Bende bu liste baya kabarık, hatta aklıma gelmeyenler bile vardır. Aklıma geldiği kadar ise,
Gitmem gereken yere gidecek araba sabah kalkacağı için ve ben hava şartlarından dolayı geç kaldığım için bir gece otogarda uyumak zorunda kalmıştım.
İlk iş günümde aracı teslim almam gereken kişi bazı aksiliklerden dolayı geç kaldığı için iş yerinin çay ocağında akşama kadar uyumuştum.
Yüksek sıcaklardan dolayı arabada park kliması olmadığı için arabanın altında uyumuştum bir kere de.
Bir kere de çok uykusuz kaldığım için otobüs beklerken 15dk kadar bi süre tabelaya yaslanarak uyuyakalmıştım ve tabii bu sürede otobüsü kaçırdığım için bi yarım saat kadar daha otobüsü beklemiştim.
Uyuduğum yer garip olmasa da bir kere kendi taksimin içinde uyuduğum için mahalleli tarafından şikayet edilip uyuşturucu kullanıp sızdım diye polise şikayet edilmiştim. Tabii ki testlerim normal çıktığı için sorun çıkmadı ama başıma gelen olay ilginç olduğu için bunu da yazdım.
Sahilde uyudum. Deniz fenerinde uyudum.. Peynir açma odasında uyudum.. Halde kasaların üstünde uyudum.. Konserde devasa hoporlzrlzre dayanıp uyudum.. Dükkanda masaların üstünde uyudum.. Çok vardır daha.. :))
Çok sıcaktı senseim 47 derecelerde vardı hava sanırım 🤣🤣 karton vardu arabada hemen altına serip yatağı yerinden çıkarıp kartonun üstüne koyup arabanın kapılarınu kitleyip uyumuştum serin serin olduğu kadar 🤣🤣🤣 arabanın içi cehennemdi
🤣🤣 evet senseim zaten bi kaç kere yaptım sonra havalar normale döndü ama çok güzel oluyor biliyor musun, açık hava rüzgar esiyor her yerden, sıcak da olsa hava o ferahlık🤣🤣 aşırı huzurlu bir uyku oluyor
Görüş kalitesi 0a düşüyor direkt senseim gözleri kapatıp üstünü kapatıyor🤣🤣🤣 oto kullanıcı moduna geçmek zorunda kalabiliyor vücut 🤣🤣 soğuk insanı alim bile edebiliyor senseim
Bir gün askerdeyken deprem oldu kışla amiri binalara girişleri yasaklamıştı gazinoya giriş serbesti benim devrede fastfood kantincisiydi gece nöbetten dönünce tezgahın üzerinde uyumuştum hareket edebilme şansım yoktu. Hayatımdaki en zor geceydi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Ben bi kere Muğla Marmaris aracına bindim merkezde inmem gerekirken son durakta uyandırmışlardı 🤣