Aile & Toplum Ennnn pis, kötü, lanet olası, iğrenç, 'yok artık' dedirten huyunuz ne sizce? kıvrışıkgamzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Detay soruda gizli işte, ne istiyorsunuz daha?En beğenmediğiniz huyunuzdan bahsediyorum...Söyleyin söyleyin 😏... Ennnn pis, kötü, lanet olası, iğrenç, 'yok artık' dedirten huyunuz ne sizce? Cevapla İş Soruları Gizli Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Fazla detaycıyım. Her şeyin inciiini cinciiiğni düşünürüm. Bir de bazı cümleleri unutmam ileri de tutarsızlık olursa yüzüne karşı vururum. 1 4 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Hiçbir şeyi unutmamak... zor oluyor😀 Yorumla Saddov +1 yıl Sende mi unutmazsın?😂 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Aylar önceki muhabbetleri bile unutmam 😀 yalancı insanları ayıklamak kolay oluyor o yüzden. Bazıları söylediği yalanı unutuyor😀 Yorumla Saddov +1 yıl Tutarsızlık o işte. 😂 Büyük yalanı herkes söyler önemli olan küçük yalanı becermek ama öyle tipler de yok 😂 Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Ben tüm huylarimdan memnunum ama çevrem bi huyumdan muzdarip ama söyleyip söylememek konusunda kararsızım 🤐 1 7 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Söyler misin o sihirli şeyi Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Utanıyorum 🥴 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Şşşşt aramızda kalacak, utanma Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Yoo bunu yapmiycam😂 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Sendeki naz bende yok hee😀 iyi söyleme, kalsın.. Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Ne yani bizim nazlanmaya hakkımız yok mu 😂 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Var var, istediğiniz kadar nazlanin😀 Yorumla
defneeaygok Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl çok sulu gözümKelebekler neden sadece 1 gün yaşıyor diye üzülüp saatlerce ağladığımı biliyorum yani😂 1 1 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Ben de aşırı aglak biriyim ya Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlık sinirlenme oyunlarda yenilince moral bozukluğu kabullenememe filan :D bide üşengeçlik diyeyim. 1 6 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Anlık sinirlenme, fevrilik bende de var 😕 Yorumla ztrmax +1 yıl En iyisi o an konuşmamak (tabi öyle bir şey mümkünse :D ) zaten zaman geçince kin tutamıyorum. Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Susmak mı 😮 doğrusu o ama sakin kalmak zor oluyor... Yorumla ztrmax +1 yıl Bizim sıkıntı orda zaten o ilk anda beyin yanıyor sonrası karanlık Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Maalesef 😕 törpülemek lazım zamanla.. Yorumla ztrmax +1 yıl Haklısın. Yorumla
ZottiriDondik Takip Et Xper 1 Yaş: 100 +1 yıl Yaa durduk yere şu an olduğu gibi millete sataşıyorum maalesef 💩🇮🇱K@0ssstan beslenmeyi seviyorum falan@Cottirifombik dimi lan dpflfiğdpdşw 1 4 Yorumla Cottirifombik +1 yıl 🇮🇱💩 Hehe evetttt severissss Yorumla Cottirifombik +1 yıl Knk ben bir 💩 yedim Yorumla ZottiriDondik +1 yıl Lan 2 dk dursana salakk ne yedin tamam geliyorum dur Yorumla Cottirifombik +1 yıl Öspzöspalzoalaoa Yorumla
Arabesk_rap Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Rocktürkü , tüm huylarımdan memnunum ama biraz fazla inatçılık var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gamzeler yakıyor abla😀 1 2 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Abla deyince kendimi yaşlı hissettim😂 ayrıca teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonradan baktım da aramızda bir yaş varmış sadece olsun artık😅 rica ederimm Yorumla
stratumcorneum Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bazen cok dobrayik iyi degil😅 1 1 Yorumla stratumcorneum +1 yıl Urfaliyik gibi olmus yazim hatasina gel djfkyy Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Lanetlik bir huyum yoktur 1 0 Yorumla
atilllağ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl yok öyle bir huyum :D 1 1 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Hı hı😀 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gururum 1 1 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl O güzel 😀 abartı olunca sıkıntı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk sen söyle 😂 1 1 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Bende bir fevrilik var diyorum... Hani düşman başına 😂 gıcık oluyorlar bana Yorumla
xperbeyza Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İyi kalpli olmam :( 1 2 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Çok iyi kalpli olmamak lazım bu devirde.. Yorumla xperbeyza +1 yıl Dünya hassas kalpliler için cehennem Yorumla
oktay5038 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Hanfendi atıgı yiyorum 0 2 Yorumla kıvrışıkgamzeli +1 yıl Neyyy Yorumla oktay5038 +1 yıl Kadın atıgı işte Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kararsızlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Fazla detaycıyım. Her şeyin inciiini cinciiiğni düşünürüm. Bir de bazı cümleleri unutmam ileri de tutarsızlık olursa yüzüne karşı vururum.
Hiçbir şeyi unutmamak... zor oluyor😀
Sende mi unutmazsın?😂
Aylar önceki muhabbetleri bile unutmam 😀 yalancı insanları ayıklamak kolay oluyor o yüzden. Bazıları söylediği yalanı unutuyor😀
Tutarsızlık o işte. 😂 Büyük yalanı herkes söyler önemli olan küçük yalanı becermek ama öyle tipler de yok 😂
Ben tüm huylarimdan memnunum ama çevrem bi huyumdan muzdarip ama söyleyip söylememek konusunda kararsızım 🤐
Söyler misin o sihirli şeyi
Utanıyorum 🥴
Şşşşt aramızda kalacak, utanma
Yoo bunu yapmiycam😂
Sendeki naz bende yok hee😀 iyi söyleme, kalsın..
Ne yani bizim nazlanmaya hakkımız yok mu 😂
Var var, istediğiniz kadar nazlanin😀
çok sulu gözüm
Kelebekler neden sadece 1 gün yaşıyor diye üzülüp saatlerce ağladığımı biliyorum yani😂
Ben de aşırı aglak biriyim ya
Anlık sinirlenme oyunlarda yenilince moral bozukluğu kabullenememe filan :D bide üşengeçlik diyeyim.
Anlık sinirlenme, fevrilik bende de var 😕
En iyisi o an konuşmamak (tabi öyle bir şey mümkünse :D ) zaten zaman geçince kin tutamıyorum.
Susmak mı 😮 doğrusu o ama sakin kalmak zor oluyor...
Bizim sıkıntı orda zaten o ilk anda beyin yanıyor sonrası karanlık
Maalesef 😕 törpülemek lazım zamanla..
Haklısın.
Yaa durduk yere şu an olduğu gibi millete sataşıyorum maalesef 💩🇮🇱
K@0ssstan beslenmeyi seviyorum falan
@Cottirifombik dimi lan dpflfiğdpdşw
🇮🇱💩 Hehe evetttt severissss
Knk ben bir 💩 yedim
Lan 2 dk dursana salakk ne yedin tamam geliyorum dur
Öspzöspalzoalaoa
Rocktürkü , tüm huylarımdan memnunum ama biraz fazla inatçılık var
Gamzeler yakıyor abla😀
Abla deyince kendimi yaşlı hissettim😂 ayrıca teşekkür ederim
Sonradan baktım da aramızda bir yaş varmış sadece olsun artık😅 rica ederimm
Kararsızlığım ya berbat bişey 😭
Bazen cok dobrayik iyi degil😅
Urfaliyik gibi olmus yazim hatasina gel djfkyy
inadım , bi tutarsaaaaa
Lanetlik bir huyum yoktur
yok öyle bir huyum :D
Hı hı😀
Gururum
O güzel 😀 abartı olunca sıkıntı
İlk sen söyle 😂
Bende bir fevrilik var diyorum... Hani düşman başına 😂 gıcık oluyorlar bana
Öyle bir huyum yok çok şükür
Düşündüm ve yok.
Doğruları söylemem
İyi kalpli olmam :(
Çok iyi kalpli olmamak lazım bu devirde..
Dünya hassas kalpliler için cehennem
Hanfendi atıgı yiyorum
Neyyy
Kadın atıgı işte
Kararsızlık
Tembellik