Anne ve babama çok öfkeliyim?

Anne ve babamın iğrenç bir evliliği ve ilişkisi vardı bebekliğimden beri. Asla boşanmadılar ve boşanmıyorlar ama birgün bile bitmedi kavgaları. Çoğu zaman da ayrı evlerde yaşadılar zaten. Hep toksik hep kavga hep aldatma yalan dolan nefret hakaret içeren. Bir gram sevgi dostluk aşk cinsellik olmayan bir ilişki. Babam hep dışarda bekar hayatı Yaşar. Onla bunla yatar eder. Annem kendini eve hapseder hep depresyonda tüm gün sigara içer ve bana gardiyanlık yapardı. Tüm hayatımı yönetti kadın. Bir dakika nefes aldırmaz her saniye taciz ederdi. Ne yediğim ne giydiğim kimle görüştüğüm. Her şeyi. Asla sevgilim olmasına arkadaşlarımla eğlenmeme izin vermez hep beni suçlar böyle evlatlıktan reddederdi en normal gençlik davranışlarımda bile. Çok boğuldum. Hiç istemediğim okullarda okudum. Hep beni yönetti. Başıma dayattı bunu yapacaksın yoksa hakkımı helal etmem seni millete rezil ederim vs vs diye. Nefes aldırmadı bana. Neyse şimdi yurtdışında okuyorum özgürüm. İkisiyle de ayrı ayrı arada konuşuyorum ve ilişkim iyi ama aslında ikisinden de nefret ediyorum bana yaşattıkları için. Asla güzel mutlu bir yuva vermediler bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Hala da bir gram istemiyorlar benim o eve gitmemi. Hiç beni özlemiyorlar. Hiç özlemediler. Hiç sevmediler. Tek yaptıkları para göndermek. Hiçbir zaman bana gerçekten sarılıp öpmediler. Tek dertleri kendileri. Benim için ne yapsalar başıma kaktılar. Yok işte senin kursuna bu kadar para harcadık vs vs diye.
Anne ve babama çok öfkeliyim?