Evimiz küçük ses de hemen içeri gidebiliyor arkadaşlar. Bu yüzden karşı cins bir arkadaşım aradığında rahat konuşamiyorum. Siz de de böyle oluyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arayana da ya dışarda dönüş yapıyorum ya da balkonda oluyorum o da babam yokken. Karşı cins arkadaşlarımda telefonda konuşmak bile strese sokuyor beni.
( iki halinde güzel ama hep kapalı gördüm açık olunca sanki başka kız gibi geliyor ve seni senle aldatmış olmak bile garip diyordum - ) yani onu sahiplenmiş oluyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet haklısın ya zor oluyor
Biz yine dışarı çıkıyoruz ama belki sen çıkamazsın da rahat rahat
Evet sürekli çıkamıyorum
Malum mesaj çoğunlukta olacak haklısın
Aynen öyle oluyor. Karşı cinse de ezik gibi oluyorum mahçup oluyorum genelde
Karşı tarafa izah et
Çok yaşadım bu durumu
Nasıl karsiladin peki?
Garip geliyor
Neden konuşmuyon diyo
Valla iki halinde güzel ama garip geliyor sanki başka kız ile konuşuyorum diyordum
Erkeklerde çok sorun olmuyor ama ya 😂 kız arkadaşında bu durum oldu mu? Sen nasıl karsiladin bunu
Anlamadım?
Bu arada neden gizlisin 😂
Kız arkadaşın bu sorunu yaşasa nasıl karsilardjn dedim 😊 neden gizli olduğumu bilmiyorum öyle denk geldi😂😂
Eğer terslemiyorsa sorun olmaz
Benim dediğim aslında çok şirin bişi
( iki halinde güzel ama hep kapalı gördüm açık olunca sanki başka kız gibi geliyor ve seni senle aldatmış olmak bile garip diyordum - ) yani onu sahiplenmiş oluyorum.
Kötü bişi demezse gülerdim heralde 😂
Sen peki yaşadın mı
E çık gizliden sohbet ederiz nokcak 😂
Şirin kısmı nerde bı ben mi göremedim 😂 başı kapalı ve açık şekilde olduğunu yeni anladım 😊
Kaç kez anlattım ama 😂😂
Allah kolaylık versin ama bu koni yknecr bana sempatik geldi 😄
Yaa 😊 yaşanırken hiç sempatik değil ama😂
Keşke senin gibi bi sevgilim olsa :p
Hahaha o neden skckskkvk
Gizli olmasaydın iyiydi 🙈