Ailem ile sorunlarım var ne yapmalıyım kimsem yok nasıl bir çıkış yolu bulabilirim?

Öncelikle merhaba Ben ailede istenmeyen çocuk olarak dünyaya gelmişim. Babam kız olarak doğduğum için yine kız doğurdun diye hastahaneye bizi almaya bile gelmemiş. annemde ilk kız olduğunu öğrenince aldırmak istemiş ama anneannem karşı çıkmış. Neyse bir ablam var benden bir yaş büyük. Annemin sırdaşı dedikodu Arkadaşı. ben babamın tarafına benzediğim için benimle pek bu tarz şeyleri konuşmaz. Babamın bizi sevmediğini küçüklüğümden beri zaten bildiğim birşey olduğu için çok fazla etkilemiyordu. Ben üniversiteyi hazırlandığım zaman okutmamak için bizi dövmüştü hatta burnum çatladı. Bende polise söyledim ve uzaklaştırma aldı ve o günden beri görmedim. bu olaydan sonra annemin tavırları bana karşı değişmeye başladı. Ki babam hep dövdüğü zaman araya ben girerdim korumaya çalışırdım. Neyse ben birinizi okutabilirim o da ablan okuyacak diye ablamı 3 üniversitede okuttu. 3 bölüm bitirdi. bende liseden sonra bu olaylarda olunca bunalıma girdim nerdeyse 4 yıl boyunca hiç evden dahi çıkmadım. Sonra işe girdim çalışmaya başladım. Farklı işlere girdim. Bu arada hep sınavlara giriyordum ama istediğim puanı çalışamadığım için alamıyordum. neyse sonra artık bende okumak istiyorum diye bir bölüm yazdım ve kazandım. Okumaya başka bi şehre gittim. Sonra masraf oluyor diye annem kendi memleketimizde okuyacaksın diye ısrar etti. Bende masraf olmasın diye kendi memleketimize yatay geçiş yaptım. Bu arada ablamda 3. Üniversitesini başka bi şehirde okuyordu. Ama sürekli annem bana hadi bakalım sana şu kadar para harcadım bu kadar para harcadım diye sürekli söyleniyordu. Sonra ablam biriyle tanıştı evlenmek istediğini söyledi. Annem karşı çıktı okulunu bitir. Sana 3 üniversite okuttum diye. Ki çocukta sürekli ablamı aldatan biriydi bunuda bildiği için ailede kimse onunla evlenmesini istemiyordu. Bende babam olmadığı için beni ne kadar sevmeselerde korumacı biriyim. Çocuğun ailesini soruşturdum. İyi biri demediler. Bende bunu anneme söyledim ablamla konuş vazgeçirsin diye. Sonra ablamda bana beni kıskanıyorsun. Evlendikten sonra seni evime bile almayacağım diye bana düşman oldu. Ben aslında korumaya çalışıyordum kötü biriyle evlenip babam gibi birisiyle evlenmesin diye uyarmaya çalışıyordum. Ama beni hep onu kıskanmakla suçladı. Neyse böylelikle artık ablamda beni sevmemeye başladı. Hatta bana sen çiçeksin sana bakirelik testi yaptıralım annem senin ne olduğunu görsün dedi. Sırf çıktığı çocuğun ailesini araştırdığım için ve anneme söylediğim için böyle çirkin sözler söyledi. Benimde ilişkilerim oldu ama hep babama benzer kişiler olduğu için hiç birini yürütemedim korktum babam gibi birisine aşık olursam diye. ablamın ilk sevgilisi bu yüzden bacım ilan etti. Ve sürekli gece benim telefonumu gizlice alıp mesajlarımı anneme okuttu. ama hiç birzaman istediğini alamadı. Çünkü öyle biri değilim. Annemse Küçüklüğümden beri beni hep döver bir kez itiraf etmişti babamın hıncını alıyormuş özür dilemişti ablma bir kez vurduğunu bile görmedim. Kimsem yok ne yapacağım hayat amacım yok
Ailem ile sorunlarım var ne yapmalıyım kimsem yok nasıl bir çıkış yolu bulabilirim?