Esime derdimi anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım?

Eşimle severek evlenen biriyim. Evleneli yaklaşık olarak iki yıl olacak. Ben kamuda çalışıyorum sözleşmeli personel olarak. Eşim de hemşireydi fakat evlendikten sonra oda sözleşmeli olduğu için eş durumu yapamadık. En sonunda eşim strese, yola, nobetlere dayanamadı ve psikolojisi bozuldu, bayilmaya başladı nöbette ve istifa etti.

Bu olay benim de psikolojimi bozdu ben ona dedim ki ailelerimiz daha çok bize zararı oldu evimiz yok, araba var sadece oda bugün var yarın yok çocuk istedik onda sorun çıktı bende de sorun çıktı ameliyat oldum düzeldi hamile kaldı derken biyokimyasal gebelik çıktı daha da bozulduk çok şükür şu an iyiyiz ama benim kaygılarım bitmek bilmiyor.

Bu işi yapmayacağını söylüyor. Ona göre geçinebiliyoruz, biz iyi olalım, huzurlu olalım, aile düzenimiz olsun bunlar önemli. Bana göre de bunlar önemli ama parasız nereye kadar parasız derken daha iyi neden olmasın neden ev almayalım, neden arabayı degistirmeyelim, neden çocuk olursa daha rahat buyutmeyelim ben bunları da savunuyorum. Tam duzeldik derken psikolog vs ne varsa gidiyoruz. Bu sefer ben kendimi ve evliligimi kıyaslamaya başladım.

Ne yapacağımı bilmiyorum konuşuyoruz çalışmak istemiyorum ben çocuğum olursa onunla ilgileneceğim diyor. Ama ben artık maddiyat olaylarından çok sıkıldım hayattan soğudum. Boşanma vs. Gibi saçma sapan şeyler de oluyor du kavgalardan dolayı ama bana göre buda çözüm değil.

Ne yapacağımı şaşırdım kısacası bu konuda ne tavsiyeleriniz olur? Şimdiden teşekkürler.
Esime derdimi anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım?