Aile & Toplum Oğlum çok yakışıklı nazar değmesin diye sizce ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kendi oğlum diye demiyorum ama karizmanın öz evladı yahuuu Çocuğum olduğuna inanmayanlar bakın aynı ben juniorım Oğlum çok yakışıklı nazar değmesin diye sizce ne yapayım? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ohaaaaa çok yakışıklı düştümm yavrum be o saçlarını yerim hırrr 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Lan tıpkı sen hangi karından bu Maşallahh şöyle bir tükürükleyeyim de nazar bulaşmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum Yorumla
kıvrışıkgamzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Daha geçen gün eş arıyordun kendine? Leylekler mi getirdi bu çocuğu 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eski karımdan Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Eski karın çok tatlı bir çocuk doğurmuş maşallah 😀 Yorumla
icouldbetheperfect Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çocuk ne kadar tatlışsa köpek o kadar çirkin ve korkunç duruyor 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum Yorumla icouldbetheperfect +1 yıl Çocuk için mi köpek için mi diyorsun Yorumla icouldbetheperfect +1 yıl Uff benim hatam yaşına bakmamıştım hiç 24 yaşında çocuğun nasıl oğlu olsun? Yorumla arrtemiss +1 yıl Çok itici ötesi bir yorum Yorumla Soran +1 yıl Benim öz oğlum 19 yaşında annesi ile şey oldu Yorumla icouldbetheperfect +1 yıl @arrtemiss kusura bakma ama öyle bu köpek yanıma gelse çok korkarım ağzı da açık filan inan yazarken bile kötü hissettirdi Yorumla Soran +1 yıl Sorun yok benim annemde korkuyor Yorumla icouldbetheperfect +1 yıl Öz oğlum derken çocuk mu senin oğlun? Yorumla Soran +1 yıl EVEty Yorumla icouldbetheperfect +1 yıl Kaç yaşında çocuğun oldu? Yorumla arrtemiss +1 yıl Peki görüşünü degistirmeye çalışmam tabi ki ama onların da insanlarda olduğu gibi önlerine tip icin katalog konulup secim hakkı tanınmıyor. Yorumla icouldbetheperfect +1 yıl @arrtemiss köpek ben onu çirkin ve korkunç buldum diye üzülmüyor veya alınmıyor ki Yorumla arrtemiss +1 yıl Ben köpek alındı diye demedim zaten yorumunun benim hoşuma gitmedğini belirttim sen de benim fikrim bu dedin ben de tamam dedim canım Yorumla
Güll1234 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bu aynı sen len ama bu senin abinin çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmez 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum kimliğini atayım mı Yorumla Güll1234 +1 yıl Yalnız bunu sen bana itiraf etmiştin ss mi atayım Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum Yorumla Güll1234 +1 yıl Bak ya sen dedin bana diyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Güll1234 +1 yıl Kayseri :d Yorumla Soran +1 yıl Yemin et Yorumla Güll1234 +1 yıl Yemin ederim vallaha Yorumla Soran +1 yıl Lahmacun yaparsan Yorumla Güll1234 +1 yıl Yaparım tabiki mantıyı bile kendim yapıyorum o da neymiş Yorumla Soran +1 yıl Kaç tane sığıyo kaşığa Yorumla Güll1234 +1 yıl En az 30 yaparım minnak minnak Yorumla Soran +1 yıl Yap da görek lahmacun Yorumla Güll1234 +1 yıl Lahmacun feda olsun be sana yaparım tabiki Yorumla Soran +1 yıl Yarın yap Yorumla Güll1234 +1 yıl Olurr yapayımmm Yorumla Soran +1 yıl Hayır bugün yap 😂nasıl olmuş diye sor gözümüz doyar Yorumla Güll1234 +1 yıl Bugün hımmm bilemedimm yapsam mı kii😂 Yorumla Soran +1 yıl Becerebilersen yap😂 Yorumla Güll1234 +1 yıl Sen göreceksin bekle sennsaat 16.30 a kadar yapıcam saat bile veriyorum bakk😂 Yorumla Soran +1 yıl Yap kayseriye geleyim😂 Yorumla Güll1234 +1 yıl Tabe onu da ayrıca yapalım bir gün seve seve Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapıcam lahmacunu Yorumla Güll1234 +1 yıl Kıyma harcı hamur yoğurucam işte bide Yorumla Soran +1 yıl Fırında mı yapcen Yorumla Soran +1 yıl Üff annem harika yapar ha Yorumla Güll1234 +1 yıl Tabiki fırında e o zman annen yapsın 😒 Yorumla Soran +1 yıl Annem yapmaz yav: ( Yorumla Güll1234 +1 yıl Ben yaparımmm Yorumla
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sana benziyor harbiden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü benim Yorumla Mercy0 +1 yıl Gizel cucuk kopek de sana benziyor sfgfgv Yorumla Soran +1 yıl 😂😂pislik Yorumla Mercy0 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
arrtemiss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dostluklarına bayıldım kuzucuklarin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum Yorumla arrtemiss +1 yıl Anladım senin oğlun 😬😀 tüyleri kadar ömrü olsun Yorumla Soran +1 yıl Çocuk benim Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nazar değmeden sen nazara değ 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yo olamaz nayn bu bebe keko diil 0 0 Yorumla
Sudezz Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Köpekten bahsediyoruz bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır çocuk Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bad boy olmasında o yeterli. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum knk Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl İyi Allah bağışlasın Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah eyvallah Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Maşallah aynı sen :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler abla Yorumla ZynpEylül +1 yıl yok teyze evladım nvşdzfn Yorumla
fevkalaede Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pembe şortuna kurban 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim oğlum Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Köpeğin annesi benim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kskskekejeje Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ohaaaaa çok yakışıklı düştümm yavrum be
o saçlarını yerim hırrr
Benim oğlum
Lan tıpkı sen hangi karından bu Maşallahh şöyle bir tükürükleyeyim de nazar bulaşmasın
Benim oğlum
Daha geçen gün eş arıyordun kendine? Leylekler mi getirdi bu çocuğu 😀
Eski karımdan
Eski karın çok tatlı bir çocuk doğurmuş maşallah 😀
Çocuk ne kadar tatlışsa köpek o kadar çirkin ve korkunç duruyor
Benim oğlum
Çocuk için mi köpek için mi diyorsun
Uff benim hatam yaşına bakmamıştım hiç 24 yaşında çocuğun nasıl oğlu olsun?
Çok itici ötesi bir yorum
Benim öz oğlum 19 yaşında annesi ile şey oldu
@arrtemiss kusura bakma ama öyle bu köpek yanıma gelse çok korkarım ağzı da açık filan inan yazarken bile kötü hissettirdi
Sorun yok benim annemde korkuyor
Öz oğlum derken çocuk mu senin oğlun?
EVEty
Kaç yaşında çocuğun oldu?
Peki görüşünü degistirmeye çalışmam tabi ki ama onların da insanlarda olduğu gibi önlerine tip icin katalog konulup secim hakkı tanınmıyor.
@arrtemiss köpek ben onu çirkin ve korkunç buldum diye üzülmüyor veya alınmıyor ki
Ben köpek alındı diye demedim zaten yorumunun benim hoşuma gitmedğini belirttim sen de benim fikrim bu dedin ben de tamam dedim canım
Bu aynı sen len ama bu senin abinin çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmez
Benim oğlum kimliğini atayım mı
Yalnız bunu sen bana itiraf etmiştin ss mi atayım
Benim oğlum
Bak ya sen dedin bana diyorum
Sen nerelisin
Kayseri :d
Yemin et
Yemin ederim vallaha
Lahmacun yaparsan
Yaparım tabiki mantıyı bile kendim yapıyorum o da neymiş
Kaç tane sığıyo kaşığa