Günlük olarak alışkanlık haline gelen bir durum aslında bir yere park ettiğimde telefon numaramı görünür yere koyarım sorun yaşamamak için
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arabamı park ederken numaramı koyarım; ama işitme engelli olduğumdan dolayı gelen aramalara yanıt veremiyorum. Numaramın altında işitme engelli olduğumu, aramalara yanıt veremediğimi, WhatsApp veya SMS'ten mesaj atmalarını istediğime dair açıklama bırakıyorum. İnternet paketi veya SMS hakkı olmayanlarla işim çok zor. Tek başıma iken birini anlamam imkansız.
Yazarım çünkü acemi sürücüler ve dalgın kişiler duran arabaya vurabiliyor. Vurduğu zaman anında benimle iletişime geçebilmesi için oraya numaramı yazarım. Tek sorun şu ki gereksiz insanlar numarayı alıp boş yere arayabiliyor. Özellikle kadınları rahatsız eden daha çok oluyor. İyi günler dilerim...
Cevap
8Cevap
Hayır yok.. Genelde uygunsuz yere park etmem.. Etsem de gözümün önündedir kısa bir işim vardır.. O yüzden gerek görmüyorum.. Keyifli geceler..
Evet yazıyor, bazen uygun olmayan yerlere mecbur park edebiliyorum.
Yazarım çünkü her ihtimali düşünmek gerek, faydasınıda gördüm park halinde araca çarpıldı vurup kaçılmış görenler telefon ile iletişime geçti
Yazardı ama bil bakalım ne eksik?
Kizlik soyismim bile yazar
aracim olsa yazardi 🥺
Evet görseldekinin aynısından var kanks.
Yazar.
Yazar ve yazmalı
Aynısı mevcut
Yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?