Güncellemeler
+1 yıl
Benim hatalarım asla başka birisi olmadı!.
Herhangi bir soruyu ben sanıp adımı verecek olursan ( yapmadığın şey değil ) bana sor ban söyle. Şüphen varsa yaz. Onun dışında hiç bir şekilde senin gibi iğrenç bir kadınla iletişimim olsun istemiyorum.
Herhangi bir soruyu ben sanıp adımı verecek olursan ( yapmadığın şey değil ) bana sor ban söyle. Şüphen varsa yaz. Onun dışında hiç bir şekilde senin gibi iğrenç bir kadınla iletişimim olsun istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Var malın teki kimse şeyine sallanıyor etrafında 5-10 dümbelek var diye kendini bir şey sanıyor. Hem reelde hem de burada bir de.
Bu bahsettiğim bir kız bu arada
Ya zaten kızlar böyle erkoolar sadık mis gibi seviyorlar adamsın reiz.
Eyvallah
Öyle biri var yanlışlıkla sevip mutlu etmişiz
Aynen öyle yanlışlıkla sevip mutlu etmişiz kendisini nimetten sayıyo
Aynen ego yapıyor bunu bıraksam başkası kolay bakar derler... Zaten benimki eskisi yazınca aklında kalan 3 senedir sözde bu sevgiymis peh awk😂 1 aydır konuşuyor pazar günü el ele gezerken yakaladım dibimden geçti görmedi sen düşün
Öyle görsem kafayı koyardım. d
İnan herife dalmamak için zor tuttum bücürmüş zaten güldüm de bunun için mi beni sevemedin bunu tutun aklında onca sene diye de güldüm 😂 aynı boydalar kız daha büyük duruyor awk 😂 2 kişiydik sağlam dayak çekerdik yani istesem
İnstasini buldum gibi bir o olduğunu teyit etsem yardım alıp birinden oysa bir kızla olan fotomu atardım bir şok olsun kız bizle eğlendi bir şey olmamış gibi kolayca bıraktı biz de aynısını yaşatalım yani
Aman salla reis sen seni hak edeni bulursun
İnşallah... Masum temiz görünümlü kasarmis onu yaşadık bizzat gördüm iyi rol yapıyor manipüle, narsist kişilik mevlam kurtardı yol yakınken.. 2 sene bunu sevmek benim canım oldu işte
Bütün kafirler.
Varr
E napak?
Demişimdir
Yaşadıklarım
çok.
bana diyorlar
Sen değilsin
Vallahi mi eyvallah laskdksalldksad
Adamsın sen adammm missss ohhhhhhhhh