Bir insanin bulunduğu çevre , ortam ve arkadaşları nasıl ise kendisi de öyle midir?
Herkes kendisi gibi birilerini mi bulur?
Bir insan nasıl ise Çevresi de öyle midir?
Karakterimizi Çevremiz Etkiler Mi?
Benim takdir ettiğim insanların hepsinin çevresi onlar gibi yani Benim bir gözlemim oldu bu enterasan cidden , Bir adam var her sporlar ilgileniyor. vayğhh be adam kaç yaşında helal olsun !! dedim. bir baktım çevresi de ayni onun gibi aslında onun için bu hiçbir şey Olabilir..
Ayrıca çok seviyorum dans etmeyi Keşke benim gibi birileri olsa dans eden yani böyle gurupça dans edebileceğim birileri olsun isterdim ama maalesef arkadaşlarımin hiçbiri dans etmeyi sevmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle öyle, çok iyi biri kötü çevreyle bozulabilir ve berbat biri de iyi çevreye denk gelip düzelebilir, gözümle gördüm defalarca kez.
Karakterin belli bir kalıbı özü vardır o etkilenmez ama şeklini görümünü değiltşre bilir önemli olan özüdür 🙂😉
Bastırılmış duygularının ortaya çıkması için fırsatlar yaratabilir
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim der Hz Ali. Bence etkiler.
etkiler bebeğimyaşadıkları ailesi çevresi
Yani çok ilginç ya cidden
Herkes kendi gibi birilerini buluyor demek ama ben kendim gibi pek bulamıyorum aslinda yani ben dansi çok severim çevremde dans eden kimse yok
Birey Kendisi mi çabalamali mesela dans kursuna gidersem benim gibi ilgi alanı olanlara denk gelebilirim
bebeğim bu dans mevzusu garip geliyor bana bütün hayatımdan geçen kadınlar benimle dansa gitme teklifini ettiler neden ediyorsunuz bunu :D
😂😂Ben hiphop yapıyorum
Ayrıca çok seviyorum dans etmeyi Keşke benim gibi birileri olsa dans eden yani böyle gurupça dans edebileceğim birileri olsun isterdim ama maalesef arkadaşlarımin hiçbiri dans etmeyi sevmiyor
bebeğim git tek başına dans grubuna nolacak
Evet bende öyle düşünüyorum öyle yapıcam artık
yap bebeğim tabi
Ben karakterin ailedwn geldiğine inanıyorum.
Etkiler
Etkiler
Kesinlikle etkiler
payı büyük.
Kesin bilgi etkiler.
Etkiler
Nevet