmayı düşünüyorum, bana ilerisi için çok mantıklı geliyor. Birzamanlar 10.000 Bitcoine bir pizza alındığını duyduğumdan beri bu kripto piyasasının geleceğini iyi görüyorum, Şu an 1 Bitcoin 330-350.000₺ değerinde kim bilir şu an 0,08 kuruş olan bir Holo Coin 3-5 yıl sonra belkide kaç bin ₺ olacak bütçeyi sarsmayacak şekilde ufak yatirimlar yapacağım ve sabredeceğim, konu ile ilgili bir öngörünüz var mı acaba ne düşünüyorsunuz sizin fikirleriniz benim için önemli KS ailesi. ?
Geleceğim için her ay 200₺ tutarında altcoin almaya karar verdim, nasıl fikir?
dip olduğunu sanıp alırsın iki gün sonra yeni dip olur 200 tl olur sana 20 tl. alacağın coinlerin hacimlerine, haberlerine teknik ekip yapısına ve hatta topluluğuna bakmakta fayda var. Sürekli topladın ama topladığın coin bir türlü istediğin seviyeye gelmedi sonuç yine hüsran olacak. Ayrıca hergün yeni bir coin giriyor piyasaya o kadar çok shitcoin var ki adamlar parayı ona gömüp duruyor ve buda diğer coinlere para akışını durduruyor.
Kötü bir durum. Ayıda çok zarar edersin ve bir daha o seviyeye gelme gibi durumları yok. Düşükten al dirençte sat veya hodl yap btc ye göre hareket et. 2 3 yıl asla bekleme.
TL olarak bilemem ben dolar olarak yatırım yapıyorum. Dolar olduğu için ve malum Türkiye'de olduğumuz için ondan bile kar ediyorum. Düşükten aldıysan bekle. BTC'ye dikkat et. Birkaç gündür 200 ma dan red yiyor. Destek çalışması yapabilir. YTD (yatırım tavsiyesi değildir) tabi ki..