Eğitim & Kariyer İnstagramdan nasıl para kazanılır? asosyalhatun Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Para kazanmak takipçi sayısına mı bağlı kim veriyor parayı bu karantina günlerinde bu konuya merak sardım İnstagramdan nasıl para kazanılır? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirtakımReklamişleri Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 34% +1 yıl İnstagram para vermiyor sen takipçini arttırıyorsun sonra başka sayfaların reklamını yapman için onlardan ücret alıyosun veya çom büyürsen milyon abonen olursa firmalar sana ulaşır zaten ürün reklamı yapman için 1 3 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Milyon olmam zor zaten anca beş bin filan olurum 😂 Yorumla BirtakımReklamişleri +1 yıl 5 binle imkanı yok para kazanman 😂 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Neyse bunun da üstünü çizelim 😆 Yorumla
LaLkiLaL Takip Et Master Yaş: 44 , eic 42% +1 yıl Beğeni ve izlenmeye bağlı, adamın bir sürü takipçisi var ama 10 beğenisi yok misal kim reklam ve para verir böyle birine 😊 1 5 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Doğru diyorsun mesela meme açana çok beğeni gelir😂 Yorumla LaLkiLaL +1 yıl Reklamını yaptığın Ürünlerden % veriyorlar genelde direkt hesabına para yatmıyor, ne kadar çok senin koduna alış veriş yaptılarsa o kadar para yani Yorumla asosyalhatun +1 yıl Peki biz reklam verenlere nasıl ulaşıyoruz onlar mı bizi buluyor Yorumla LaLkiLaL +1 yıl Onların ulaştıklarıda bizim ulastiklarimizda Yorumla asosyalhatun +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
ISKORPIT_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl çok takipçin varsa adamın biri geliyor şunu sayfanda paylaş şu kadar para diyor olay bundan ibaret hiç bulaşma bence 1 1 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Uzun iş gibi ama takipçi kasmak zor gelmiyor gözüme 🤔 Yorumla
Hnkl25 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Hesabı söyle takip edek 1 2 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Daha açmadım ki😆 Yorumla Hnkl25 +1 yıl Oooo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evden çıkmadan, internet üzerinden para kazanma yolları var ama instagramdan falan para kazananı hiç görmedim daha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kimse kimseye karşılıksız para vermez.. 1 2 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Oramızı buramızı açmdan olursa bizde çabalarız🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sosyal medyada açılıp saçılmadan biraz zor. Yorumla
Bulunanhintkumasii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Reklam yaparsan kazanirsin anca 1 1 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Bana niye reklam versinler😂 Yorumla
Kadersizmusa Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Öğrenirsen banada söyle 1 1 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Tamam😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fenomen olmak lazım galiba 1 2 Yorumla asosyalhatun +1 yıl Komik video paylaşsam yeterli değil mi🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnstagram para vermiyor sen takipçini arttırıyorsun sonra başka sayfaların reklamını yapman için onlardan ücret alıyosun veya çom büyürsen milyon abonen olursa firmalar sana ulaşır zaten ürün reklamı yapman için
Milyon olmam zor zaten anca beş bin filan olurum 😂
5 binle imkanı yok para kazanman 😂
Neyse bunun da üstünü çizelim 😆
Beğeni ve izlenmeye bağlı, adamın bir sürü takipçisi var ama 10 beğenisi yok misal kim reklam ve para verir böyle birine 😊
Doğru diyorsun mesela meme açana çok beğeni gelir😂
Reklamını yaptığın Ürünlerden % veriyorlar genelde direkt hesabına para yatmıyor, ne kadar çok senin koduna alış veriş yaptılarsa o kadar para yani
Peki biz reklam verenlere nasıl ulaşıyoruz onlar mı bizi buluyor
Onların ulaştıklarıda bizim ulastiklarimizda
Anladım teşekkürler
çok takipçin varsa adamın biri geliyor şunu sayfanda paylaş şu kadar para diyor olay bundan ibaret hiç bulaşma bence
Uzun iş gibi ama takipçi kasmak zor gelmiyor gözüme 🤔
Hesabı söyle takip edek
Daha açmadım ki😆
Oooo
Evden çıkmadan, internet üzerinden para kazanma yolları var ama instagramdan falan para kazananı hiç görmedim daha
Kimse kimseye karşılıksız para vermez..
Oramızı buramızı açmdan olursa bizde çabalarız🤣
Sosyal medyada açılıp saçılmadan biraz zor.
Reklam yaparsan kazanirsin anca
Bana niye reklam versinler😂
Öğrenirsen banada söyle
Tamam😂
reklam alıyorsun diye biliyorum
Fenomen olmak lazım galiba
Komik video paylaşsam yeterli değil mi🤣
Bilemiyorum ki