Diyar pala demiş ya yalnız takılmak en doğru karar ne düşünüyorsunuz? Benim arkadaşım yok çünkü hepsi menfaatçi çıkarcı yarı yolda bir kiz için satan kız dediysek yollu arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün seni satan yarın öbür gün öteki içinde seni satar...
Hiç arkadaşım yok yalnız takılmak en doğru karar mi?
Evet kimseye güvenmiyorum çünkü herkes aynı %80i yaptıklarından da ders almıyorlar ama ben çok aldım. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama insanlar bunu inkar ettikçe gözüme baka baka inanmadiğim halde yalan söylüyorsa. O insanı s. Ederim...
Bence değil insan sosyal bi varliktir. Konuscak sohbet etcek dertleşcek birine ihtiyaç duyar
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazen evet ihtiyaç duyuyorum o insanların gözü çok başka yüksekte ben aza şükür eden biriyim. Ve kar4ktersiz insanlarla anlaşamam. Bu yüzden yalnızlığı tercih ederim boş çoğu insan. Ne istediğini biliyoruz onların...
Yani sen sürekli seni satan karaktersiz insanlarla karsilastiysan bilemem tabi o senin sansizligin ama bence insanlarin hepsine karşı önyargılı olmak mantıklı değil düzgün insanlar hala var
Hiç yoktur demiyorum 10milyonda'1 vardır evet geçmişin önemi yok ama bir insan seni sala'' k yerine koyup o yalanı bildiğin halde sana saf rolü yapıyorsa o insanı s. Etmeyi de bileceksin boğa burcuyum kadının bir sözüyle gözünün yaşına bakmam silerim. Boş insanlar ben iyiyim onlardan değilim diyenler en önde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tavsiyedir
Eyvallah sağ ol... izledim.
Bende çok içtim sövdüm galiba çok takıntılı biriyim bu yüzden kendime zarar veriyorum.
evet doğru bi karar... ben de ileride paramı tolayıp dağa çıkacağım, husky alacağım.. sadece o ve ben olacağız..
Ne güzel benimde öyle hayallerim var ama çok ileride gerçekleşir diye tahmin ediyorum. İnsanlar kahp3 olmuş bende böyle insanları sevmiyorum işte.
aynen öyle.. kimseye güvenemiyorsun, ama hayvanlar oyle değildir. Benim bir husky'im olacak ve beraber yaşayacağız.. erkenden gitmek istiyorum..
Senin o şansın varsa benim yerime de yaşa.
Evet kimseye güvenmiyorum çünkü herkes aynı %80i yaptıklarından da ders almıyorlar ama ben çok aldım. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama insanlar bunu inkar ettikçe gözüme baka baka inanmadiğim halde yalan söylüyorsa. O insanı s. Ederim...
Evet haklısın.. benim de şu an oyle bi imkanım yok ama işte iyi bi meslek ve iyi paralar kazanirsam halledecegim
Umarım her şey dilediğince olur ve gerçekleşir ne diyim ki kardeş.:)
Bence değil insan sosyal bi varliktir. Konuscak sohbet etcek dertleşcek birine ihtiyaç duyar
Bazen evet ihtiyaç duyuyorum o insanların gözü çok başka yüksekte ben aza şükür eden biriyim. Ve kar4ktersiz insanlarla anlaşamam.
Bu yüzden yalnızlığı tercih ederim boş çoğu insan. Ne istediğini biliyoruz onların...
Yani sen sürekli seni satan karaktersiz insanlarla karsilastiysan bilemem tabi o senin sansizligin ama bence insanlarin hepsine karşı önyargılı olmak mantıklı değil düzgün insanlar hala var
Hiç yoktur demiyorum 10milyonda'1 vardır evet geçmişin önemi yok ama bir insan seni sala'' k yerine koyup o yalanı bildiğin halde sana saf rolü yapıyorsa o insanı s. Etmeyi de bileceksin boğa burcuyum kadının bir sözüyle gözünün yaşına bakmam silerim. Boş insanlar ben iyiyim onlardan değilim diyenler en önde.
Doğru karar yalnızlık iyidir
En mantıklısı o zaten boş biriyle takilmaktan iyidir.
Az insan çok huzur
Aynen öyle
en mantıklsıı
Onlar gününü gün etsin biz çalışalım ama zamanı gelecek.
Olmadın bea