Aynı üniversitedeyiz aynı kampüsteyiz fakat bölümlerimiz farklı. Geçen gün kantinde otururken bi kız dikkatimi çekti. Kantine doğru bakarken göz göze geldik. Sonra göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırdı. Sonra bende bir daha bakayım dedim tekrar acaba bakıyor mu diye o daha sonra baktı bu sefer yine gözlerimiz buluştu. Sonra kantine bakarmış gibi yaptı sonradan kendi telefonuna baktı. Daha sonra bi gün yine karşılaştık kantinde o gün hiç bakmadı bana bilmiyorum farketmemiş de olabilir ama. Aslında hoş kız beğendim çekiciliği var güzel de. Peki bu kız sizce bana karşı bir şeyler hissettiği için mi bakıyordur bana yoksa öylesine tesadüfi mi oluyordur?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seviyor senii aceleye getirme tadını çıkar daha devam eder bu
Yaa gerçekten mi nerden anladınız ki bakması gerçekten hoşlandığını mı gösterir
%99 hoslanma olmalı şu an sana karşı, yani biraz daha böyle devam ederseniz ikinizde sırılsıklam aşık olursunuz bir birinize
Ama işi uzatma sonra açıklamassn ve mantıklı davran
Bakmayı keserse ben bakmalı mıyım veya o bakarken bende bakıyım dimi bu bakışma ne kadar devam eder bilmiyorum ama nasıl bir adım atabilirim okulda bende tam onu bilemiyorum açıkçası yani yanlış anlamış olma ihtimalini de düşünüyorum ama inşallah yoktur öyle bir şey :/
Bir kaç gün daha bekle duruma bağlı sen ne yapacağını anlarsın, bu arada benide haberdar et merak ediyorum bu konuyu bana her zaman ulaşabilirsin🙃(sen ara ara bak onun dikkatini çekersin bunu yap)
Peki son bir şey sorucam 😄 bu arada tab haberdar ederim
Hıhı sor
İleriki zamanlarda yine göz göze gelirsek kesin değil ama en azından yarı yarıya beni beğendiğinin veya hoşlandığının bi göstergesi olabilir mi acaba
Reis bu sürekli devam edecek artık bakmama gibi bi şansı yok hanfendinin ama işte bu bakisma sen üniden mezun oluncaya kadar bile devam ederrrrr kurtuluş Yok!!! Tavsiye vermeyi cok seven biri değilim ama bu biraz daha devam etsin (karışık iş bu) sen bile acaba ben bu kızdan hoşlanıyormuyum dersin sadece dediğim işi sakın uzatma bi ömür platonik aşk yaşarsın
Yani bi surw sonra benceee arkadaş falan ol hafiften flört et
Sen baktığın için bakmış ondan sonra bakmadığını göre bir şey bekleme
Ama benden önce ilk o bana bakmıştı benim dikkatimi çekti sonra bende bakayım dedim ikincide o ben bakınca tekrardan baktı
Yani ben anladım birinin bana baktığını hissettim o an o yüzden yani böyle aslında geçmeli bi bakış da değildi doğrudan beni izliyordu
Olabilir o zaman ama sonrasında bakmaması
Yani belki çekiniyor olamaz mı ya da o gün kantin kalabalıktı belkide farketmemiştir ds olabilir dediğim gibi
Bakıyorsa hoşlandığı için ya da beğendiği için bakıyordur ama dimi
Şu an bir şey diyemem tam anlaşılmıyor
Peki bakarsa tekrardan yani kasıtlı olarak baktığı anlaşılırsa hoşlanma/beğenme ihtimali düşünülebilir mi?
Ona göre bende bakarım veya bakmam
Varlığını belli et tekrar uzun süreli bakarsa demek ki beğeniyor. Ama şöyle bir şey var sen bidaha bakmaz isen oda bakmaya bilir kız lar öyle
Okey anladım şimdi o zaman bende bakayım ki zaten kızı beğendim yani o da bi adım atarsa bana belki ilerler tanışırız ilerleyen zamanda
Teşekkür ederim fikirleriniz için 🙏🏻
Sadece bakışmayla bilemezsin ki kıza açılsan
Direk açılmak saçma olur şu an bende onun bana karşı ne hissettiğini bilmiyorum ki
Gidipte pat diye soyle demedim ki
Napıcam ki peki
Tesadüf gibi bi kac kere denk gelsen melesa hareketlerinden anlarsın sana karşı bseyler hissedip hissetmedigini
Yani okulda rastgele mi
Ya aslında bi olay daha oldu ama bu geçerli mi bilmiyorum öyle sezdim ben
Rastgelenin adı altında 🙂
Ne oldu ki baska
Bizim dersimiz vardı sonra bitti biz tekrardan kantine indiğimizde onlar da ordaydı sonra bi tek onların yanındaki masa boştu sonra biz de onların yanındaki masaya oturduk arkadaşla sonra kız bi 10 dk sonra ayağa kalktı sanırım tuvalete gitti geldi otururken hafif şöyle bi bizim masaya saniyelik bakış attı sonra oturdu tekrardan
Kiz ketun heralde bu hallerle anlaşılması zor
Ama ben de farkettirmiyorum yani o bakarsa bakıyorum hani görmüşüm gibi bana baktığını bence o da ondan çekiniyorsa bilemiyorum ama beğendim bende kızı
Tekrar bakarsa bende bakmaya devam etmeli miyim ve bakmasında bi anlam aramaya başlamalı mıyım sizce
Olabilir genelde zaten ilk adım hep erkekten beklenir ama bu senin dediğin kadar denk gelmez bence
Gözlerle iletişimini kesmemen taraftarıyım ve denk gelince en azından bu selam ver mimiklerini kullan onunda sana ilgisi varsa eğer bu davranışların devami gelir diye düşünüyorum açıkçası ben
Hımm anladım çok teşekkür ederim peki son bir soru sorabilir miyim size
Kızsınız siz şu an bana daha fazla yardımcı olabilirsiniz diye
Tabikide
bi kız böyle aynı erkekle sürekli göz göze geliyorsa bakıyorsa falan bu karşısındaki erkeği beğendiği anlamına mı gelir
İlgisini çekiyor olabilirsin giyim tarzında konusmanla yani dikkatini cekmesen o kadar bakmaz eminim
Hımm anladım o zaman var bi ışık ya sevindim bende biraz belli ederim belki o da bana yakınlaşır tanışırız belki sonra da
Çok teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için 🙏🏻
Insallah gönlünce olur hersey
Rica ederim bol şans 🤞🏻
bakışlara bakma icraat lazım
Tam olarak anlayamadım ki ama bence tesadüf değil yani 2 kere oldu göz göze geldik
Yani bi insanla bu kadar da göz göze gelmezsin dimi
*tesadüfi olarak