Bugün markete gitmiştim. Alcam şeyleri aldım ve kasaya gittim. Tam sıra bana gelirken arkadan biri beni itti ve yere düştüm. Bana yallah Arabistan’a dedi. Baya canım acıdı. Herkes güldü bana. Görevliye söylediğimdeyse bana tesettürlü olmasaydın bizene dediler. Bende ağlaya ağlaya eve geldim. Ne yapmam lazım?
Tesettürlü olduğum için "yallah Arabistan'a" dediler, ne yapmam lazım?
Canım Benim ya Üzülme Ya Arkadaş Ne Kadar şeref Yoksunu Toplum olduk ya Arabistanlılarda bizim Kardeşimiz Müslüman Olan her ırktan İnsanlar Bizlerin Kardeşidir Kardeşimize Anlayışlı Cömert ilgili Merhametli olacak yerinde Ne Yapıyorsunuz Gerçekten O seni iten İt Kimse Dua etsin bana denk gelmedi yoksa onu Ahirete yollardim İşini bitirirdim onun birde oradaki insanlar Alay etti güldüler he Vay şeref yoksunlari Allah'ın cezaları Onlarda zerre kadar insanlık yok Tesettürlü Kapalı olmak Neden Böyle toplum tarafından Yanlış tepki alıyor Anlam veremiyorum Ne yani Kızlar açılsın mi bunu mi istiyorsunuz Allah sizi bildiği yapsın o sana gulenleri hiç üzülme Allah büyük Onların yanına karşılıksız kalmaz bu değmez üzme Kendini Orda olsam kesin katil olurdum Hepsinin canlarını alırdım o zaman gülmeyi görürler
Bu arada benimde dikkatimi çekti o paylaştığın resim ne öyle böyle giyinmek İstiyorsan sakın böyle hata yapma Haram mi işlemek İstiyorsun tesettür kapalılık ahlaktır Sakın Resimde Ahlaksızligs geçme
Maalesef cahil cok ve onları eğitmekkkk. Kişinin doğal hakları var anayasa da bile uzar hak , dil , din kişiye özeldir ama böyle şeylerin yaşanması bile üzücü.
Bazı insanlar İzmirde kapalılığı garipsiyorlar bazıları Erzurumda açık olunca garipsiyorlar. Bana saçma geliyor insanı görünüşüne göre yargılamak. Nadir olsa da bu tarz insanlar var ne yazık ki her bölgede. Canını sıkma sen takma ne derlerse desinler kimse senin hayatına karışamaz.
Rizede açık giyindiğimde bir tane kadın arkamdan ne kadar açık sırtı şu kıza bak demişti İzmirde yazın pantolon giyindiğimde arkadaşım neden şort giymiyorsun pantolon ne ya demişti. Hiçbirini sallamadım
infoyu veriyorum güzel dinle bir tane erkek kankana diyorsun ki kanka bir intikam alcaz güzel bi takım giydiriyorsunuz böyle eline bir tane dosya içinde gereksiz kağıtlar olsun sonra o markete gidiyorsunuz çocuk güzel bir lisanla müdürünüzle görüşmek istiyorum diyecek neden diye sorduklarında ben bu kadının avukatıyım hakaret ettiğiniz gerekçesiyle şikayette bulunuldu ve ispatlandı o konu hakkında görüşecektim vs zırvalasın sonra o görevli ayaklarına kapanır senin zaten kapanmasa bile müdür o sinirle o adamı kovar
Bilinçaltında besleyip büyüttüğün ve görmek istemediklerini yazmışsın. İşte verdiğin örnekte esas olarak tesettürlü insanlara en şiddetli haliyle yapmak istediklerinizin ve siz işkence yaparken çevredekilerin vermesini istediği tepkilerin küçük bir detayını paylaşmışsınız, siz kininizle tırnaklarınızı yemeye devam edin. Bu hayalleriniz bu ülkede gerçekleşmeyecek.
6
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka burda bana yapılan saygısızlığı anlattım.
Benim yorumumu okuduğunda , tamda içimden geçenleri yazmış dedigine kesinlikle eminim. Burada , nice cahilliklerle dönem dönem halkimiza yapılmış olan zulümlerin uzun zamandır sona ermiş olması sizi üzmüyor adeta kahrediyor.
Bundan dolayı önceleri bazı etkisel durumların etkisinde kalmış olup dönem dönem sizin gibi düşünenlerin son yıllarda sizin gibi düşüncelerinden uzaklaşması sizi daha derinden sarsıyor olması sebebiyle o zihinleri tekrar harekete geçirerek toplum içerisinde isyankar bir hareketlilik oluşturma çabasındasınız. Bunu her alanda yapıyorsunuz biliyorum , siyaset , yerel yönetimler, halk içi yüzyüze iletişim ve tabi en çokda sosyal medya , konular ve yöntemler farklı ama benzer. En çok kullandığınız ise en çok sonuç aldığınız yöntem olan "YALAN" Evet ortaya bir yalan atıyorsunuz sonra biraz acıtasyon , bir sürü kişinin etkilendiğini görmek sizi mutlu ediyor. Burada bu paylaşımda yöntem YALAN ve içeriği de ters psikoloji ile surduruyorsunuz. Burada tesettürlünün zorda kaldığı bir durum gösterisiyle arka planda insanların bilinçaltına , tesettürlülere karşı insanlarda negatif ve öfkeli bakış açısı oluşumunu yerleştirmeye çalışarak , sonuç almanız durumunda bu işi bölücülük ve infial faaliyetlerinize dönüştürmek istiyorsunuz. Siz bunları topluma veriyorsunuz , onlarda bir süre sonra bize bunları kimse öğretmedi kendi düşüncemiz diyor, böylece siz kimseyi isyana sevketmemis oluyorsunuz halk karışıklığı olduğunda içinizden biriniz kışkırttığı halkın önüne lider olarak geçmek zorunda kalmıyor. Onlarda ne yaptığını bilmeden kendi devletine ve milletine zarar veriyor. Bu durumlarda sizin işinize geliyor yaslanarak arkanıza haberlerden keyifle izliyorsunuz.
Tabiii bu anlattıklarım önceki yılların Türkiye'sinde geçerli oldu , artık geçerli değil. Bu ve bunun gibi faaliyetlerinizi basaramayacaksiniz ne sizin gibi trol maşalar bot hesaplar nede yularinizı tutan distribütörler ve ne de onların patronları basaramayacaksiniz. Bak ben sıradan bir insanım yukarıda yazdıklarım sizin zihniyetinizin gerçekleri. Bu gerçekler ise benim bildiklerimin çok çok azı, sıradan bir insan sizin bir çok kirliliğinizi biliyorsa , siz düşünün artık güçlü ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devleti neler neler biliyordur. Kusura bakmayında bir sonraki adımınızı değil , koşarak ilerleyelim dediğiniz parkurda atacak olduğunuz her adımı ve varmak istediğiniz tüm neticeleri biliyoruz her adiminizda bir kemiginizi kırıyoruz. Ya kuzu kuzu Dünya üzerinde bizim hüküm sahibi olduğumuzu göreceksiniz ya da kemikleriniz kirilarak göreceksiniz. Yorumlara hiç baktin mı bilmiyorum , küçük çapta bile analiz yapamadigin tamamen ortada. Bu soruda yorum yapanların çoğunu biliyorum. Kimileri gündelik hobilerin peşinde kimileri cinsellik yoğunluğu içinde kimileri kıyafet makyaj , açık giyinen tesettürlü olan insanlar var kimileri daha dolu vizyona sahip insanlar. Hemen hepsinin ideolojik yapıları birbirbirinden farklı ama bu paylaşıma hemen hepsinin ortak bir cevabı var. ESKİ TÜRKİYE YOK ! ÖZGÜR TÜRKİYE ve DEGERLERİNİ ZENGİNLİK BİLİP BARIŞ İCİNDE YAŞAYAN TEK MİLLET VAR. Artık sınıfta kaldınız.
benim yaşadığım olayla bunun ne alakası var. Ben uydurdum mu bu olayı bunu mu demek istiyorsun. Bence sen tesettürlü insanlara karışmamayı öğren. İstediğimizi giyebiliriz. İstediğimiz dine inanırız. Biz tesettürlü insanlar olarak size nasıl saygı duyuyorsak sizde bize duymak zorundasınız.
İki üç kelime ezberlemişsin her yoruma aynı cevap. Benimkine biraz fazla cevap , ama ablacım insan bu kadarda sıvamaz yaa. Kendini çakmışsın adeta, yazdıklarımdan üç satır okusaydın baride bu kadar bitirmeseydin kendini. Tesettürlüleri onların yaşadıklarını zerre kadar bilmediğin kin ve nefretinden dolayı kendini o kadar soyutlamış olduğun ve tamamen uzak olduğun öyle belli ki. Eğer bot değilsen seni davet ediyorum burada konuşalım senin içinde büyüttükerini düşüncelerimizi dogrularimizi paylaşalım. Sonucu birlikte görelim Türkiye'deyim diyorsun, aynı gemideyiz , millet olarak birbirimizden koparak bir yere varamayız bir bütün olarak varırız , kıyafetimizin ne olduğu değil düşüncemizin gücü ve birlikteliği bizi sonuca ulaştırır. Merak ettiklerini sor düşüncelerini ifade et konuşalım , ister misin?
Ben sana tesettür ile dalga geçtin demedim ve sen ya bir botsun ya da basit bir trol lakin bir bölücü örgüt mensubu olduğun çok belli yazma artık. Hep aynı ifadeleri kullanıyorsun.
Türkiye'de böyle bağnaz provokatif tipler çok malesef ama soru laf olsun diye sorulmuş provoke bir soru bana kalırsa cok belli.. Benim yanımda tesettürlü olsun açık olsun bir bayanı öyle itecekler bende mal. gibi izleyecem öyle mi.. Adamın kafasını kırarım sonra adam yerine koyarlar karakol falan uğraş dur. Hele hele Arabistan fakan deyipn din üzerinden İslamiyet üzerinden provokasyon yapacak. En azından biri çıkar iki kelime eder ya da kamera yok mi o markette başına yansirdi. Kisaca özetle yemedim bu soruyu..
Konuyla resim ne alaka la :D Neyse bunlara takılmamak lazım. Topluluk düşünce özgürlüğü adı altında herkese her istediğini rahatlıkla söylüyor. Önce kendine sor bu olay da yanlış yapan kim? Sen kapanarak en güzelini yapmışsın. Sana o şekilde davranmaları onların ayıbı. Varsa başka marketten alışveriş yap ve bu olay bir daha başına gelirse polis çağır direk..
Ülkem ülkem güzel ülkem. İçinde anlayışlı, iyi kalpli ve insanlara saygı duymayı bilen insanları da barındırıyor, anlayışsız, başı açık ve ya kapalı olmasına laf edeni, sünniyi aleviyi birbirinden ayrı tutmaya calışanı da içinde barındırıyor. Malesef o seni iten ve "yallah Arabistan'a" diyen embesil o anlayışsız geri kafalı, ırkçı bir insan. Of kusura bakma ona insan da denmez de neyse... Hatta sen düşünce yardım edip yerden kaldıracağına gülenlerde bu kayegoriye dahil. Senin bisey yapmana gerek yok bırak bunu onlar ahirette bunun vebailini öderler. Sen hic canını sıkma :)
Eger bu gerçekse rabbim bildiği yapsın Allahimm onları cehhenimnden cikarmasin insallah 💙😑 Asiri uzuldum ya bir açıklara laf yapınca ciyak ciyak herkes bu son zamanlarda tesrtturlulerin üzerine nasil geliyorlar vicdansizlar Herkes özgürdür kim nasil isitoyrsa oyle giyinir isterse sutyen ile cikar isterse bol carsafla... Allah ıslah etsin
sebebi bütün tesettürlüleri akp destekçisi zannediyor bazıları halbuki o ilk dönemdi , akp nin mhp nin idari olsun sekreterya olsun bütün orta ve üst düzey bayan görevlileri milletvekilleri bakanları vs tesettürsüzler, neler gördük neler
Troll soru fakat " yallah arabistana " kafasında olan dürzüler gidecek olan sizlersiniz " yallah fransa'ya ".
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Amacınız ve niyetinizi bilemem... Ama görsel ile fotoğrafın birbiriyle alakası dahi yok. Amacınız dalga geçmek ise, bunu bu kadar basit bir yöntem ile yapmayın. Zira siz kendinizi küçültmüş olursunuz.
Eğer gerçek ve ciddi ise söyledikleriniz, eğer siz doğruyu görmüş ve bulmuş bir insansanız "hiçbir kınayıcının kınamasından" korkmamanız icap eder.
Görmezden gelmelisin kendilerine saygısı olmayanların başkalarına da olmaz usulca nesillerinin yok olmasını bekliyoruz güzel dille ağızına sıçsan bile kendilerini haklı görecek olan tiplerdir bunlar
Bu görsel ne alaka? Olayı görüntüleyen bir güvenlik kamerası falan varsa dava et. Neden böyle bir şey yapıyolar anlamadım zaten ülkede bir sürü tesettürlü bayan var beğenmiyorlarsa onlar sttirsin gitsin.
Bana pek inandırıcı gelmedi. Eğer öyle birşey varsa git şikayet et
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ne demiş hz. ali herkesle baş ettim cahille edemedim cahile en iyi cevap susmak yani diceğim şudur ki tesettürlülere saygı duymayan bu cahile cevap bile verme ona yapıcağın en küçük şey onu önemli kılar
Hadi bu şizofren bu soruyu sordu onu anladık da, hangi dangalak bu soruyu popülere düşürdü lan? Şizofren bir düşük zekalının boş sorusunu ciddiye alıp popülere düşürmek ne, neyin peşindesiniz lan siz?
Evet muhtemelen yalan söylüyorsun, bu çok belli oluyor.. Diyelim ki doğru... Senin kapalı olmandan kime ne! Açık olsan kime ne! Bizi böyle yaparak içten parçalamaya çalışıyorlar ve kazanmak üzereler!!
Bu tarz bir soru sorup amacınız ne? Başörtülü bacımın üstüne işediler muhabbetini kaşımak mı? Saçma saçma konuşmayın Biz de bu ülkede yaşıyoruz ve kimsenin böyle bir muamele gördüğünü görmedik. Ne kimse başörtülü diye bahsettiğin saçma muameleyi görür, nede kimse açık diye. Umarım yönetim bu soruyu kaldırır. Troll yapacaksanız adam gibi bir şeyler yapın ya.
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir kere tesettürlü bir kadınım ve dinime gayet bağlıyım. Niye böyle bir konu hakkında yalan söyleyip kendimi düşüreyim. Ayrıca bende türkiye yi iyi bir yer biliyordum ama değilmiş. Keşke burda böyle muamele görceme afrikada bir kabilede yaşasaydım.
Saçmalamayın. Türkiye'de kimse böyle bir muamele yapmaz. Hele de marketin içinde. ispatınız var mı? Güvenlik kameraları vardır muhakkak. Gidin şikayetçi olun cikartin ortaya. Böyle olay yaşayan kişi gizli olarak KS'de soru sormaz. Babalar gibi çağırır basini, o marketin de iteleyen kişinin de canına okur. Aklımızla alay etmeyin. Amacınız sadece trol yaşanmamış şeylerle provakatif paylaşım yapmak. @KızlarSoruyor bu provakatif paylaşım değil midir? Bu değilse provakatif paylaşım nedir?
O zaman yapın ve buraya da bunun provakatif bir soru olmadığıni ispatlayin. Ve bu kadar iddialı iseniz neden gizlisiniz? Bunu yaşayan insanin alnı aktır. Gizlenme gereği duymaz.
Yazdığınız toplumsal bir sorun ve provakatif sonuçları var. O yüzden beni değil herkesi ilgilendirir. Böyle bir olay ve yakınlarının bile KS hesabini görmesini istemiyorsun. Burda kimlik kartı mi yayınlanıyor. Ki bu mücadelede samimi iseniz bırakın gizlenmeyi göğsunuzu gere gere gururla dolaşmaniz gerekir.
Böyle bi şey olsa televizyonda haberlere çıkardın. Market diyorsun her yer kamera. Hem burası Türkiye. Çok duyarlı bir milletiz, seni ittirenin dötünden çoktan kan alırlardı.
Hala uyduruyorsun. çok güzel soru seçilmesi de enteresan, bazı yöneticilerin bunu bilinçli yaptığını düşünmeye başladım ama yapıyorlarsa da ülkemizi karalamadan uydurun sorunuzu, yazık yaa!!!
Benim başıma böyle bir şey gelse, kalkıp burda paylaşmam, paylaşsam da gizli hiç paylaşmam, dünyayı ayağa kaldırırım inandıklarım doğrultusunda. Yineliyorum aen bunu yaşamadın, yaşamış gibi gösterip ülkeyi karalama! Ülkemizd de saygı duy!!!
zaten ortalığı ayağa kaldırdım. Ayrıca sizin fikrinizi merak ettiğim için sordum. Sizden ne farkım olduğunu merak ettiğim için. Tek farkım tesettürümse çıkarıcam istiyosanız (herkese demiyorum. İnsanların fikirlerine saygı duymayanlara lafım.) Ülkeyi benim karalamama gerek yok. Zaten ne hallerde olduğunu hepimiz biliyoruz.
Çarpıtma!!! Algı yaratma!! Benim dini görüşümü fikrimi bilemden üstelik!!! Senin gibiler gizşice kardeşöe yaşamayı bozmaya çalışanlar. Asıl ayrım yapan senim gibiler. Ben hiç tesettürlü tesettürsüz ayrımı yapmadım hayatım boyunca. Yapılmasına da karşıyım. Aç Kuran ı oku. Fikrileri öğrenerek benimse. Böyle zihniyetle insanları dinden soğutursunuz. Ayrımcılığa sevkedersin! Yapma. Sen öyle bir olay yaşamadın. Bbu ülkede bunu yapn kimse yoktur, olamaz. Ülkemi seviyorum, sevmeyenin de burda işi olduğunu düşünmüyorum!!! Ayrımcılık yapma yapma.
Ya kusura bakma da hiç gerçekçi değil. Yani ben İzmir de yaşıyorum. Benzeri olaylara denk geldiğim oldu. Her yere haber oldu. Sen bunu yaşayacaksın herkes gülecek. Nerede oluyor bu olay söyle insanlar bir daha oraya gitmesin. Haber olsun her yerde
Ya boşver kardeşim o yobaz insanları sözde herkes özgür derler ama herkese burnunu sokarlar kim ne isterse giyer yargılama hakkinkimsenin elinde değildir takma değersiz kişiler için kendini uzdugune değmez
Ülkemiz hala gelişemedi maalesef. Şunu bir kafanıza sokun artık nasıl ben mini etek giyip gezebiliyorsam veya pantolon bir diğer ablam kardeşim de ister çarşaf giyer ister tunik şal takar. ÖZGÜR BİR ÜLKEYİZ.
Bu arada arkadaşın böyle bir olay yaşamadığının gayet tabi farkındayım ancak bazı arkadaşlarım bu kadar bariz olmasa da ayrımcılığa maruz kaldığı için tepki çekmek istedim konusu açılmışken.
5 dakika önce sorulmuş trol bir soru nasıl günün sorusu oluyor anlamadım. Hiçbir güvenlik öyle diyemez, mesela uydurma hikayenin açığı burada yatıyor. Garip bir yönetim bu KS yönetimi.
çok üzüldüm saygısızlık yapmışlar size insanların giyim kuşamına karışmak çok saçma bu tur insanlar söylenecek çok fazla söz yok siz seviyesine düşmeyin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Resimdeki gibi giyin ozmn hem daha güzel görünürsn. Bu sıcaklarda ne gerek var tesettüre iyi erkekler yakışıklı takılsın kızlar güzel takilamasn yok öyle bir dünya burası artık İslam ülkesi değil istediğini giy