Eskiden avrupada eşcinselleri idam ederdiler. enigma filmini izle gercek bir hikaye. Adam savaş kahramani ama sirf escinsel diye ingiltere adami hapse atiyor
Orta çağda canlı canlı yakıyorlardı. İngilterede 70lere kadar sopayla döverlerdi. Ama Osmanlı ıslahat fermanıyla bunu suç olmaktan çıkardı. Eğer o Müslüman Ülkeler osmanlıyı takip etseydi benzer uygulamayı yaparlardı.
türkiye bile yarı şeriat devletiyken hiçbir ülke şeriatla yönetilmiyor demen komik :) hiçbiri yüzde yüz uygulamıyor olabilir ama %95den fazlasını uygulayan ülkeler mevcut
yalan mı kumar yasak zina yasak alkolü sokakta içemiyorsun ha şeriat gelmiş içkiyi yasaklamış ha devlet sokakta içilmesini yasaklamış farkeder mi :D laik devlette devlet dine yılda 10 milyar para harcar mı :D
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Anketler > Gayim. Hristiyan arkadaşım ''Şeriat ile yönetilen İslam ülkeleri eş cinselleri öldürüyor. Biz ise affediyoruz'' dedi. Bu doğru mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskiden avrupada eşcinselleri idam ederdiler. enigma filmini izle gercek bir hikaye. Adam savaş kahramani ama sirf escinsel diye ingiltere adami hapse atiyor
doğru değil çünkü incil eşcinselleri lanetlenmiş görüyor. Avrupa da ise din sadece kültürel birşey oldığundan umursanmıyor.
Affediyoruz? Neyi affediyormuş?
Affetmek ne yahu?
Sorunun buradan sonrasını ciddiye bile almıyorum.
okumak istiyorsan oku, belgi yazanlara katılmazsın ama bilgi sahibi olursun
tam tersi
biri hristiyanlık için bunu demişti
we arkadaşı direk müslüman oldu
Orta çağda canlı canlı yakıyorlardı. İngilterede 70lere kadar sopayla döverlerdi. Ama Osmanlı ıslahat fermanıyla bunu suç olmaktan çıkardı. Eğer o Müslüman Ülkeler osmanlıyı takip etseydi benzer uygulamayı yaparlardı.
Hiçbir din normal karşılamamakla birlikte müslümanlıkta ve yahudilikte daha kötü karşılanıyor hristiyanlara göre.
Öyle bir şey olsaydı şu an müslüman değildim zaten
şu an hiçbir ülke şeriatla yönetilmiyor bildiğim kadarıyla bu arada.
türkiye bile yarı şeriat devletiyken hiçbir ülke şeriatla yönetilmiyor demen komik :) hiçbiri yüzde yüz uygulamıyor olabilir ama %95den fazlasını uygulayan ülkeler mevcut
@ÇokEskilerdenBiri hocam yine başlamayalım istersen asjkhdkaslkdj
yalan mı kumar yasak zina yasak alkolü sokakta içemiyorsun ha şeriat gelmiş içkiyi yasaklamış ha devlet sokakta içilmesini yasaklamış farkeder mi :D laik devlette devlet dine yılda 10 milyar para harcar mı :D
@ÇokEskilerdenBiri ya abi ben mi yönetiyorum bana niye patlıyorsun akjhsdsajk
hiçbir ülkede şeriat yok diyorsun sen dünyanın en laik ülkesine git müslüman nufusu %50den fazlaysa mutlaka şeriata dair bişeyler vardır :D
@ÇokEskilerdenBiri tamam abi öyle diyorsan öyledir. d
Bilmiyorum