Banyo ve okul olabilir 😊 sınıfı hiç unutmam boş derste ben iki sırayı birleştirip arasında uyurdum hep bizimkiler de benim derin uyudugumu bilirdi dersin başlamasına 2-3 kala biri gelip yanımda uzanmıştı hadi Eylül'üm kalk demişti o an çığlık atmıştım 🤣uykum derin okey ama şakasına da gelip bir kadının yanına da uzanılmaz eşek şakası resmen yaptıkları 🤣 diğeri ise banyoda sıcak suda mayışıyorum uyuyorum ara sıra
Ay onun tadını bilen bir daha da bırakamaz Allah'ım brni affetsin çok su israf ediyorum biliyorum ama çok çok az açıyorum yukarıdan damla damla gelen sıcak su bile bana yetiyor🤣
stolda ağacda oyuncakalrimla bir yerde kanapede. size bu uyumakla alakali birsey anlatim kardesim kucuk koye gitmisdik koyde bu kardesimde bende tavuk civcivleri cok severdik bi civcivle oynadiktan sonra besikte yaninda basucunda yatirdi kucklayip civcivi ninemde izin verdi o zmanaalr yasiyordu sonra rahametli oldu neyse sonra uyuduktan sonra civ civi kumese goturmek istedik bide baktik civ civ kardesimin kafasina kakasini yapip ahaha simdilerde bu olayi hatirayi aklimiaza geldikce diyip guluyoruz.
İş yerindeki tekli misafir koltuklarından 3'ünü dizip uyumak veya boş bilgisayar laboratuvarında 4 werzalit sandalyeyi yan yana dizip uyumak. Bazen belediye otobüsünde, 45 dakikalık yolculuk boyunca 20 dakika uyuyup kaldığım oldu.