Ünlüleri demiyorum. Bu instagram da vs. Ünlü olan kişilerden bahsediyorum. Sevdiğim birkaç instagram fenomeni var. Birisi Merve taşkın. Kızın yaptığı kayda değer bişi yok tamamen hayatı gelişigüzel yaşıyor. Hani diğer instagram fenomenleri gibi bişey yapayım ünlü olayım diye şeyler yapmıyor tamam eskiden yapmış ama neredeyse 1 yıldır normal yaşıyor ama sizden benden lüKS evlerde lüKS markalar kullanıyor. Bunun kaynağı ne? Cidden aşırı merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Mehmet Burak Torun Takip Et
Sosyal Medya - https://www.dailymotion.com/video/kMizZNRMXzC1OCwTFLa40 Yorumla
Çok Süper Cevap
Yoktan var olmuşsa , sponsorlardan. Uluslararası bir yarışmada ilk 5e giremeyen projemde sırf parçaların üstünde isim gözüKSün diye 5 er rakamlı dolarlar vermişlerdi firmalar :D Bu kadar yoğun kullanılan sosyal medya uygulamalarında ki fenomenlere kimbilir neler neler veriyorlardır.
01 Yorumla- +1 yıl
5er rakam ne
En İyi Cevaplar
Bir fenomen ne kadar ünlü ise reklam teklifi veren firmalarda o kadar büyük oluyor e haliyle ücretlerde artıyor yani özet geçmek gerekirse reklam yaparak para kazanıyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ara da danla bilici falan kast etmiyorum onu zaten biliyorum da benim dediğim orta tanınırlıklı bir fenomen. Eskiden baya çıkışları vardı ama neredeyse 2 senedir usturuplu biri haline geldi. Öyle sık sık reklam da paylaşmıyor ama senden benden iyi bir hayatı var. Ora senin bura benim geziyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sponsorları sagolsun reklam ala ala kazanıyorlar. En basiti sunu diyeyim o gördüğün yukarı kaydırın diye link hazırladım diyen tüm ünlüler Trendyol ya da başka yerlerde senin 300 e gördüğün ürünleri 12 kuruş 50 kurusa alıyorlar. Reklam sayesinde...
04 Yorumla- +1 yıl
Tamam reklam alırsın da bu benim bahsettiğim Merve taşkın mesela ara da reklam paylaşıyor hafta da birkaç kez. Ama senden benden iyi hayatı var. Ve tek yaşıyor kız ailesinden uzakta
- Cevap sahibi+1 yıl
Göz önünde olmayan anlamaları da vardır. Post basına 30 bin alanda var aylık sponsor kalanda var
- +1 yıl
Bilmiyorum valla ama kebab gibi iş hiçbir şey yapma ama deli para kazan. Birçok insandan ortala üstü para kazan ne ala ya. Üniversite okuma, iş yapma, tüm gün eğlen ama deli gibi para kazan biz de bir tarafımızı yırtalım :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Maalesef öyle o yüzden şimdi herkes bir işe yaramadan öyle sponsor almak ve öyle yan gelip yatarak para kazanmak icin saçma sapan hallere düşüyorlar. Hiç sevmiyorum bu dijital çağı..
- +1 yıl
İnstagram fenomenleri genellikle reklamlardan kazanırlar. ( kazançlarının %90'lık bir kesimini oluşturur reklamlar )
00 Yorumla - +1 yıl
İnsanlarin yani bizim gibi insanlar izleyerek begenerek adamlara para kazandirtiyorlar
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç merak etmedim , edilecek taraflarıda yok zaten..!
00 Yorumla Çünkü reklam alıyorlar. Bir kıyafet giyiyor ama reklam siz bilmiyorsunuz bile. Bir gözlük beğeniyor ama o da reklam, parfüm, krem vb. Hepsi reklam ve deli gibi satıyor onların sayesinde ürünler. Onlar da iyi para kazanıyorlar.
00 Yorumla- +1 yıl
Çok takipçi olunca reklam veren çok oluyor. Öyle kazanıyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Bu benim dediğim sık reklam paylaşan biri değil ara da paylaşıyor
- +1 yıl
Ne kadar kazanır bilemeyiz. Mesela Kylie Jenner tek gönderiye 1 milyon dolar kazanıyor
- +1 yıl
bn cok haksizlik buluyorum bize ne katksii var dünya ya ne katkisi var doktorlar dururken onlarin fazla paara kazanmasi cok adaletsizlik insanlar salak insanalri fenomen etmeye bayilir
00 Yorumla - +1 yıl
Poponu çek oyna hareket et çok izlensin sende kazan
00 Yorumla - +1 yıl
Sponsorluklar canlı yayınlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ya tabi onlar önemli de mesela benim bu takip ettiğim Merve taşkın canlı yayın falan yapmıyor bundan 1 - 1.5yıl önce öyleydi ama şimdi yapmıyor. Normal yaşıyor ama dediğim 3 katlı bir evde ve lüks markalar kullanıyor. Arada reklam veriyor sürekli de değil. Ve tek yaşıyor kız sevgilisi falan da yok ama senden benden iyi hayatı var. Ora senin bura benim geziyor
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hepsinin gizli işi hurluk bende fenomenim ordan biliyorum
00 Yorumla Kazanıyorlar mı ki reklamdandır
00 YorumlaTiktok ile kazanıyorlar
00 Yorumla- +1 yıl
Reklamlardan ticari anlaşmalardan tabii ki
00 Yorumla - +1 yıl
Takipçi arttıkça Reklam dmleri geliyor ondan
02 Yorumla- +1 yıl
Bu benim takip ettiğim merve taşkın sürekli reklam paylaşan biri değil
- +1 yıl
Hikaye falan atıyordur gizliyordur yoksa durduk yere instagram para vermiyor
Eğitim & Kariyer konusunda 670 cevap paylaştı. İşbirliği 😇
01 Yorumla- +1 yıl
Ama her fenomene de deli para vermezler bence. Benim bu takip ettiğim Merve taşkın mesela arada reklam paylaşıyor. Canlı yayın falan bile açmıyor ama senden benden iyi hayatı var
- +1 yıl
internet de para var bi reklam dünyanın parası
00 Yorumla Eskort dur belki
00 Yorumla- +1 yıl
Takipçii
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi