Sevdiğim kızla sürekli bir yerlerde denk geliyoruz onu takip ettiğimi sanar mı?

Şöyle başlıyayım ben 10. Sınıftayken o 9. Sınıftaydı aynı okuldaydık. Sürekli koridorlarda veya okul bahçesinde felan karşılaşıyorduk. sonra bu 10. Sınafa geçerken bir özel okula geçti ben okul değistirdiği biliyordum fakat hangi okula geçtiğini bilmiyordum neyse ben 1 1.5 ay kendi okulama devam ettim sonra bazı hocalar notlarımı düşürmesin diye bende okul değistirmek istedim. Babama söyledim, babamda bana haber vermeden direk naklimi onun gittiği okula aldırmış (benim hala haberim yok onun o okula gittiğinden) neyse cumartesi okula gittim (okul 6 gün) ilk derse girdim zil çaldı dışarı çıkarken aynı zamanda hocayla tanışıyorum kafamı bir çevirdim karşımda hoşlandığım kız.. o 10. Sınıf ben 11 olmamıza rağmen sınıflarımız yan yanaydı neyse bir gün çarşıya çıktık bi arkadaşımla burger kingde yemek yiyelim dedik siparişi verdik etrafa bakarken göz göze geldik gine aynı kızla oturduğum il küçük bir yerde değil denk gelmemiz o kadar olası bir durum değil yani. neyse daha çok şey var ama uzatmadan bugüne geçeyim şu an 12. Sınıfım ve hâla aynı okuldayız bizim okul 11 leri de getiriyor okula, deneme yaptı okul denemeden sonra soru çözümü vardı sorum olmadığı için kalmak istemedim şansa oda okuldan çıkıyordu biraz gitmişti ben onu farketmedim giderken, güvenlik bağırdı yanına çagırdı birine daha seslendi bi baktım gine o kız sanki onun peşinden çıkmışım gibi bir durum oldu neyse çıkamadık okuldan,5 te bitecekti okul ben 5 i beklemeden 4.10 gibi çıktım otobüs durağında bir kere daha karşılaştık. hayatımda daha fazla utanmadım, sürekli denk geliyoruz ve sanki onu takip ediyormuşum gibi oluyor. soru başlıkta
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün fitness'a gidecektim şansa bisikleti evin bodrumuna koymadım biri havasını indirmiş, hava vurdurmak için gideceğim yer fitnessın tam ters istikameti, hava vurdurmaya giderken gine karşılaştık artık suyu çıktı cidden... nasıl bu kadar olabilir ya ve evi bizim evden en az 5 6 km uzakta.
Sevdiğim kızla sürekli bir yerlerde denk geliyoruz onu takip ettiğimi sanar mı?