Kardeşimin erkek arkadaşının olması rahatsız edici, kardeşim bana karşı nefret duymadan bunun doğru olmadığını nasıl söylerim?

Henüz 12 yaşında olan kardeşimin erkek arkadaşı var, bu benim için pek normal değil çünkü küçük yaştaki çocukları bilirsiniz, hayatının kıymetli bölümünü arkadaşlarına veya çevresinde çok değer verdiği bir yakınına ayırırlar, o çok sevdikleri insanlara dair her şeyi nefret söylemi anlarlar. Kardeşimde de böyle bir durum var, henüz ortaokulda ve maksimum iki yıldır tanıdığı biriyle konuşuyor, sosyal medya aracılığıyla, oyunlar aracılığıyla konuşuyorlar belki ama rahatsız edici geldi. Çünkü küçük çocukları kandırmak kolay ve en çok taciz olayı da yaşıtlarından geliyor bu yaş grubunda. Okullar henüz açılmadı, yüzyüze oldukları bir ortam olmadı sözde "sevgili" oldukları dönemde ama bir şekilde okul açıldığında görüşecekler... Kardeşimin ders çalışmasına da engel olduğu için istemiyorum o çocukla konuşmasını, nasıl engellerim veya bu yaşta doğru karar veremeyeceğini, küçük olduğunu ve birinin aşkım şeklinde hitap etmesinin normal olmadığını nasıl anlatırım, lütfen yardım edin
Kardeşimin erkek arkadaşının olması rahatsız edici, kardeşim bana karşı nefret duymadan bunun doğru olmadığını nasıl söylerim?