Yetim ve öksüz bedduası tutar mi annem beni babasız bıraktı beni annesiz bıraktı gerketti gitti? Ama lütfen yazdigimi okurmusunz?

Annem beni kaçırdı ve babasız bıraktı:( hatta başka erkek için beni terketti sonra cıktı gitti ve ben çaresiz kaldım uyuşturucuya bulaştım fuhuşa bulaştım sokaklarda kaldım üvey babanın dayağını yedim yeri geldi yetiştirme yurtlarında kaldım cezaevine düştüm ama o beni hep bıraktı gitti onun yüzünden hayatım bitti sonra kendime söz verdim ayaklarimin üzerinde durucak uyustucuyu fuhuşu herşeyi bırakıcam hayata 4 elle sarılacak dedim ve bıraktım sonra birgun bayan arkadasim geldi eve annesi onu öyle çok seviyorduki kendimi tutamadım geçtim odaya ağladım yere yıkıldim onun annesi var benim bie yok onun babası var benim nie yok nie beni aldı neden babamın yanında mutlu olurdum çok uzulmustum sonra bir an el açtım allaha ve dedimki rabbim eğer beni kendisiz annesiz bırakıp beni bırakıp gittiyse dilerim sana oni asla mutlu etme asla yüzü gülmesin asla hep benim gibi çaresiz kaldım aşık olup evlendiği adamlarla mutlu olamasin dedim aradan 2 gün geçti kocası öldu intihar etti bukez annem dediki mutlu olmami istemiyordun bak kocam intihar etti öldü dedi ve zamanla o kadin A kin gitmeye başladım ve her duamda kiminle olursan ol benim yüzüm gulmedigi sürece sen asla hicbir erkekle mutlu olamayasin dedikce bukez gene hayatına biri girdi o adamda 5 ci kattan bonsai icip yanlıskla düşüp öldü tekrardan hayatına başka erkegi aldı o erkekte cezaevine girdi çıkamadı dahası tekrardan gene aldı hayatına birini o adam ise ona yanlış yaptı terketti gitti tekrardan hayatına biri girdi o adamda kanser oldu ve öldü şimdi ise annem tekrardan yıllar sonra geri döndü ettiğin hepsi tuttu kimseyle mutlu olamadım dedi beni affet dedi neolur dedi sana çok çektirdim dedi fakat biraz pişmanım neden bukadar çok çabuk tutuyor beddualarim çokta sürmüyor ben acı çektikçe kahr ettikçe kendimi kestikce beni yetiştirme yurtlarına atıp bir paket sigara muhtaç edip beni arama sorma seni istemiyorum demeleri veya ev adresini bulduğumda git burdan kocam görmesin demesi sanki dilenciye para atar gibi elime para sikistirmaya kalkması hepsi gözümün önüne geliyor şimdi ise hangi erkekle olduğu anda direk gözüm kararıyor bir beddua ediyorum o an 10 gün 1 sene geçmeden ya öluyolar ya cezaevine giriyorlar ya da kanser oluyorlar sizce neden bukadar çabuk kabul oluyor
Yetim ve öksüz bedduası tutar mi annem beni babasız bıraktı beni annesiz bıraktı gerketti gitti? Ama lütfen yazdigimi okurmusunz?