İçim sızlıyor ne yapmalıyım?

Bu sabah otobüste şoföre bağırdım ( yavaş sür lan şunu) diye. Olaydan 2 saat sonra köpeğim kolumu ıssırdı ve ben ona vurdum. Akşama doğru sevgilime haklı bir sebepten fazla bağırdım, küfürler ettim yüzüne kapattım telefonu. Anlıyacağınız çok gergin bir gün geçirdim. Aslında böyle bir adam değilim ben. Ben bu değilim olamam. Bugün yaşadıklarım çıkmıyor aklımdan içimde çok çok vicdan azabı var. Boşlukta gibiyim aynaya bakamıyorum kendimden utanıyorum. Keşke o otobüsü süren adamın yüzünü plakasını hatırlasam. Özür dilemek istiyorum ondan. Köpeğime vurduktan sonra onu gezdirdim sevgiliminde gönlünü aldım ama o şoför çıkmıyor aklımdan. Adam çok korktu benden sesini bile çıkaramadı belkide işi gereği karşılık vermedi otobüs kalabalıktı o olaydan sonra herkesin benden korktuğunu hissettim. Yanimda çocuk vardı annesinin arkasına geçmişti korkuyla bakıyordu bana. Çok dokundu gerçekten. Ben agresif biri değilim noluyor bana. Bu vicdan azabı travma gibi çıkmıyor kafamdan. Ne yapmalıyım biri yardım etsin
İçim sızlıyor ne yapmalıyım?