Faiz oranı az da aynı zamanda onu bir yıl sonra olacak olan faiz oranıyla kiyaslarsan çok para değeri kaybı yaşayacağını görebilirsin. Bence onu iyi ve az riski iyi ticaretli bir işe koy daha iyi, bir ayda katlarını getirebilirsin bile.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Biraz param var,1 yıldır calisiyorum, nakit 200.000 ₺ faize yatircam, yaklasik aylik 10.000 ₺ yan gelir olacak, iyi midir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç yoktan iyidir
Paran faiz kazanacak ama enflasyona karşı da değer kaybedecek o yüzden hesabını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.
Kanka kimseye aldanma faiz işi haram derler ama yemeye gelince ohh mis derler. Kendi işin kendi günahım
Faizin parayı öldürmesiyle ilgili sayfa sayfa yazılabilir. Hayırlı olsun diyelim
200 bin TL’ye her ay 10 bin TL faizle? 1000 TL’dir o gözün görmüyordur.
Lan kim veriyor %60 faiz? Yurtdışından para getireyim yatırayım, oturup faiz yiyeyim hangi banka o?
www.hangikredi.com/.../hesaplama
Hangikredi. com da bilgiler var. Şu an 60 65 civarı veriyorlar.
@mrfatbee Bankalarda para yok demek ki, 1.5m TL’ye her 32 günde 66 bin TL mi veriyorlar harbiden araştırıcam
Gercekten öyle. Bende şaşırdım. Hatta 2 saat önce bakmıştım. kimi banka 68 bile veriyormuş. Dolar yatay seyredince faize yönelme olmuş.
@mrfatbee para yok demek ki bankalarda, bankalar halktan kredi alıyorlar))
Ekonomilerde Enflasyon oranı kadar faizin olması gerekiyormuş. Piyasalar buşekilde çalışıyormuş. Daha düşük faizde yerli paranın değeri düşüyor.
Faiz oranı az da aynı zamanda onu bir yıl sonra olacak olan faiz oranıyla kiyaslarsan çok para değeri kaybı yaşayacağını görebilirsin.
Bence onu iyi ve az riski iyi ticaretli bir işe koy daha iyi, bir ayda katlarını getirebilirsin bile.
İyi.. en iyisi şu an vadeli hesap...
Döviz ve altın kısa vadede dalgalı seyrediyor.
Hangi banka. Benim vade 15 mayista doluyor?
Yeni müşteriyim alternatif
Oran iyi...90 günlük yatır. Temmuzdan sonra vade oranı düşebilir... Zarar. etmezsin.
Bitcoin al 1 sene unut sonra bana teşekkür edersin
şu an faiz oranları çok yüksek aynı devam etmez
Evet zaten yıl bitm3sinee 7 ay kaldı bu sene yüksek olur seneye düşer 40 30 20 lere 2026 dada 15 10
Yıl sonunu bulmaz Temmuz ayından iyi stern düşüş balar
Hiç yoktan iyidir, devamlı pasif gelir işte
Haram aşkım
Altın al Altin
olabilir
Yani faizi sevmem
Borsa
Geçen yıl 100 üstü olup şu an 80 olan kağıtlar var
Geçen yıla oranla%75 değer kaybeden kağıtlar var
Borsa demeden önce borsadan anlıyor musun diye sormak gerekmez mi? Ülkede herkes borsa uzmanı maşallah
Gayet iyi
faiz haram be :(