Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenelim lütfen😂😂
Batıl inançlar çok saçma ya insanın kendi kendini kısıtlamasının adı batıl inanç resmen gereksiz bir şey bilime dayalı her şey kesindir 😀

Batıl inançtan tut. Genel ya da yerel dinlerden tut. Soruna cevaben. Hepsinin saçma buluyorum. Boş. Aslı olmayan. Kanıtlanamayan Aslı olmayan fanteziler. Başka hiçbir açıklaması tanımı yok
Benim yok ama söylentilere bakınca
Gece tırnak kesmek günah (geve ışık altında farketmeden derin kesersin canın acır)
Gece ıslık çalınmaz günah (gece ortam sessiz olduğundan insanları rahatsız edersin)
Başka bunlar çoğaltılır
Adı üstünde Batıl inanmam dinimizde de yeri yoktur. Örf ile empoze edilip te farkında olmadan uyguladığım vardır belki bilmiyorum. Farkında olursam zaten vazgeçerim bu alışkanlıktan.
(Saçma )!!!
Cevap
37Cevap
Batıl inancım yok , ama bazıları bunun islam diniyle alakalı olduğunu söylüyorlar ama öyle değil, aksine islam bunlara kesinlikle karşı
Aynı saat şeysi yani mesela 12.12 böyle aynı saatlerde birini düşünüyorsan o kişi de seni düşünüyor şeysi
Batıl inanç adı üstünde. Ama bazı negatif enerji oluşturan hal ve davranışlar insana olumsuz yansıhor
Mesela sana göre batıl inanç nedir? Ben bazısının batıl olduğunu bildiğim halde inanmak hosuma gidiyo
Hiç bir batıl inancı kendime yakın hissetmiyorum. Mesela kara kedi uğursuzluk getirir derler. Asalet abidesi nasıl uğursuz olabilir allasen
Maymuna taban insanlar var oğlum maynuna tapılır mı la :D öbür taraf da ne isticen maymunda muz mu :D
en bilindik batıl inanç nazar boncuğu. nazardan koruduğuna inanılır Allah a şirk koşmaktan farkı yok. Hiç birine ınanmam
En saçma bulduğum kara kedi görünce saçını çekmek :/
Hurafelerle yaşanmaz sorunlu insanların inanmak istediğine inanmasından başka bir saçmalık değil bu
Birinin üstünden geçersen boyu kısalırmış uzamazmış😪hep inandım hep😪
Birçoğu bilimsellikten uzak bazıları da zararlı olduğu için öyle inanılıyor
Bilimselliği olmayan hiç bir şey kafa yormaya değmez düşüncesindeyim.
Sanırım tek batıl inancım elden makas bıçak almamak
Hic o tur inanclarim yok. Allaha inanirim gerisi hikaye
İnananlara saygım var ama çok saçma ya bir bilimsel kanıtı yok
Ben bile düşünebiliyorum bazen bunun gelenekselleştirilmesi saçma
Adı üstünde batıl zaten efendim.. Başka fikrim olamaz..
Asla inanmam ama küçükken bir şey demişti kara kedi görünce saçını tutmazsan başına kötü bişey gelir diye inanmadım başta ama sonra tesadüfen başıma kötü bişey geldi şimdi kara kedi görünce istemsizce elim saçıma gidiyor
hiçbirisine inanmam..
özellikle kara kedi gibi saçma sapan olanlara..
Ailemde bir kaç kişide var ama batıl inanç olduğunu kabul edemiyorlar mesela kimsenin elinden makas bıçak falan alma kötü şeyler olur kara kedi önümden geçti bana kötü bir şey olcak gibi
Şöyleki kurşun döktürme bir batıl inanc veya nazar burclar bunlardan bahsediyorsak acikcasi inaniyorum fal'a inanmam ama falsizda kalmam :d
Hala merdiven altından geçtim için boyumun uzamadığını düşünüyorum
Yanlız gelinlik çok hoşuma Hitit çok gzüel görünüyor 😂😂
Batıl inançlara bakmıyorum açım da yok😂😂😂
Hiç birine inanmıyorum
Inanmam hepsini sacma bulurum
Akşam tırnak kesilmez gibi
Kafasına sıkmak istiyorum inananlarin
batıl inançlara inanmıyorum
Batıl batasica kalsin
BENİM için hepsi saçma
Hicbirine inanmam ve uygulamam.
İnanmam ama inananlara da saygı duyarım