Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
9 ayAcaba biz insanlar olarak gülmeyi yanlış anlıyor olabilir miyiz sadece güldü diye aileye söyleyip işi nasıl kızımızı veririz noktasına getirdiniz
07 Yorumla
Soran9 ayBundan önce o beni sormuş bu güzel kadın kim diye falan beğendin mi demişler evet demiş
- 9 ay
Ha o zaman anası ne karışıyor ki oğlan seni istiyorsa alacak mecbur
Soran9 ayBende zaten öyle diyorum yoksa gurursuz değilim korpecik bir çocuğa haberi yokken haber verdiricek kadar
- 9 ay
Ben biraz yanlış anladım kusura bakma
Soran9 ayİnşallah kadının da rızasını alir böyle olmaz ya olmazsa da bir şey demem artık
- 9 ay
Olmazsa da iyi olur bu zamanda çocuk gibi anasının sözünü dinleyenden olmaz
Soran9 ayBende artık öyle düşünüyorum zaten görüşmeyi kesicem olmazsa da.
- Eğitim & Kariyer konusunda 435 cevap paylaştı.
9 ayDalga geçmiyorum ama bu işin sonu Türkan Şoray sultan gelin filmi gibi olmasın
01 Yorumla
Soran9 ayNe ki o
Gizli Üye(36-45)9 aySen bayağı düşüksün be bir kadın ağır olmalı senin gibzileir çok var ne yapsın adam seni aman ya gel de gülme bu haliniz çok komik
00 YorumlaYaş farkının çok bi önemi yok aslında karşılıklı sevgi saygı önemli ilişki analizi yapabilirsiniz astromatik ile
02 Yorumla
Soran9 ayO da beni seviyor ama annesi istemedi
Gizli Üye(36-45)9 ayMilletvekili oğulları bunları sıraya diziyo boş ver
01 Yorumla
Soran9 ayÇok yakışıklı ama artist gibi aynı
Eğitim & Kariyer konusunda 441 cevap paylaştı. Yaş farkı çok, annesi haklı
01 Yorumla
Soran9 ayHerkes aynı yaşta mi evlenen erkek büyük olunca sorun yok ama
9 ayKadın ne diyecekti başka çocuk ne diyo oba bak
01 Yorumla
Soran9 ayNe alaka her evlenen aynı mı yaşta büyük olsa oğlu ama sorun çıkmaz
Evlilik delisi kezban
01 Yorumla
Soran9 ayAnnen iyi bir öğretmendi ghbe seni
9 ayYa shsha kaç yaş var aranızda abart
04 Yorumla
Soran9 ayO beni istiyor her evlenen aynı yaşta mi
- 9 ay
Değil ama 2-3 yaş yok ki kaç yaş var
Soran9 ayE ne var 9 yas çok var öyle evlenen erkek büyük olsa sorun olmuyor ama
- 9 ay
Bilmiyorum size kalmış
- Eğitim & Kariyer konusunda 764 cevap paylaştı.
9 ayİş başa düşmüş. kendi işi i kendin hallet.
06 Yorumla
Soran9 ayNe yapayım annesi istemiyor
- 9 ay
Çocukla konuş annesini önemseme
Soran9 ayAnnemle konusucam riza almadan olmaz dedi artık nasip olursa olur olmaz sa olmaz
- 9 ay
Olmaz o zaman
Soran9 ayBakalım
Soran9 ayİstekli
9 ay😂😂 kaynana adayı tam bir Queen 💅🏼 go Mami 😂😂
01 Yorumla
Soran9 ayNiye ben sevdim ama
9 ayçok genç sana göre istememesi normal
01 Yorumla
Soran9 ayAma oğlu istiyo
9 ayYaş aldıkça bizim hayaller 😢
01 Yorumla
Soran9 ay😋😋😋😋 çok güzelim ama
Yas farki fazla istememesi normal
04 Yorumla
Soran9 ayAma sırf bu yüzden iki Seben insan ayrılır mı benim çevremde arkadasim vardı kendinden küçük çocukla evlendi mutlular şu an
Soran9 ayErkek olsa kimse bir şey demiyor
Soran9 ayAma ne farkeder
9 ayYaş farkı fazla
0118 Yorumla
Soran9 ayYasin ne önemi var seviyoruz birbirimizi modern dünya da yaşa takılmamak lazım
- 9 ay
Bunun modernlikle alakası yok ki. Tabi yaşa takılmak lazım. Adam 28 felan olsa tamam ama bu fark çok fazla. Annesi doğru olanı yapmış
Soran9 ayÇok var eşinden büyük olan bayan ben görüyorum çok da mutlular sırf bu sebepten iki birbirini Seven insan ayrılmaz
- 9 ay
Sizinki imkansız ablacım. Adam memur olmuş anası kendince çıtır güzel kız aramak varken seni almaz. Alacak 18 yaşında birini yapacak düğününü geçecek gidecek. Ataerkil bir ailede durum bu
Soran9 ayBakalım haber verecek olmazsa ayrilicam bende hiç konuşmam daha fazla zaten yaşım da geldi beni seven biriyle evlenirim direk
- 9 ay
Bence de en mantıklısı. Bir de o olgunlasmamıştır daha sana aklıbaşında biri lazım
Soran9 ayOlgun birisi 5 sene polis akademisinde yatılı eğitim almış çok disiplinli biri artık kendi karar verecek benden yay cikti
- 9 ay
5 sene mı? Polis akademisi kalktı bacım. Seni kandırıyorlar
Soran9 ayguvenlik fakultesi mezunu komiser yardimcisi tek yıldız var üniformasinda
- 9 ay
Polis akademisi olmuyor o maalesef. Akademinin yanından bile geçemez. Babam da aynı meslekten merak etme şu an yapılmaz o meslek bilesin
Soran9 ayYa tamam işte her ne bksa ben bilmiyorsan diye dedim ayni seyler ya 5 sene okumuş iç güvenlik fakultesi 37 yaşına geldiğimde 4 sınıf emniyet müdürü olurum diyor emniyet amiri oldun mu rahatsın zaten diyor zaten
Soran9 ayYa ben onu mesleği için değil ki sevdim zaten hem müdür olurdu çocuklarımın babası öyle düşündüm yoksa ben atansam şimdi onun kadar maaş alırım neredeyse
- 9 ay
Emniyet amiri olunca rahatsın he? Bak akademililer onu nasıl paspas ediyor. O zannediyor ki amir olunca 8-5 çalışcam falan filan. Bunlara okulda verirler gazı verirler gazı sonra da meslekten soğurlar. Umarım evliliğiniz iyi gider ama mesleğin içinde biri olduğumdan söylüyorum biraz zor olur. Bu net
Soran9 ayşu an meslekte tek sevmediği şey hafta sonu olan maç görevleri başka bir sıkıntım yok birde rutbem dusuk şu an maasim da düşük rahat ederiz dedi rütbe ve maas yükselince dedi müdür olsam soforum olur belki ileride vali bile olurum dedi şu an için sıkıntımız yok bende seviyorum polisligi ozel sektore göre zaten çalışmamı da istemiyor
Soran9 ayşu an da bir komiserin peşinde zaten başkomiser var sürekli o amirden emir alıyor bize emir veriyor dedi baskomiser de rahat şubenin içinde oturuyor genelde dedi
Soran9 aySen düz polismisin rutbesiz
- 9 ay
Vöh vali bile olurmuş. Sana hava cıva yapıyor aldanma böyle şeylere. Polisliği şoför için yapan birinden hiçbir şey bekleme derim ben. Sen sanki biraz bundan dolayı da istiyon gibi
- 9 ay
Ben polis değilim babam polisti. Ben tren makinistiyim ve polislerin ne olduğunu gayet iyi bilirim. Şimdiki polisler neden intihar ediyor bı düşündün mü? Amirliği şoför veriyorlar rahat ederiz diye seçtikleri için ve onların egosundan dolayı.
Soran9 ayYa tek mesleği için değil artist gibi çok yakışıklı herkes diyor niye manken falan olmadın da komiser falan oldun diye ama sartlari çok iyileşiyor komiserlerin ilerisi için rütbe atlayınca tabi biraz da şimdi müdür karisi olmak da var ama yani düşünüyorum da düz polis olsaydı yine belki şans verirdim.
Soran9 ayBizimkiler iyi ya egoist komiser var diyordu ama coguyla iyi anlasiyor mangala bile gittik bütün amirleriyle müdürlerin karisi ile bir tanesi ismini vermiyim vali olmuş
- 9 ay
Valla sen biliyorsun senin hayatın. Ben sadece seni uyarmak istedim makam mevkiinde bunlar boş işler nicelerini gördük müdüre araba bile vermiyorlardı
- 9 ay
Her elini kolunu sallayan vali olamıyor maalesef. Onun eğitimi var insan yönetmesi var falan filan. Ha onda o basiret vardır yoktur bilemem ama bu gözünü boyamasın senin. Benim görüşüm şimdiki zamanda polislik yapmak bir hayli zor
Soran9 ayVallaha bu sırf makam mevki için akademiye girmiş yoksa kendisi doktorlugu da tutuyordu ama bir karizması yok diye girmedim dedi khoyu ve jsgkyi kazandim ama general yapmazlar diye korktum girmedim ona da dedi
Soran9 ayHepsi vali olmuyor tabiki kendi diyordu amacı onun müdür olmak zaten
- 9 ay
Doktorluğun mu karizması yokmuş? Adamların bir ameliyatı bunun 1 yıllık maaşına denk değer mi sıkıntı çekmeye? İkincisi polislikte vali olacak kadar kafa var madem neden burada general olamıyor? Çok tezatlık var bu işte. Sen bana biraz safsın gibime geliyor ya hayırlısı
- 9 ay
Çok hayal dünyasında yaşıyor. Sana bir şey diyeyim mi müdür olsa bile hakkını veremez. Mesleğin ağırlığını bilmiyor
Soran9 ayValiligi yapıyorlar bazılarını müdürlerin dedi bende olabilirim belki dedi zaten asıl amacı onun müdürlük kesin olurum vali diye takmıyor ama general olamazsam kafayı takarım dedi ondan seçmedim dedi
Soran9 ayDoktorlugun karizması yok dedi sabahtan akşama kadar hasta bak dedi bir nüfusun bile olmaz dedi emekli maaşımiz bile bizim daha yüksek dedi bilmiyorum o senin doktorların seviyesini bunun dediği genel
- 9 ay
Yahu vali olmak general olmaktan daha zor. General olmak şudur:yaşın gelir rütben gelir yüksek askeri şura (yaş) kararıyla general olursun. Vali olmak ondan daha zor
- 9 ay
Peeeh! Meslek ne hallere düşmüş. Ya çok safsın ya da benle dalga geçiyorsun ama çözemedim
Soran9 ayVali kesin olur diye bir şey yokki onun amacı müdürlük zaten ama general olamazsam kafayı takarım dedi
- 9 ay
Zorlukları aynı onu demek istiyorum. Müdür olmama ihtimali de var o zaman kafayı takacak ve sana saracak onu ne yapacak?
Soran9 ayEmniyet müdürü olur artık canım zaten biraz makam sevdası var konuşulurken mesela biri ya sen niye komiser oldun bak böyle böyle makine mühendisi yeni mitte çalışıyor 120 bin alıyor falan dediler o da gülerek rütbesi yok ama hahaha dedi veya biri ben emekli polisim demişti ona da rütbesiz misin sen demişti sonra şaka yaptım KB dedi
- 9 ay
O lafı benim babama deseydi de itin mabadına soksaydı babam bı onu. Biraz ilerleyince anlayacak ama yaş çok geçecek
Soran9 ayHahahaha yakin koruma dersleri almis 5 sene çok güçlü 😃 yani dediğim gibi bana sarar mi bilmem ama çok tatlı birisi ama dediğim gibi işte egosu çok sırf forslu diye girmiş işin içine insanlara emir vermek için girmiş
- 9 ay
Valla yakın korumayı bilmem ama babam lafla döver onu :) babam da aikidocu sorun yok. İnsanlara emir vermek için girenlerin birçoğunun elinde intihar eden polislerin kanı var
Soran9 ayYa orasına ben karışmam erkekler arasinda olur ama intihar edenlerin rütbe ile alakası yok zaten belirli bir mevzuat var
Soran9 ayBana niye sarsın 😃birde sarar demiştin ya sana
- 9 ay
Belli bir mevzuatı ağır bir şekilde uyguladıkları için zaten intiharlar oluyor. ve hepsi polis de değil bir kısmı rütbeli. İşler iyi gitmeyince sana saracak maalesef ya da amirinden laf yiyecek sana saracak çünkü amirleri de koltuk sevdalısı olabilir
Soran9 ayMesleğini birakadabilir illa intihar saçma geliyor bana açıkçası bana ne diye sarar onu çok merak ediyorum 😃bahanesi ne olur acaba çok neşeli biri aslında ciddi yeri gelince ama egosu var biraz polislerle dalga geçiyor mesela canım diyor bir köpek dusun polisler bu köpeğin kuyruğu diyor kıkır kıkır gülüyor yanında da polis var niye öyle diyorsun komiserim diyor o da şimdi emir veririm akşama kadar konuşamazsın diye gülüyor
- 9 ay
Bundan sana ne adam olur ne de koca. Mesleğini bırakamaz gariban evladı çünkü yüklü miktarda tazminat senedi imzalatırlar. Bir de dışarıda napsın polis adam gizli işsizdir. Karakter oturmamış. Sevmedim
Soran9 aySende kıskanma lan çocuğu allahin vasifsizi ne kadar az kişi o akademiden mezun oluyor biluyormusun kirikkalede doktora yapiyor şu an onu çok açık mesleğini de seviyor senin vasifsiz baban gibi ağlamıyor bizde seni sevmedik git cuf cuf sur bakalım ölene kadar sg git simdi allahin fakiri kac kuruş maasi varsa kıskanç ghbe
- 9 ay
Senin akademi dediğin şey skko bir 1 yıllık eğitimden başka bir şey değil. Benim akademili arkadaşlarım var polisin ne olduğunu git ondan öğren. Adam bu mesleğe 14 yaşında anasından babasından ayrılarak girdi adamlar hala kendini geliştirme çabasında. İkincisi benim Babam şanla şerefle bu mesleği yaptı senin vasıfsız dediğin adam senin o ne idüğü belirsiz koca adayını polislikte 50 defa cebinden çıkarır her şey rütbe değil. Üçüncüsü ben kazandığım maaşımla ikinizi satın alırım ben senin neyin kıskanacam bir sana bak bir bana. Aşağılık egoist mevki köpekleri sizi
Soran9 ayBos konuşma aşağılık 5 sene onun okulu her şey rütbedir bos bos kıskanma allahin m.. n makinisti seni
Soran9 ayKac kisi kazaniyor aç bak bakalım allahin vasifsizlari kıskanma bu kadar herkesi önce kendinizi çıkarın cebinizden puhahah vasifsiz kopekler sizi müdür olamayacak zavallılar
- 9 ay
Bilip bilmediğin konulara o kadar yorum yapıyorsun ki... Akademiler kapanalı 10 sene oldu oradan çıkan filinta gibi kendini geliştirmiş üst ruhlu polisler varken sen zaten buna layıksın. Ayrıca devletin bir meslek koluna hakaret etmek de aşağılık birine yakışır
Soran9 ayAşağılık olan sensin ki benim sevgilimi kıskanıyorsun rutbesiz baban şimdi bile calissa komiserim diye arkasında ağlayacak ama o 10 12 seneye müdür olacak boşuna konuşup da zirlama tren makinisti aldığın 3 kuruş para rütbe her şey değil diyor kac kisi var bakalım guvenlik fskultesi
- 9 ay
Babama müdür dahi bir şey diyemiyordu. Ki senin vasıfsız ergen kocan hiçbir şey diyemez
Soran9 ayHaahahahahahaha senin babana müdür mü bir şey diyemiyordu luahahhahaha senin baban doğru iç işleri bakanı zaten ya yürü git ergen kardeşim benim
Soran9 ayVasifsiz ergen dediğinin önünde hizaya geçersin komiserim diye çiğner ikinizi de ders konusunda da makam konusunda da ağlama
Soran9 ayYakın koruma çok iyi biliyor üstüne kirikkalede doktora yapiyor madem çok iyisiniz olsaydınız rütbeli çok az kişi alıyorlar kafanız basmaz zaten
- 9 ay
Polis olmak istemiyorum. Ben işimi Avrupa'da yapmak isterim. Ne diyordu? 1 delille 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim diye...
Soran9 aySende zaten polis amiri olacak zeka yok babanda da yokmuş konu kapandı babana müdür bir şey diyemiyormus birde alime bak alime heyt be
Soran9 ayTamam ben o alimim sende o cahilsin iste
- 9 ay
En azından babamda ego yoktu çok şükür. Ama seninkinin yüzünden seninkine hakkını helal etmeyerek intihar edecek birsürü polis olacak. Bu iş kafayla değil babam seninkini de cebinden çıkartır senin rezilce söylemlerin bunu değiştirmez. Ben biliyorum sen bilmesen de olur. Aşağılık düşük profilli insan
Soran9 aySenin baban rutbesiz vasifsizin biri ne egosu olacak lan egoist seni daha bos bos konuşuyorsun rütbe önemli değil de baban kendi s.. ni tutamaz onun yanında bırak cebinden çıkarmayı 2 Nizi de susuz götürür susuz getirir ders konusunda da rütbe de spor konusunda da
Soran9 aySen alisin harikalar diyarıni bilirsin anca puahahahaha rütbe önemli değilmiş mevzuat neyse uygulanır benimki de kural neyse onu uygular intihar sanki tek polis ediyor allahin. mali
- 9 ay
Babamın tutamadığını nereden biliyon nerede gördün? Vay ulan babama saygım bir kat daha arttı görmediği biri bile nasiplenmiş babamı s... nden
Soran9 ayAhahahaha baban tutamaz benimkinin yanında senin gibi vasifsiz sümüklü birey dünyaya getirmiş kendi gibi rutbesiz
Soran9 ayAnnende benimkinden nasiplendi uza şimdi buradan
- 9 ay
Seviyesiz muhabbetler. İnsan kelime bulamayınca küfür etmeye başlar sen şu anda renkten renge girmiyorsan ben de bir şey bilmiyorum. Sen evlenirsen o çocukla o adam hayatını hatasını yapmış olacak. Aşağılık seviyesinden çıkıp çukir olmaya doğru ilerliyorsun
Soran9 aySenin bulunduğun seviyenin altı yokki mn oğlu seni insan olsan diyeceğim çok şey sana böyle konuşmazsın sürekli bir kıskanç haset bos bilmediğin konular hakkında konuşuyorsun bu çocuk değilde seninle evlenen kiz 1 ay olmadan bosanir senden neyse sg git ya hadi
Soran9 ayBen bukalemun değilim ki senin gibi mk sakati
- 9 ay
Ahahahhah düşük profilli aşağılık köpek senii b*kumda boğul evlat artığı sperm israfı
Soran9 ayGhbe evladı karını s... yor amirler koş yetiş ananı da emniyet amiri s.. yor sen amir çocuğu olmayasın kendini bir bk sandığına göre 🤣🤣🤣 sende bgumu ye kör ol inşallah
Soran9 ayAhahahahahaha profiline s... om senin ben iktidarsız lubunya pis fare
- 9 ay
Senin gibi evde kalmış artık kendinden küçüklere tamah edecek kadar kaşar olmadık. Kız kurusu seni. Hani kocan vali olacak ya seni peşkeş çeker öyle vali olur
Soran9 ayAhahahahah 🤣🤣🤣ananı peşkeş çekmiş baban demekki polis olmak için ghbe evladı diye boşuna demiyordum kişi kendinden bilir işi
Soran9 ayGay lubunya seni kim ne yapsın 🤣🤣🤣 ben evde kalmadım da senin karını s... erler dikkat et
- 9 ay
Ulan ben demesem aklının ucundan bile geçmeyecek. Benim lafımı bana satıp duruyon kendi aklın fikrin yok ki laf üretesin. Senin adam kolay vali olur. Ananı da verse hoop müsteşar
- 9 ay
Evde kalmadın doğru hep amirlerin evine gittin
Soran9 ayAhahahaha ulan o çocuğu benim lafımı bana satan sensi. Ya asıl ghbenin çocuğu ilk kim demiş yukarı çık bak bakalım allahin m. n kafası şimdi belli oluyor iste ananı pes kes çekerek anca bu kadar olmuş baban yazık senin gibi lubunyanin karisi da başkalarına vermekten helak oldu
Soran9 ayAhahahah amir karisi olacam ben en azından vermedim anan gibi evlenmeden komiserlere bak sümüklü babana kaldı sonra
- 9 ay
Ha amir karısı olunca daha değerli p*nis mı görecem diyon yani. Üstlere bir baktım da sen benim peşimden gelmişsin ulen sperm israfı. Sen küfür etmeden birtane küfrüm yok orada sen başlattın ben de sapladım geçtim gitti. Yaratıcılık yok bir şey yok evde kalmış kız kurusu. Senin Allahın kitabın iki tane yıldızdan ibaret olmuş sen bana neyi anlatıyon. Şimdi sktr git kocana rütbe atlat amiri mı yalıyon müsteşarı mı yalıyon napıyosan yap. Adam da ben yaptım zannetsin. Şu anda sinirden kudurduğuna adım gibi eminim kudur aşağılık köpek seni
Soran9 ay🤣🤣🤣🤣ağlama bu kadar bebelac devam sütünü iç dişini fırçala bak okullar açılıyor belki olmayan beynine biraz bilgi girer de ananın a... mna baban polis olsun diye kimler ts.. aklarini sokup çıkarmış iyice öğrenirsin mna godumun çocuğu 🤣
Soran9 aySperm bank çocuğu baban mlna poşet gecirmedigi için bin pişman şu an 🤣🤣🤣 gtnu fazla s.. tirme bak kafan çalışmaz yoksa kıskanç kopek seni
- 9 ay
Ulan milletin rızkını niye kıskanayım anasını yüzünü s... tiğimin ghpe evladı. Üniformaya tapan insanla benim ne işim olur seni muhatap alan küçük Alp ile konuş sen git :) benim parayla derdim yok anan otoyoldan kocanın 1 yılda kazandığını kazanıp bana getiriyor sen rahat ol. Evlenmezsen seni de otoyola çıkarırım
Soran9 ayBenim laflarımı bana satmaya kalkıyor 🤣🤣🤣🤣yine bak yaratıcı cocuga bak mna godumun çocuğu seni anan babamınkini emiyor şu an gel de sahip çık anana 🤣🤣🤣 gtnu fazla s.. tirme kıskanç kopek
Soran9 ayPembe tezkereli küçük alp puahahahaha 🤣🤣🤣🤣mna godumun o... sbusu
Soran9 ayÖnce otoyoldan gel yr..
Faresi seni 🤣🤣🤣🤣 güzel kardeşim- 9 ay
Satma lafını da benden duydu hee :) kodumun ergeni seni sen kim köpeksin lan benle laf yarışına giriyon? Finansal köle seni ben şükür kendi rızkımı kazanıyorum ama sen evde kalmanın korkusuyla g. tünü sağa sola verdikten sonra amire kapağı attın kurtuldun demi ghpe oe senii. Ulan sen peçeteden kendi imkanlarınla doğmaya çalışırken ben devlette kimbilir kaçıncı senemi dolduruyordum annesiz
- 9 ay
Bak otoyolu da ilk defa duydu :) sizin mağarada yoktu demi. Lağım faresi
Soran9 aySatma lafını değilde sen benim bütün dediklerimi bana satmissin vasifsiz i.. ne seni hayırdır ghbe çocuğu sen nerenin manyagisin da bütün ettiğim küfürleri ananın. O olduğunu söyleyince aynısını kopyala yapıştır yapjyon birde satma diyon o çocuğu seni
Soran9 ayMna godumun do. muzu seni sen önce kedi ol sümüklü böcek sen a101 de bile çalışamazsin ağlama hahahaha
Soran9 ayHahahahaha finansal köle mi parayla tartarim seni babasının verdiği 50 lira ile geçinen cahil yaratık seni 🤣🤣🤣
Soran9 aySen devlette gtnu vermekten başka hiç bir şey yapmadın baban ananın. mni s. tirdi sende gtnu vasifsiz o cocuklari sizi 🤣🤣🤣🤣 senin ananın mna ağaç dikim gölgesinde de babani z.. im o evladı
- 9 ay
Kudur lan. Senin hayal bile edemeyeceğin devlet kadrosuna girdim ya kudur köpek 🤘🤘🤘 senin *mın olmasa o kapıların önünden bile geçemezdin kudur istekli sokak köpeği kudur. Böyle gözümün önünde kudurup ağzının köpürmesi o kadar hoşuma gidiyor ki 🤣🤣🤣
Soran9 ay🤣🤣🤣🤣🤣 1 b. Alp ghbesini alkışlıyoruz kendisi lubunya koy işlerine girmiş bende inandım alp sen gtnu versen de almazlar seni daha nerede çalıştığını bilmezsin sen ben senden başka kuduran solucan da göremiyorum
Soran9 ayÖnce agzindaki yrrgi çıkar sonra konuş 🤣🤣🤣bu kadar zirlama sütünü iç yat devlet kadrosuna girdim diyor birde aw sala bende messi senin ölmüşlerini s.. im ananı amire veren vasifsiz babanı s... im
- 9 ay
Kudur kuduuurrr:) çok şükür şanla şerefle yapıyorum kudurrr 🤣🤣
Soran9 ayAhahaha bakirkoyun milli pembe tezkereli o.. sbusu🤣🤣🤣🤣 şanını şerefini s.. im senin sizde san şeref ne gezer be f.. etoculer sizi 🤣 ağlama bu kadar allahin hademesi seni
Soran9 ayAhahahaha🤣🤣🤣🤣 mna gorum öyle şerefin ben srfsz seni la hademe bu kadar kasma la yalan gt gibidir herkeste var
- 9 ay
Kudurrr i*ne seni o kadar hoşuma gidiyor ki a*gın it gibi kudurman 🤣🤣🤣🤣 devletteyim lan var mı ötesi 🤣 bana hademe diyor hademenin s*çtığı b*k olamaz kudurrrr *mna g*duğumun k*vaşesi seniii kuduuurrrr🤣🤣🤣
Soran9 ayVerecek cevabı kalmayınca ağlamaya başlamış 🤣🐁gay lubunya 💩💩💩💩💩💩💩ohhhh al bunları temizle o.. sbu evladı
Soran9 ayMna godumun iti 🤣🤣🤣🤣s... timin malı 🤣🤣🤣🤣 bu kadar çok ağlayacağıni bilseydim yazmazdım sana pis sümüklü böcek 🤣ağlama bu kadar kör inşallah
- 9 ay
https://youtu.be/6YTWwCY9xUA?si=U19bhkmg5ipMxM_1
Kusur kudurr. Küfürden başka bir şey bilmeyen sokak *ti kuduurrr ahahahahah
Soran9 ay😂😂😂😂😂😂 küfürden başka bir şey bilmeyen laf gtne girince ağlayan ghbe evladı fener ağlama aaaaaaa alp ağlamaaaaaa😂
- 9 ay
https://youtu.be/CWvlq2as8vc?si=sDoUo7zVV-r92rxE
Ben 13 yaşında ergenle konuştugumu bilmiyordum. Kudur kuduuurrrr devletin kapısından bile geçmeedin adam seni s*ktr etse *mından başka hayat güvencen yok lan kuduuurrrrrr ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Soran9 ay😂😂😂😂😂 1 inci sinif bebesi ağlama ağlama seni de gtnu verdiğin adam s.. tir etse başka guvencen yok puaahahahahah
Soran9 ayAlp ağlamaaaaaa😂😂alp gtu boklu alp 😂bknla oyna kıskanç alp 😂
- 9 ay
Kuduur kuduuurrrr 🤣🤣 laf bitti değil mi sende ahahaha acıyorum lan sana uyuz *t
Soran9 ayAlp ağlama alp ağlama 😂😂issiz güçsüz küfür etmicem alp ağlama alp kudurrrrr geberrrrrr olmuslerini s.. im alp
Soran9 aySende bitmise benziyor küfür etmicem
- 9 ay
Küfürden başka bir şey bilmiyon ki o*sbu 🤣🤣 kudurmaktan kafanı nereye vuracağını şaşırdın seni bekleye bekleye zaman geçmedi gelse de bi kudurtsam diye🤣🤣🤣 bende laf bitmez ben sen gibi mağara insanı ve kız profiline sığınmış erkek değilim. Bu kadar da aciz k*peksin işte kudur kuduuurrrr 🤣
Soran9 ayAhahahahah 😂😂😂😂küfürden başka bir şey bilmeyen sensin mna godumun piji ağlama bu kadar kuduz asın bende gtne s... om gelde a. m biti seni pis lağım domuzu seni
Soran9 ay😂😂😂😂😂😂köylü git magarana hadi senin gibi ghbe çocuğu olmaktan iyidir lan ağlama köylü eselegi
- 9 ay
Ulan ilk küfrü sen başlattın lan sen anca kendini kandır kudur kudur lan kuduuuuurrrrr ahahaha çok zevkli lan sana sokmak 🤣🤣🤣🤣
Soran9 ayAlp o.. sbusu önce kendi agzindakini burnundakini çıkar 😂😂😂😂 o cocuklugu da yapma ilk sen başlattın diye ağladın bende soktum ağzına burnuna gtne
Soran9 ayAlp ağlama sütünü iç yat asagi anan değiştirsin mnfdaki bezi 🤣
Soran9 ayİlk ben mi başlattım aaaa 😂😂😂😂ilk sen ağladın ama ne yapacaz ghbe çocuğu kuduuuuuuurrrrrrr gebbeeeerrrrrrrrrrr kelime dağarcığı. S.. im ve. led seni
- 9 ay
Ben birey değilim senin gibi varoşlarla muhatap olduğum için bana teşekkür etmen gerek 🤣🤣 ama sen önce şu kudurmayı bitir de ondan sonra konuşalım. Lan kız görünümlü erkek sendeki beyni kuşa taksak kuş uçmayı unutur lan🤣🤣 çok küfür etmeyi bir b*k zanneden sokak k*öpppeği seni kudur kuduuurrrrr 🤣🤣
Soran9 ayBirey olmadığını kendin de biliyorsun 😂😂 değil mi cüzdanli ghbe seni şimdi gidebilirsin senin gibi cuzdanliyi ciddiye almışım daha konuşmayı bilmiyor allahin cüzdanlisi
Soran9 ay😂😂😂😂😂😂bende en azından beyin var sende o da yok içine kafanın bku doldurmuşlar bk beyinli kıskanç yvsk rutbesiz hademe puahahahahaahahahaha
Soran9 ayAhahahah😂😂😂😂Kim bir şeyden çok bahsediyorsa en çok o onu yaparmış kudurmaktan bahsediyorsun küfürden bahsediyorsun en çok ağzından salyalar akıtıp kuduran köpükler saçan kufur etmekten başka bir şey bilmeyip küfürü yiyip de oturan kıskanan işgüzar o çocuğu da sensin 😂😂😂kendinde dedin birey değilsin zaten kayışdagi dilberi seni 😂😂😂gtu bklu hademesin sct.. m bku temizliyorsun ananni... dini si. m senin babanı s... im muhataba alma çok üzüldüm puahahahahshs😂😂
Soran9 ayMna godumun labrador köpeği seni 😂😂😂 hep böyle gtnm dibinde olacaksın baban gibi annen gibi sulu sulu damarlı krt yrrgni p. o aranda hissedeceksin 😂
- 9 ay
Kudur kudur trans birey kuduuurrr 🤣🤣 sen hademe bile olamamışsın kuduuurrrrr 🤣🤣 ben o birey esprisini 2005 te bıraktım sen de kuduuurr ahahahah ulan karnıma ağrı girdi lan s*ktir git şurdan 🤣🤣 ya da gitme de az daha kudur günüm güzel geçsin ahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 9 ay
Küfrün seviyesi senin kudurmanı gösterir kudur lan kuduuurr u*yuz k*peeek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 9 ay
Noldu lan cevap bile veremedin🤣🤣🤣 neyse sana da soktuk bu işi de burada bitirdik şimdi s*ktr git bir daha görmiyom buralarda ben gider🤣🤣🤣 git ötede oyna boşu boşuna da yazma cevap vermem. Daha fazla rezil olma diye seni azad ediyorum kudurmuş k*pek seni 🤣🤣🤣🤣🤣
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayÇirkin bul
04 Yorumla
Soran9 ayMesele çirkin olması değil bende güzelim ama annesi istemiyor
- 9 ay
Olmaz o iş
Soran9 ayBilmiyorum ben konusucam dedi
- 9 ay
Şimdiye kadar niye konuşmadı
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayİstemeyebilir
00 Yorumla
9 ayYapacak bise yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle anladığım kadarıyla içindekileri cesurca dile getirmişsin, bu çok kıymetli. Sevgi konusu herkes için önemli ve özel, bunu dile getirmen güzel bir adım. Fakat annenin ya da onun annesinin tepkisi bir ilişkiyi yönlendiren ana unsur olmamalı.
Unutma hayatta mutlu olmanın anahtarı, karşılıklı sevgi ve saygıdır. Eğer gerçekten birbirinize karşı hisleriniz varsa, bu konuyu onunla konuşarak netleştirmen önemli olacaktır. Onun düşüncelerini ve hislerini de öğrenmeden adım atmaman daha sağlıklı olur.
Ve şunu unutma: Bazen, içimizde olan sevgiyi yaşarken karşımızdaki insanın hislerinin farkında olmayabiliyoruz. Kendine hedefin doğrultusunda cesurca ilerle ama kimsenin baskı altında kalmamasına da dikkat et. 😊 Senin için en doğru olanı bulacağına inanıyorum, sevgiler! ❤️