Trafikte çok sinirlendiğim bu tarz araçlar için, birkaç defa aklımdan geçirmiştim ama sonradan vazgeçtim. Hiç aramadım, herhalde bundan sonra da aramam🙂
Bazı özel ve kamuya ait araçların arkasında yazan 'Hatalıysam ara' numarasını hiç aradınız mı veya arar mısınız?
Bir arkadaşım büyük bir şirkete ait firma aracını kullanırken makas atmış bu esnada aracında kamera olan bir vatandaş görüntü ile birlikte şirketin halka ilişkiler departmanına mail göndermiş. Arkadaşımı genel müdürlükten çağırmışlar tekrarının olmaması konusunda uyarmışlar. Açıkçası tekrarı olursa kıçına basarız tekmeyi 1 kuruşta tazminat alamazsın haklı sebepten işten çıkartıyoruz demeye getirmişler. Yani firmaların elinde bir koz bu her zaman için.
Bitane Tır, işe geç kaldığım bir vakit dönüş yapmaması gereken yerde dönüş yapıyor ne ileriye gidebiliyorum ne geriye, Adam bi de bana kızıyor, indim arabadan telefon elimde ee firması da yazıyor tırın üstünde başladım videosunu çekmeye 😃 ben kameranın arkasından el kol hareketi hahaheha orta parmak falan bu da sinirlendikçe bağırıyor, neyse dedim arabaya geçtim şimdi Polisi arıyorum işareti Çaktım ama firmasını arayıp şikayet ettim 🙄 o da yolu açtı aradığımı görünce.. tabii firma çikiiilata gönderdi eve 😃 yine karlı çıktım