Aile & Toplum Yasaklar bitince, sizlerle popeyes yemeye gider miyim söyliyim mi 👀 ? CatJiJi Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eve sipariş edince soğuyo, dokusu bozuluyo, ama gidip avmlerde de yiyemiyoruz, yasak var😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl Birazdan sipariş verip tek yicem. Ümitlendirdiğim bütün KsCanlardan özür dilerim🥺🤧 Yasaklar bitince, sizlerle popeyes yemeye gider miyim söyliyim mi 👀 ? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
deusㅤㅤㅤ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Chipotle sos kadar güzel bir şey var mı şu dünyada :D 1 1 Yorumla CatJiJi +1 yıl Sarımsaklı mayonez🤭 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben KFC ciyim 🤨 4 kişilik kanat kova söyleyip arkadaşla iki kişi az yemedik 😎 1 3 Yorumla CatJiJi +1 yıl Kanat da sevmem kfc de mbhkmbfh Yorumla Catutigernos +1 yıl Valla Popeyes i sevemedim bir türlü en temizi kendim yapıyorum daha güzel sıcacık yiyorum 😎 Yorumla CatJiJi +1 yıl Afiyet ola keke Yorumla
_Vali_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl ne papaysi alalım 3 4 pajet tavuk yapalim sac kavurma semaver püfff 1 2 Yorumla CatJiJi +1 yıl Mbgjmbfj kanka keyif adamısın. Yorumla _Vali_ +1 yıl eyv reis😁 Yorumla
3NGÌN Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Popeyes çok fakir işi ve cok yavan bence ben kfc den baska yerden tavuk pek yemem 0 2 Yorumla CatJiJi +1 yıl Sadece gerçek damak lezzeti olanlar popeyes yerler. Lousiana kitchen, kfcyi solladı tüm dünyada Yorumla 3NGÌN +1 yıl He he tabi canim sen bi avm'lere git bakalım en cok hangisinde kuyruk var gör ondan sonra vi dha konuş Yorumla
Erkeksavarr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Alıp dışarda parkta ye ben öyle yapıyorum😂 2 4 Yorumla darknessfalls +1 yıl İşte gerçek bir açç djdjdjd Yorumla Erkeksavarr +1 yıl @darknessfalls ahhaha cidden öyleyim saol iltifatın için😂 Yorumla darknessfalls +1 yıl Ben de öyle yapıyorum, anlıyorum o yüzden Yorumla CatJiJi +1 yıl Mbgjmbfj artık bakalım Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Popeyes te LAHMACUN yapıyorlar mı 1 8 Yorumla CatJiJi +1 yıl Mnvhjnvyij sorarız, ayıpsınn Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Ne yicen jiijii Yorumla CatJiJi +1 yıl Popeyes yicem kuzum, xxl burgerinden söyledim,🤧🤧. Üzgünüm lahmacun kaldı başka sefere🥺🥺 Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Üff ben de açım yauv tadı güzelse söyle ben de sipariş edeyüm Yorumla CatJiJi +1 yıl Valla ilk çıktığında çok beğenmiştim de avmde yedimdi, siparise nasıl olur bilmiyom hic eve popeyes söylemedim ki, neticede soğuyor🥺🥺. Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Bizim buralar çok kalabalık değil sıcak getiriyorlar lahmacun söylicem çıtırıtır 😈 Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Çıtır çıtır* Yorumla CatJiJi +1 yıl Afiyet olsun hacıko, bol soğanla ye🥺🤧🤧🤧 Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moralimi bozamicam o yuzden soyleme 1 3 Yorumla CatJiJi +1 yıl Tamam söylemem. Bu kadar gelmek istemiyceni bilsem sormazdım kanka😔 Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Ben isterdim de sen yok gitmem dersin Yorumla CatJiJi +1 yıl Kanka ayıpsın nolucak giderdim. 🥺 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Ben kova menümü yalnız yemeyi severim. 1 1 Yorumla CatJiJi +1 yıl 😡😡 ye, bitince kovayı da başına tak. Pinti😤😤😤 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Söylem bakam 1 10 Yorumla CatJiJi +1 yıl Yasaklar bitmeyecek gibi kanka, ümit vermeyeyim🥺🥺🤧 Yorumla Joseph00 +1 yıl Ya biterse 😿😿 Yorumla CatJiJi +1 yıl Ve inekler uçarsa, dolar 1 tl olursa, o beni ararsa, noel baba gelirse...🚬🚬🚬🚬 Yorumla Joseph00 +1 yıl Bitecek valla az kaldı ☺️ Yorumla CatJiJi +1 yıl Amin kanka. Umarım kovid de biter🥺😔 Yorumla Joseph00 +1 yıl Umarımmm 🌹 Yorumla CatJiJi +1 yıl Oov gül geldi 🥺🥺. Eyv canımsın sağol 😭😭 Yorumla Joseph00 +1 yıl 😹🌹 ama ağlama işte gül sende benim gibii Yorumla CatJiJi +1 yıl Sağolasın kanka😇😇😇 Yorumla Joseph00 +1 yıl Rica ☺️ Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Söyle bakem 1 2 Yorumla CatJiJi +1 yıl Olur kNka😇 Yorumla çılgınaura +1 yıl 🙏🙏🙏🙏😊 Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl De bakalım 1 4 Yorumla CatJiJi +1 yıl Yok kanka, fitler bana arkadaş olabilemez mbfjjvg Yorumla fiT_suFle +1 yıl Bende o kafes patates yiyecem diye baya sevinçliydim be🚬 Yorumla CatJiJi +1 yıl Yaaa üzülme kanka, kilo al gideriz🥺🥺 Yorumla fiT_suFle +1 yıl Yapma be 😒 Yorumla
SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl söyle 1 2 Yorumla CatJiJi +1 yıl He, giderem😇😇 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl gidelim beyaa Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Olur söyle bakalim 1 1 Yorumla CatJiJi +1 yıl Gideeim kiii😇 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl fakırlıktan popeyesin ne olduğunu bile bimliyorum 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Acılı barbekü de olsun 0 0 Yorumla
ÇokEskilerdenBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 178 boyunla çok dikkat çekersin :D 0 1 Yorumla CatJiJi +1 yıl Ne alaka? Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Lütfen 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kfc olursa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok yemiyelim kalsın 0 15 Yorumla CatJiJi +1 yıl Olur 🙄, Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍. Yorumla CatJiJi +1 yıl Kim olduğunu biliyorum. Bilmezden gelicem👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo ilk defa görüyorum seni bu sitedw Yorumla CatJiJi +1 yıl 👍👍😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kimsin merak ettim Yorumla CatJiJi +1 yıl Boşver 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engeli kaldırır mısın bi özelden bişey sormak istiyorum Yorumla CatJiJi +1 yıl Ne sorucaksan sor burdan, gizlisin zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordan sorsamm Yorumla CatJiJi +1 yıl Neden ordan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma ya 😂 Yorumla CatJiJi +1 yıl Ne korkucam be, mesaj kutum açık Yorumla CatJiJi +1 yıl Yazan sen misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İvit😁😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Chipotle sos kadar güzel bir şey var mı şu dünyada :D
Sarımsaklı mayonez🤭
Ben KFC ciyim 🤨 4 kişilik kanat kova söyleyip arkadaşla iki kişi az yemedik 😎
Kanat da sevmem kfc de mbhkmbfh
Valla Popeyes i sevemedim bir türlü en temizi kendim yapıyorum daha güzel sıcacık yiyorum 😎
Afiyet ola keke
ne papaysi alalım 3 4 pajet tavuk yapalim sac kavurma semaver püfff
Mbgjmbfj kanka keyif adamısın.
eyv reis😁
Popeyes çok fakir işi ve cok yavan bence ben kfc den baska yerden tavuk pek yemem
Sadece gerçek damak lezzeti olanlar popeyes yerler. Lousiana kitchen, kfcyi solladı tüm dünyada
He he tabi canim sen bi avm'lere git bakalım en cok hangisinde kuyruk var gör ondan sonra vi dha konuş
Alıp dışarda parkta ye ben öyle yapıyorum😂
İşte gerçek bir açç djdjdjd
@darknessfalls ahhaha cidden öyleyim saol iltifatın için😂
Ben de öyle yapıyorum, anlıyorum o yüzden
Mbgjmbfj artık bakalım
Popeyes te LAHMACUN yapıyorlar mı
Mnvhjnvyij sorarız, ayıpsınn
Ne yicen jiijii
Popeyes yicem kuzum, xxl burgerinden söyledim,🤧🤧. Üzgünüm lahmacun kaldı başka sefere🥺🥺
Üff ben de açım yauv tadı güzelse söyle ben de sipariş edeyüm
Valla ilk çıktığında çok beğenmiştim de avmde yedimdi, siparise nasıl olur bilmiyom hic eve popeyes söylemedim ki, neticede soğuyor🥺🥺.
Bizim buralar çok kalabalık değil sıcak getiriyorlar lahmacun söylicem çıtırıtır 😈
Çıtır çıtır*
Afiyet olsun hacıko, bol soğanla ye🥺🤧🤧🤧
Moralimi bozamicam o yuzden soyleme
Tamam söylemem. Bu kadar gelmek istemiyceni bilsem sormazdım kanka😔
Ben isterdim de sen yok gitmem dersin
Kanka ayıpsın nolucak giderdim. 🥺
Ben kova menümü yalnız yemeyi severim.
😡😡 ye, bitince kovayı da başına tak. Pinti😤😤😤
Söylem bakam
Yasaklar bitmeyecek gibi kanka, ümit vermeyeyim🥺🥺🤧
Ya biterse 😿😿
Ve inekler uçarsa, dolar 1 tl olursa, o beni ararsa, noel baba gelirse...🚬🚬🚬🚬