yurtdışında her kesi zenci sevgili arıyor, "zencilerle aşk yaşamak" istediklerini söylüyorlar.
Zenciler neden bu kadar seviliyorlar?
yurtdışında her kesi zenci sevgili arıyor, "zencilerle aşk yaşamak" istediklerini söylüyorlar.
erkekleri bilmem ama zenci kadınlar candır. onlar 24 ülke kadını tanıdım zenci kadını gibi görmedim... tavsiye edilir.
teşekkürler..
deymez!
Ben tam afrika zencisi değilde. Amerikadaki siyahi melezlürin hastaaıyım. Çok sekai ve çekici oluyolar.
Kimmiş onlar?
Ben istemem doğrusu..
Zaten esmerlere bile zar-zor tahammül ediyorken.. Zenciler mi? Asla.
hiç öyle bir düşünceye denk gelmedim ^^ ama sevimli oluyorlar ^^
yani begeniyormusun? istrmiydn onlarla sevgli olmk?
Cevap
16Cevap
Siyah adamlar daha zeki ve daha Guclu vucuda sahipler, onlar hem komik ve romantik oluyorlar ve cok sicak kanlilar
aynen oyle söylüyorlar. siz kendinz nasıl? sizdemi onları seviyorsunuz?
ama onlarla evlenmzsin ve sevgli olazsm dimi?
bu çok iyiş yanı sen sadece Türk erkeyi ile evleneceksin!
ama onlar sadece arkadaşın oldulr.
Çünkü Onlar Bizden Bir ''TIK'' Daha İlerdeler...
Ya'da Ne Biliyim Tabiri Caizse Bizimkiler ''Ağzının Tadını Biliyorlar!!!'' ;)
Ya'da Bir Diğer Deyim İle ''Gözü Yükseklerde...'ler... )
Neyse Daha Örnek Vermicem.. .)
sayıları az olduğundan. ülkemizde en azından. artarak gelmeye başlasınlar siyahi ırkçılığı başlar. suriye'li olayında gördüğümüz gibi. daha da şiddetli olur bu.
Çok yakışıklılar tenlerinde pürüz yok ve tenleri çok güzel şişman olan bile sımsıkı duruyor. normal kiloda olan dehşet oluyor güçlü gözüküyorlar
yani sizin orda zencilerle çokmu beyazlar çıkıyorlar? neredesiniz?
nasıl yani? onlardn mı hoşlanıyorsun?
kendin nerelisin?
şimdi nerede yaşıyorsun?
zenci kadınlarını Türklerle çıkan gördünmü?
yani imkn olursa onlarla tanışırmısın, sevgili olmak istiyormusun onlarla?
caddede saat satan zenci işportacı 7-8 kadın müşteriyle ilgilenirken biraz ötede aynı işi yapan bir türk sinek avlıyor. pipi sorunsalı, yaşadığın yerde olmayışı bu tip psikolojik etkenler var kardiş.
çok tatlı oluyorlr bilmiyorum çok çekiciler mesela bebişlerimin zenci olmasını isterim ben
kendin nerelisin?
ben insan kırması bizim çok karışık
yabancımısın?
hepsi var çok göç edilmiş
nerede oturuyorsun? ama türkcen çok iyi
annem baabm doğma büyüme İstanbullu bende fakat londraya halamın yanına gittim yaz tatilinde şu an ordayım
hee yani aslen Trkmüsünz?
orada Londrda onlardan en çok Jamaicalılar dimi?
Nijeryalı zenginlerde varda zenginleri pek sevmiyorum ama araarında yakışıklıda var :D
aslen türk değilim babam ispanya tarafından annem Sırbistan tarafından göç etmiş buarada
HEE SEN SEFARDIC YAHUDISISIN
(: :D :D
DOGRU MU?
evet
hee ben çok okudum yahudiler barede
daha yotum yoj mu?
Evrensel değil Türk olarak zencilere sempatimiz var, çünkü her zaman ezilenlerin tarafını tutarız..
Senin ufaklikta 25 -30 cm olsa sende ilgi görürdun. Tatlı sempatik sevimli samimi bulurlardi seni
lol
En ii cevap seçer misin
Kızlar patlıcanları için :) erkekler dudakları :DSA
Kardeş sen bir aksaraya git orda sürüsüyle zenci var :D
Senin baktığın yerlerde var sorun
tüm Avrupada mı?
Tüm avrupayı da gördün zaten, o kadar milyar kadın kalkıp afrikaya gidiyor, hepsinden haberin var senin, sıçtıkları boktan bile haberin var..
terbiyeli olsan daha iyi olur. diksinmedinmi o söylediklerindem? isterdin bir youtubda ra da bir ingilis dilla gazeteleri oku da bil ne kadar binlerle milyonlarla avrupadan amerikadan Jamaikaya Kubaya Dominik Cumhuryyetine Gambiyaya Senegala tanzanyaya Brezilyaya gedenleri de sonra konuş
he bir de güzel bayan asla sıçmaz...
Binlercesi gidiyor da milyonlar gitmiyor
evet kendin de gördün şimdi
binlercesi gidiyor diye herkesi siyahi erkek arıyormuş gibi lanse edemezsin.
ama sihahi bayan arayanlar da gidiyorlar konu sadece beyaz bayanlar deyil ki...
ama hakkatn de çok beyaz bayan vardır onlarla takılan hem de yaşlılar bile hatta
hatta Jamaikada yerlilerin onlardan seks karşılığı para aldıkları söyleniyor. yaşlı avrupalı bayanlar onlarla sevgili oluyor ve karşılıqında para ödyrlarmış
Topraklarını, kaynaklarını sömürdüler, köle yaptılar, şimdi de bedenlerini sömürüyorlar.
evet haklısın. bir Sent Kitti dyen adadan zenci kız arkadaçım vardı İngilterede oturuyor. O güzel zenci kızların yaşlı avrupalı zengin erkeklerin sevgilisi olmasından ve yaşlı ninnelerin genc zencilerle para karşılıgında birlkte olmalarına çok kızıyordu. diyordu ki yazklafr olsun bizm erkeklere nasil da o ninnelerle yatıyrlar. diyordu ki sömrgecilik devam ediyor
Ortalama 14 olursa zenci sevilir hacı abi
Eminönünde saat sattıkları için..
Herseyleri buyuk yani ;)
yani sadece o yzden mi? neredn bliyrsun?
Benim dusuncem bu yani :)
sen nasl begeniyormusun onlari?
Mallarini begeniyorum ben :))
kendin nerelisin? yani onlarla çıkıyormusun?
Daha once cikmadim ama cikan 1 arkadasim vardi
kız nereliydi yani millet olarak?
Turk kiz ya
yok ya. ama ailes nasl izn vermiş?
Haberleri yokki
nasil yani sevgililer mi?
Yani sevgilisi varken (zenci) ailesinin haberi yoktu
arkafaşın neler anlatyrdu sana sevgilis hakta?
Yani bayagi samimk kisilkkleri var cana yakinlar zaten fiziklerini soylemiyorum bile
ya ama inan ki kızın ailesi öyrenrs çok kötü olabilr dimi? sadec sevgiliymdiler yoksa cnsel oışkileri de varmydı?
Vardi cinsellik yasamislardi
ama bu çok ktü dimi? sence nasl olcak?
ya şimd sendemi istyrsun onlarla aevgil olmak? arkadaşn ne diyo?
Yigidi oldur hakkini yeme demisler. Vucud olarak hastalariyim ama istemezdim sevgkli olmak
ama nasl oluyo o?
ya arkadaşın senindemi onlarla sevgil olmanı istiyo?
Yok bana oyle bisey demez zaten bende sevgili olmam :))
yani bak işte! yani asıl Trk kızı yapmz da. helal olsun sana. ama arkadaşım belki de karışktır yani benc o Trk deyldir
Yoo turk ama farklilik istemos
ya keş ki yapmasaydı... yani şimd o jamaikalıların söyledikleri dogru mudr? ya trk kzlarının onlar için dli oldklarını söylyorlar. biazıları trkyeli kzlarla çltklarını söyıyrlar
Yapmis bir kere fazla zorlamamak lazim zaten insanin basina me gelirse ya meraktan ya da yar... k tan gelirmis bu olayda ikiside var ve biri bayagi buyuk :))
nasl yani? nerdn bliyrsun?
Arkadaslar birbirine herseyi anlatir :))
neler anlatdi ltfen sylermisn?
çünkü pipileri bigbooyyy
Taktın sende zencolara ya :D
yok ya
Açık ve nett :D büyükte o yüzdeen D:
o zaman neden zenci kızlar beyazlarla çıkarlar ki?
yok kardeş ben hiç sevmem açıkçası
Benim zenci dostum var zenciler adamın dibidir :D
her beyaz bir olmadığı gibi her zenci de bir değil
samimi insanlar
ama hepsi olabilmes ki...
çoğu öyle :D ben kuşadasında oturuyorumda ordan biliyorum
hee irasi çok güzel yerler duydum
zenci bayanlar orada Türklerle takılıyorlar mı?
evet tabikide zenciler arasından türk olanlar bile var yan komşum öyle ve kocasıda türk
Neden oldugunu iyi biliyorum
neden?
seninkide 15 olsun
Cok sempatikler:D
yani onlarla sevgili olur muydn?
ya inanamıyorum da. çıkdıgım zenci kız arkadaşım yüzünden bir çok tanıdıklarım vardır. zaten onlar Trkiyeli bayanların onlardan hoşlandklarını onlarla çıkmak istediklerini söylüyorlr...
etnik kökenin ne bilebilir miyim?
ama benc olmazsln onlarla sevgli. yani asıl Trk kızı istemz dimi?
hem de milliyetcisin dimi?
resmdeki senmisin?
cunku zenciler
yani zenci olmakları onları dahamı avntajlı ediyor?
ne mesela?
Dostum olay burda tam olarak ten rengi değil. Yani daha koyu tenli olman saba avantaj sağlamiyo. Olay zencilerin çok atletik ve güclü cucuda sahip olması. Ve hepsinin olmasa çoğunun penisi büyük diyolar. Orasını ben de tam bilmiyorum. Yani kadinlar yatakta güçlü erkekler isterler😊
tamamen boyutsal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar