Hayır görmedim diyecek arkadaşlara şimdiden ne mutlu size demek istiyorum...
Bu tür bir şey başına gelenler anlatabilir mi? Sebebi neydi?
Olay nasıl gelişti?
Sonrasında ne?
Bu tür bir şey başına gelenler anlatabilir mi? Sebebi neydi?
Olay nasıl gelişti?
Sonrasında ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Senin geldi mi?
Siz anlatın hele :)
Hayır ben görmedim ama sevgililerime yaptım.
Karateci filan mısın?
Gücün nasıl yetti?
Hayır değilim. Minyon tipli zayıf bir kadınım.
Sadece birlikte olduğum erkek çok büyük bir durum yoksa karşılık veremez. Çünkü deli değilim durduk yere vurayım birisine. Heleki sevdiğim erkeğe.
Ama şiddet uyguladığını söyledin
Bu da şiddete giriyor zaten.
Iki türlü şiddet var. Fiziksel ve psikolojik. Psikolojik şiddeti sık sık yaparım ama fiziksel olanı eğer beni çok sinirlendirmiş ise.
Karşılık veremez dediğin için yani fiziksel olarak da güçlü olmalısın... neden vermesin minyonsan bir tokat attı mı feleğin şaşar sonuçta erkek bu
Bir de psikolojik şiddeti sık sık yapıyorsun sevdiğin adamlara... ama onlar sana hiç yapmıyor fizikseli geçtik senin sık sık yaptığın psikolojik şiddeti bile yapmıyorlar... kızıp tokatlasan da karşılık veremiyorlar... nereden buluyorsun sen bunları hemşire :)
Karşılık veremez dediğim tabii ki istese bir tokat atar bayılırım belki de konu o değil ama. Konu birlikte olduğum kişinin beni tanıması. Çünkü birlikte olan erkek bilir ki, ben durduk yere ona vurmam. Bir yanlışı hatası var ki vuruyorum. Cinnet geçirmediğime dua etsin
nereden buluyorsun sen bunları hemşire 🙂
Öyle dedin ki sanki durduk yere yapan biriyim de onlar da susuyor. Hataları var ki susuyorlar.
Bir de psikolojik şiddeti sık sık yapıyorsun sevdiğin adamlara... ama onlar sana hiç yapmıyor fizikseli geçtik senin sık sık yaptığın psikolojik şiddeti bile yapmıyorlar... kızıp tokatlasan da karşılık veremiyorlar... nereden buluyorsun sen bunları hemşire
Peki senin hatan olsa da dayak atsa susar mısın?
Bunu yapamazlar. Çünkü ben kadınım.
Hatam olduğunda bağırsin çağırsin sorun yok ama vurmak yasak. Ayrıca ilişkide öyle kolay kolay hata yapmam.
Ayrıca yaptığım hataya da bağlı. Ama ne olursa olsun susmam. Benden de karşılık gelir işler büyür.
Kadınsın diye sana serbest ona yasak... ayrıca hata yapmayan biri olarak sürekli hata yapan birilerini buluyorsun sanırım... bu da hata sanki
Sana bir soru linki veremem sanırım arama kısmına "az sonra fena dayak yiyeceğim" yazıp konuyu okusana
ayrıca hata yapmayan biri olarak sürekli hata yapan birilerini buluyorsun sanırım...
Hata yapmayan insan yoktur ki. Önemli olan bana hata yapmasın ama yaptıkları hatalar sayesinde de öğrenmiş oluyorlar. Bir nevi eğitiyorum hayatıma giren erkeği.
Biraz sonra fena dayak yiyeceğim... bir fikir lütfen : (
Bunu mu diyorsun?
Evet bunu
Ama ben hata yapmam diyordun... senin hatanda da erkek aynısını uygular
Okudum ve tamamen saçmalık. Ben sigara içmem içilmesini de tavsiye etmem ama sırf bu sebepten erkeğin böyle yapması tamamen saçmalık.
Aklı olan bir dakika durmaz.
Eğitim işte... hata değil mi bu?
Ama ben hata yapmam diyordun... senin hatanda da erkek aynısını uygular
Yazılanları iyi okunuyorsun sanırım :) benim birlikte olduğum erkek hata yapmış olsam dahi bana vuramaz diyorum. Yok öyle bir hak.
Benimle birlikte olan erkek yani sevgilim zaten benim nasıl bir kişilikte olduğumu bilir.
Ben sesimi yükseltince bile "lütfen yavaş konuş biraz bağırma" derler. Kaldı ki vurarsa neler olacağınıı bilir.
Sevgilin seni dövüyor mu? Olay ne tam olarak?
Ya işte senin ona sinirlenince vurabilmwni kabullenen erkekleri nasıl buluyorsun merak ettim
Onlar aslında bu durumu değil beni kabulleniyorlar. Yani emin değilim belki de onlara başka kadın değil vurmak ağır bir laf etti diye sinirlenip vura bilirler. Ama bana gelince farklı. Çünkü benim yapım bu. Yani aslında beni kabulleniyorlar
Bu olaydaki benim evet... ama olaydan 2 gün sonra açtım konuyu
Olayın üzerinden bir sene geçmiş sanırım. şu an ne durumdasınız?
Daha çok zaman geçti
6 yıl
O gün yine nasihat wtti filan... dedim sigaradan rahatsızsan balkona çık dedim
Peki şimdi sorun nedir? Unutamıyor musun o olayı? Yoksa yeni biri daha mı eklendi?
Ondan ayrılmadım aslında o gün ayrıldım ben ama... içim içime sıpmadı
Ha siz ayrılmadiniz. Hala birliktesiniz.
Peki bu süre içerisinde vurduğu zamanlar oldu mu?
Vurma yok... sesini bile yükseltmez
O gün ayrıldım ben... ama içim içimi yedi özür diletmek istedim... hapı da o zaman yutmuş oldum...
Özür alacağım diye gittim
Vurma yok derken yani tokat filan yok...
O gün özür diletmek için gittim... adam kararlı ve yaptığını öyle bir savunuyor ki... yani öyle de soğukkanlı... bu senin iyiliğin içindi, senin iyiliğini düşünen birini istemiyorsan sen bilirsin dedi...
Dedim ki bu benim hayatım kendi ciğerim kendi sağlığım. Ne hakkın vardı beni falakaya yatırmaya... işine gelmediyse ayrılaydın dedim
Iyi demişsin de şimdi son durum ne? Ayrıldınız mi?
Ben sigara yüzünden seni terk edecek değildim... ama sen senin iyiliğin yerine senin gönlünü hoş tutmayı seni şımartmayı tercih eden birini arıyorsan ayrılabilirsin dedi... cevap çok katı çok kararlı ve çok güçlü bir cevaptı... beni şoka uğrattı resmen
Ben de dedim ki şiddet çözüm olur mu? Beni kaybetmekten korkmuyor muydun ki beni öyle bağırta bağırta dövd0n dedim...
O da senin kanser olmandan korkum seni kaybetme korkumdan daha güçlü canım dedi...
Dedim seni bırakırsam bana zaten 1 faydan dokunamayacak? O zaman da dedi ki : benden ayrılırsan artık senin sorumluluğunu da hissetmem benim adıma sorun çözülmüş olur...
Gazı bitmiş çakmak gibi hık mık edip kaldım
Sen dövulmeye dünden razısin
Yok ya mazoşist değilim... ama cevapları çok güçlü değil mi?
Yani iyiliğini düşünüyorum demesi ve gerçekten zarar vermeden sakin sakin xeza olarak dövmüş olması hem delirtixi hem de çok tuhaf şekilde gücen verici
Ben mazoşistlikten bahsetmiyorum.
Bak bana göre vurmak, şiddet öyle birşey ki bir defa geldi mi gerisi yine gelir.
Özellikle senin anlattığın tarzda bir şiddet.
Cevapları sana göre güçlü bana göre değil.
Ne diyebilirdim mesela güçlü değilse cevapları?
Seneler önce olmuş bitmiş bir olayın neyini konuşuyoruz şu an tam olarak? Ona önce bir söylesen
Bitmedi ki tam olarak... önce sigarayı bırakırdı... sonra okulu da bitirtti döve döve... eski arkadaş grubuna serseri deyip ilişkimi kesti...
Hala daha bazı kuralları var uymazsam falakaya yatırır... ben 26 yaşımdayım artık işim de var bir yandan ağırıma gidiyor ama diğer yandan bana güvenlikte hissettiriyor
Bu çok mu anormal bir durum sizce?
Tabii ki anormal. Hatta troll falan mı dalga mı geçiyorsun diye düşünüyorum bazen
26 yaşında gencecik kadınsın ne işin böyle vuran adamla.
Özelden yazmak ister misin bana? Burası iyice chat durumuna döndü
Trol olduğumu düşündürecek kadar garip geldiyse zaten bana aradığım cevabı vermiş sayılırsınız. Yani otorite kuran ama bu otorite altında güvencede hissettiren bir erkeğe hayranlık duymak bir nevi eziklik size göre... bu görüşünüzü dikkate alacağım