Mesela Aydının insanı sıcakkanlı ve medeni iken soğuk coğrafyadan dolayı Afyonlular medeniyetten uzak ve yobaz
Denizi olan coğrafyadan dolayı Antalyalılar daha rahat iken dağlık coğrafyadan dolayı Erzincan Erzurum ve Karadeniz insanı daha böyle kavgacı ve soğuk oluyor hele Erzincan insanı tam yansıtıyor her şeyin en iyisi onlarda olmalı kıskançlar medeniyetsizler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
😂😂😂 ben Erzincanlıyım kavgacı değilim ama sevgilisi olan erkekleri kıskanıyorum yalan yok
Ama doğma büyüme İstanbul biraz kafam karışık şimdi Erzincanlı mı İstanbullu mu oluyorum
Erzincanlısın va kıskançsın
Hiç sevmem kıskanç adamı
😂😂😂 her konuda değilim bemde fazla gevşek sevmem
Kıskanmanında dozu olmalı
Ben gevşek değilim
La zaten sana demedim lafın gelişi
Ağa kimse burcuna memeleketine yaşam sitiline göre yargılanamaz kimse kimsenin içini bilmiyor dışardan bakarsın masum temiz belki içi çok kirlidir yani zaman kötü Şu söyle bu böyle deme de Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın diye dua et yeterli
Erzincanlıların %80 i böyle hepsi demiyorum zaten iyilerle de tanıştım ama çok az o %80 lik kesim namaz da kılıyor hacı hoca olduğu belli takkelilerden ninjalardan filan ama eminim fesat işlerle de uğraşıyordur en başta kavgacı agresif her gün kavga olur mu yav Allah o %20 lik dilime sabır versin
Amin haklısın bende çok duydum Sorana Erzincanlıyım diyorum ama ora ile alakam yok saçma sapan şeyler duydum maalesef kavga fesatlık dedikodu olaylar mevzular çok
Haklısın orada büyümedim ama az çok duydum olan biten saçma konulardan kavga ediyorlar
Allah beni de kurtarsın o sürgün şehirden o Erzincan güzel şehir diyenin aklının *mk
Bölgesel olarak Doğa severler için iyi ama insanı pisleşmiş
Lazları da çok sevmem ama lazlar bunlardan iyidir bak Trabzon da hastahaneden geliyorum Erzincan a döneceğim yazhanedeki görevli abla benim her işimi halletti sağolasın hatta laz bir tane arkadaşım var sağolsun bir dersi de onun sayesinde geçtim
Lazlar iyi evet ne kadar asabi kavgacı tanıtılsalar da iyiler samimiler
O yüzden Akraba evliligine hiç bulaşmıyorum bizim aliede de var sakatlar sürekli eski konuları konusup bir birini ağlatıyor dengesizler
Kavgacılar yine ama genelde iyi insanlardır benim yengem de samsunludur ama iyidir
Evet is yerinde Ordulu abla var iyi bir insan ama sinirli iken sjsjss
Aslında Trabzon taraflı kız bulup evlensem diyorum da kader işte
Aynen Erzincan kızları gibi yılan ve kibirli değildir
İyi dedin valla Bir ara yurt dışı evlilik düşündümde hayal 😂
Sukhoi? MIG?😂🤣
One la anlamadım 😂
Araştırırsan anlarsın esprimi😉
Yok ağa uğraştırma ya söyle 😂😂😂
Ya da şöyle söyleyim comrade vodka hard bass?
Ruslar diyorum ruslar!
Rus piliç mi yiyeceksin?
He sksksk
Yok be insan olsun romantik olsun aşk olsun ne olursa olsun bunca zaman tatmadığı aşkı bana tattırdın yeter tabi ömür boyu 😂
Ne diyon lan ne aşkı tattırdım manyak mısın sen
😂😂😂 boş ver ağa
Afyonun evciler ilcesindenim nerem yobaz bir söylesene afyon yuzolcumu büyük bir yer heryeri aynı değil bizzat oralı. olan biri olarak söylüyorum
Evet etkiler bence