Eşimle severek evlenen biriyim. Evleneli yaklaşık olarak iki yıl olacak. Ben kamuda çalışıyorum sözleşmeli personel olarak. Eşim de hemşireydi fakat evlendikten sonra oda sözleşmeli olduğu için eş durumu yapamadık. En sonunda eşim strese, yola, nobetlere dayanamadı ve psikolojisi bozuldu, bayilmaya başladı nöbette ve istifa etti.
Bu olay benim de psikolojimi bozdu ben ona dedim ki ailelerimiz daha çok bize zararı oldu evimiz yok, araba var sadece oda bugün var yarın yok çocuk istedik onda sorun çıktı bende de sorun çıktı ameliyat oldum düzeldi hamile kaldı derken biyokimyasal gebelik çıktı daha da bozulduk çok şükür şu an iyiyiz ama benim kaygılarım bitmek bilmiyor.
Bu işi yapmayacağını söylüyor. Ona göre geçinebiliyoruz, biz iyi olalım, huzurlu olalım, aile düzenimiz olsun bunlar önemli. Bana göre de bunlar önemli ama parasız nereye kadar parasız derken daha iyi neden olmasın neden ev almayalım, neden arabayı degistirmeyelim, neden çocuk olursa daha rahat buyutmeyelim ben bunları da savunuyorum. Tam duzeldik derken psikolog vs ne varsa gidiyoruz. Bu sefer ben kendimi ve evliligimi kıyaslamaya başladım.
Ne yapacağımı bilmiyorum konuşuyoruz çalışmak istemiyorum ben çocuğum olursa onunla ilgileneceğim diyor. Ama ben artık maddiyat olaylarından çok sıkıldım hayattan soğudum. Boşanma vs. Gibi saçma sapan şeyler de oluyor du kavgalardan dolayı ama bana göre buda çözüm değil.
Ne yapacağımı şaşırdım kısacası bu konuda ne tavsiyeleriniz olur? Şimdiden teşekkürler.
Bu olay benim de psikolojimi bozdu ben ona dedim ki ailelerimiz daha çok bize zararı oldu evimiz yok, araba var sadece oda bugün var yarın yok çocuk istedik onda sorun çıktı bende de sorun çıktı ameliyat oldum düzeldi hamile kaldı derken biyokimyasal gebelik çıktı daha da bozulduk çok şükür şu an iyiyiz ama benim kaygılarım bitmek bilmiyor.
Bu işi yapmayacağını söylüyor. Ona göre geçinebiliyoruz, biz iyi olalım, huzurlu olalım, aile düzenimiz olsun bunlar önemli. Bana göre de bunlar önemli ama parasız nereye kadar parasız derken daha iyi neden olmasın neden ev almayalım, neden arabayı degistirmeyelim, neden çocuk olursa daha rahat buyutmeyelim ben bunları da savunuyorum. Tam duzeldik derken psikolog vs ne varsa gidiyoruz. Bu sefer ben kendimi ve evliligimi kıyaslamaya başladım.
Ne yapacağımı bilmiyorum konuşuyoruz çalışmak istemiyorum ben çocuğum olursa onunla ilgileneceğim diyor. Ama ben artık maddiyat olaylarından çok sıkıldım hayattan soğudum. Boşanma vs. Gibi saçma sapan şeyler de oluyor du kavgalardan dolayı ama bana göre buda çözüm değil.
Ne yapacağımı şaşırdım kısacası bu konuda ne tavsiyeleriniz olur? Şimdiden teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanoğlu çok açgözlüdür, siz 1 olmak için evlendiniz, 2 olursaniz evliliginiz yok olur. Bundan birkac sene önce muhtemelen 500-1000 TL ile geçinmeye calisan bir öğrenciydiniz, mezun olmak en büyük hayalinizdi, sonra iş bulmak, sonra evlenmek, cocuk sahibi olmak, araba sahibi, ev sahibi olmak, 2. Araba ,2. Ev derken çocuk büyür bu sefer cocukla ilgili endiseleriniz olur, evliligi, arabasi, egitimi vs derken bu döngü bitmez.
Velhasıl, haniminiz size Allah'ın Emaneti dir, ona sahip çıkın, kadinlar psikolojik olarak cok kolay etkilenirler, şu anda cocuk dogdugu zaman ona cok değer vermesini normal görün, hatta ona daha fazla baglanin, böyle yaparsaniz cocuktan daha fazla değer verir size, zaten cocuklarin davranislri da anne ve babanin birbirlerine olan davranis ve tutumlarina göre sekillenir, anne baba birbirlerini sevdiler mi cocuklar cok daha mutlu, edepli, ahlaklı, sorumluluk sahibi olarak büyürler.
Kısacasi Konuşarak herşeyi cozebilirsiniz, yeter ki azimli olun ve sabredin.
Maddiyat ve mal varlığı konusunda ise, Allah rizka kefildir bunu asla unutmayin. Herkes nasibinde olani yer, kazanir. Baskalarinin varligi, durumlari sizi etkilemesin. Bunun haricinde daha iyi araba daha büyük sorumluluk daha büyük kaygi , daha fazla masraf demektir ve insan yasadigi evi kemirmiyor yasayip gidiyoruz işte, evi ev yapan Tuğla, beton demir degildir, samimiyettir, ilgidir, mutluluktur.
Emanetinize sahip çıkın... Allah a emanet olun.
Yaa arkadaş sen nie böyle takıntılı sin biraz güzel dusun
Keşke yapabilsem.
Eşin senden şikayetçi değil anladığım kadarıyla, çocuğunuz olursa ona bakmak ve onunla ilgilenmek istiyor
Siz ise daha iyi ev araba geçim istiyor ve onu sıkıştırıyorsunuz galiba
@Kayda Bir geleceğimiz yok gibi hissediyorum. Maddi konularda
Aynen kayda dediğin gibi adamın gözünü hırs büyümüş bence sen üretime atıl yani👍 ama tabiki onuda her kes beceremez
Geçenlerde de yazmıştınız galiba siz
Bir erkek ve baba adayı olarak kaygılanmanız normal ama şu an olmayan bir kaygı için bu gününüzü mahvediyorsunuz
@majeste34 hırs diyemem ama kaygı galiba. Ya şöyle olursa ya böyle olursa... gibi gibi
@Kayda vallahi yaşadığımı ben biliyorum keşke daha pozitif olabilsem ama elimden geleni yapıyorum. Ailem de tuz biber oldu eşimle ailem hiç anlaşamıyor. şu an devam ediyoruz eşimle terapiye umarım güzel sonuçlar alırız :(
Ailenizin eşinizle anlaşamaması ayrı bir yük
Umarım kaygılarınızı aşarsınız
Bir insanın piskoloji elinde bir şeyi ne kadar çok kafana takarsan piskoloji o kadar çok bozuluyor beyin sürekli onu tekrarlatiyor sana oyuzden beynini başka bir şeyle meşgul etmelisin mesela ben 3 yıl önce asiri idda oynardım 10 la 50 bin arası para basardik biladerle ama sonra bıraktım birakdikdan sonra piskolojim bozuldu zevk almamaya başladım hayat dan ve tekrar hobi olarak başladım beynim şu an hep meşgul öyle olunca kafam çok rahat onu bırakınca aklım hep sevdiklerimde oluyordu onlara şöyle mi olur böylemi olur die yani beyin çok farklı bir şey ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!