yani ben zaten inanıyordum ama pire belgeseli izleyince anladım sanayi devriminden sonra icat edilen spiral yayın kıkırdakımsı bir şekilde minnacık pirenin bacaklarının içinde olduğunu ve bu sayede zıpladığı öğrendim şimdi o spiral yayı üretmek için bilim gerekiyor mantıklı düşünen insan için bir yaratıcının kanıtıdır bu bence
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne dünya ne insan ne de o sürekli örnek gösterdiğiniz karşı ki dağlar hiç biri sandığınız kadar mükemmel değil, kusurlu. Buda kusursuz yaratır dediğiniz yaratıcının olmadığının kanıtı olabilir eğer beni her sabah bin tane acıyla uyandıran bir tanrı varsa bilsinki ona nefret doluyum.
Onlar senden benden aşırı farklı dinen demiyorum bunu aklına gelebilecek hiçbir şeye inançları yok. Dünya da bilmediğimiz dinler mezhepler tarikatlar. Vs. Çok var bu arkadaşlar her din hakkında araştırma yapar. Okurlar ve böyle bişey se buluşurlar
Şimdiye kadar hiç ateist biri ile tanışmadım. Bu fikri benimseyenlerin çoğu sadece ortamın havası ile ateist olduğunu söylüyor. Birazcık kurcalayıp iç yapısına indiğin anda aslında çok alakasız olduğunu tespit edebiliyorsun.