Bu kavram asil anlamından uzaklaşıyor gibi geliyor bana, çarpıtıliyor...
Siz anlatsaniza birazcık modern olmayı...
Nasıl oluyor? Hı?
Söyleyin söyleyin 😏...
Siz anlatsaniza birazcık modern olmayı...
Nasıl oluyor? Hı?
Söyleyin söyleyin 😏...
Modernlik medenilik kızalrın g. ot baş göbek açamsı olaak adlandırılıyor erkeklerinde güzel kardeşim olduğunu adlandırıyor günümüzde biz ne moderniz ne de medeni Avrupadan ne görürsek onu alıyoruz aldığımız şeylerde g. ot baş açma işte her pezevenkliği yapma adam insan olamama bunun doğru mantıklı bir cevabı yok eskilere bakacaz onun için
Katı olan her şey buharlaşıyor sözü meşhurdur. Modern olmak hem devrimci olmak hemde muhafazakar olmak demektir. Gördüğün, bildiğin her şeyin değişmesi ve yok olması aynı zamanda kendi benliğini ve kültürünü korumayı gerektiren bir süreç. Zamanın değiştirdiği pozitif şeyleri benimsemek.
Aslında vurgulanan her şey zekada modernlik ama dünya döngüsünde her toplumda kılık kıyafet, yeme içme, yaşam tarzı değişim gösteriyor. İstemsiz bir sürecin çaresizce kenarından tutmak gibi bir şey. Net bir cevabı da yok.
Görünen ve bilinenin değişmesi ama benliğini kaybetmemek... Ben de öyle düşünüyorum 😀
Yok gayet iyi anlatmışsın 😂rica ederim
Çok saçma sorular da soruyorum bazen😀 böylelerini görünce gel
Eskiyi anımsatacak giyim kuşam, konuşma tarzı, kültüre sahip olmamak modernlik anlamına geliyor bana göre.. ve bu bana göre bisey değil..
Ben özgün olmayı seviyorum, sınırları çizilmiş hayatı işi gücü sevmem..
Zamanın pozitif yeniliklerini takip etmek, uygulamak olmalı. Kısa net :) ama pozitifi açınca iş uzuyor herkesin pozitif gördüğü şeyler değişiyor o arada saçmalayanlar da oluyor.
Cevap
9Cevap
Modern olmayı, lüks ve şatafat zanneder olduk.. Kelime aslindan uzaklasti iyice
Bence de
Ben cahilim aklım ermez böyle modern şeylere muhafazakarım ben 💁♂️
Çağa ayak uydurmaya çalışmak demek başka bir kısa açıklaması yok
Sorunun detayında ne demek istediğini anladım, güzel soru. 😎
Modernlik adı altında pezevenkklikse kastettikleri boşver
Rocktürkü , Avrupa ne yapıyorsa birebir kopyalamak oluyor güncel tanıma göre
Yaşadığın çağa ayak uydurmak demek.
Ünlüleri kendi hayatına kopyalamak
kıçı açmak güncel yoruma göre.