Güncellemeler
+1 yıl
Hala da bir gram istemiyorlar benim o eve gitmemi. Hiç beni özlemiyorlar. Hiç özlemediler. Hiç sevmediler. Tek yaptıkları para göndermek. Hiçbir zaman bana gerçekten sarılıp öpmediler. Tek dertleri kendileri. Benim için ne yapsalar başıma kaktılar. Yok işte senin kursuna bu kadar para harcadık vs vs diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok üzüldüm böyle insanların çocuk sahibi olmaması lazım
İkisi de çocuk zaten. Asla ebeveyn değillerdi. Ben düşer bir yerimi kanatırdım onlar hala kavga ederdi. Bir durup benle bile ilgilenmezlerdi. Tek dertleri kavga etmekti. Benim başım ağrır ders çalışamıyorum diye ağlardım. Kapa çeneni git odana canım diye beni aşağılardı. Tehdit ederlerdi kaçmak ya da başkalarına gitmek istediğim zaman.
Avrupa ülkesinde yaşıyor olsaydın devlet koruma altına alırdı sende ömür boyu derin izler kalacak
Evet işte akrabalar vs de hiç umursamadı beni herkes itip kaktı ezik gördü.
Kendi yuvanı kurduğunda mutlu olursun inşallah
Hiç kolay değil o. Doğru kişiyi bulmak. İnsanlar kötü hep erkekler bu devirde sadece cinsellik derdinde. Asla bir sorumluluk almak istemiyorlar.
Doğru kişiyi bulursan evlenirsin bulamazsan evlenmezsin aramaktan vazgeçme yarın ne olur bilinmez
Yok orası öyle zaten ama çocukluğum için öfkeliyim işte. Daha 25 yaşında başladım Özgür olmaya. 25 yıl resmen acı ve taciz içinde büyüdüm o evde. Hiç mutlu ve rahat olamadım.
Söylenecek çok şey varda çözüm bulmak zor
Benim annemde aynı biktim artık hatta daha beter ama benim babam yok
İşte masumlar apartmanı gibi di mi
Aynen öyle
İşte hep kadınlık ve cinsellikleri bastırılmış. Aşk günah denmiş. Sadece ev hanımı ve temizlikçi olmak öğretilmiş. Gezen eğlenen sevişen aşık olan kadınları kıskanıp nefret ediyorlar.
Vallaha ya
Özgürlüğüne kavuşmuşsun daha nolsun
Ama ailem yok. Sonuçta gurbette yalnızım ve gidecek bir evim yok. Gitsem ikinci gün zaten istenmediğimi hissettiriyorlar. Git kendi hayatını kur modundalar. Annem hiç normal anneler gibi özenip yemek hazırlamaz bana. Kadın bavuluma bile sadece hazır çorba ve lahmacun koydu. Milletin annesi neler neler yapar çocuğu için.
Hazır çorba ve lahmacun bulamayan milyonlarca insan var. Şükret! Ayrıca istenmediğini düşünüyorsan sende kendi aileni kurmaya çalış. Eş çoluk çocuk. Herkesin bir imtihanı var. Belkide senin imtihanın böyle. Olayların çok altını doldurup kendi kendini doldurma. Bırak o derdin köşede dursun. Çünkü düzeltemeyeceğin dert için bir şey yapamazsın. Allah’a şükret ki kurtulmuşsun ya orda yaşamak zorunda kalsaydın emin ol gurbetçilikten daha ağır bir sinir sistemine ihtiyacın olurdu. Kendini Çok yalnız hissedersen gurbetten bana yazabilirsin. Sadece Allah’a güven!
Evet haklısın yine çok şükür yani. Yok anne babamla da hergün konuşuyoruz uzaktan olunca iyiyiz zaten ama aynı evde yaşarken kafayı yiyordum ve yiyorum hala. Asla dayanamıyorum. Tatile de gitsem aynı. Çok boğuyorlar. Asla çekemiyorum birlikte vakit geçirmeyi.