Ben çok kinciymişiim ayıp jdndjsnd

Ben çok kinciymişiim ayıp jdndjsnd

Kin tutmak benim çok yapabileceğim bir konu olmadı. Daha çok ben affedici tarafta oldum. Affetmenin insanları iyileştirdiğini ve doğrulara götürdüğünü çok iyi bilirim. Birinden nefret ettikten sonra benzer intikamı almayı bile düşünecek pozisyonda olmadım.
İnsanlara iyi yaklaşırsanız aslında düzelebileceklerini düşünüyorum. Tatlı dilin yılanı deliğinden çıkardını hepimiz biliriz. Kin tutmak iyi bir insanın özelliği değil. En güzeli affetmek olsun ve böylelikle hayatta daha güzel olsun..
Evet aşırı kinciyim hem de sdfsdf yufka yürekliyim karşımda ki kişi özür dileyince birde önceden samimiysem direk affederim öyle kötü yanım var.. ama özür dilemiyorsa da mezara kadar gider hatta diğer taraf da hakkımı almadan geçmez kinim :D
Tutmazdım ama artık tutuyorum
Ben de kin yok keşke Biraz küslük uzatabilsem, davamı sürdürebilsem tatlı söze hemen kanıyorum malım. ben jsjs
Benimki içten devam ediyor keşke bende küsebilsem hdndjs akıllancaz
Cevap
15Cevap
Kin tutup kendime yük etmem bağları tamamen koparmayı tercih ediyorum
Üzerinden yıllar geçtikten sonra intikam alırım. Kin tuttuğum neye uğradığını şaşırır :D biraz aşırıyım sanırım.
Sevdim bunu :D
Genelde kin tutmayı sevmem özellikle atalarım varsa özür dilerim. Çünkü bana göre yaşanan olaylar hiçbir zaman tek başına değildir ama nankörlük yapan insanı unutmam nankörlük ayrı bir kategoridir.
bu hayatta her şey zordur tek bir kolay bir şey vardır özür dilemek insanoğlu sonunu bildiğini bile bile vurur kırar döker kırılmış tabak birdaha eskisi gibi olmuyor olduğu gibi yenilenip
Aynen öyle. Ama hiç bişey bir özürle geçmiyor maalesef her ne kadar tamam affettim desen de hiç bişey eskisi gibi olmuyor
kırık tabağın eskisi olmadıgı gibi her pisliği yaparlar bilerek pişkin pişkin özür dilerler sonra kırık kalbi almaya tenezzül etmezler
Kinci değilim ama bana yapılanı unutmam. Sonrasında aram düzelse de aklımda olur. Bunun tekrar yaşanabileceğini bilerek hareket ederim.
Kinci olduğumu düşünmüyorum. En son o enerjiyi kendimde nezaman bulmuştum, onu bile hatırlamıyorum. Ama yapılanı asla unutmam. Hafızam iyidir.
Kin demeyelim de bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam
Benim kinim kin tuttuğum kişiyi görene kadar oluyor. Sonra yumuşuyorum. Her eve lazımım. 🤣
Öyle her şeye kin tutmam ama tuttum mu da fena tutarım yani ahbdshsb
Hayatım boyunca hiçbir zaman kinci olmadım olmam da bunun bana kazandırdı bir şey yok.
Bende kinciyim, inat ve kinci.
İntikam almayı seviyorum diyelim. Canımı yakanı rahat bırakmam mesela 😏
Hiç tutmam sıfır
tutmuyorum diyordum ama baayğı pis kindarmışım
Aynıymışız sanki😅
Kin tutmak tutan kişi için o kadar sağlıksız ki. Ben kin tutmam genelde, hayatımdan çıkarır ve bir daha hiç düşünmem.
Karşımdaki kindar kişiye bağlı
Karşındaki kindar değilse kin tutmuyor musun yani :))
Normalde değilim ama kenara yazdığım isimler var onların da kabahati büyük
Artik kinim alev topu oldu
Kinci birisi değilim
Fazlasıyla kinci biriyim.
Vardır ve sağlam kimciyimdir
"Kinimiz dinimizdir" denir bu tür durumlarda 😄
Yapımda yok. Zaten unuturum🤭
Kin tutmuyorum
Kin bizim icadımız
Hiç değilim
Kin tutmam
Bilmiyorum