Bir bilen var mı?
Vardır.
Yoktur (Uydurma hadislerde vardır).
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vardır. Recm cezası yani taşlanarak öldürülme, evli birisi evli olmadığı başka birisiyle cinsel ilişkiye girer ve zina yapıldığı mahkemede kadıya kanıtlanırsa uygulanır. Onun haricinde bekarlar birbirleriyle zina yaptıklarında bildiğim kadarıyla 100 kırbaç cezası uygulanır. Eşcinsellik bilindiği üzere İslam'da haramdır ve lanetlenmiştir. Bir cezası var mı bilmiyorum. Ama bence vardır. Bu dediklerim gerçek. Her ne kadar şimdiki zamanda recm gibi ağır cezalar resmi olarak uygulamasa da Arabistan, İran gibi ülkelerde durum ne bilmiyorum belki hala uygulanıyor olabilir net bir bilgim yok.
Cevap
7Cevap
Vardır dedim ama zina yapan evliler öldürülür. Zina yapan bekarsa ölüm cezası yok 100 kırbaç cezası var. Eşcinselleride peygamber öldürmemiş sürgün etmiş sınırdışı etmiş.
İslam hukukunda, taşlayarak ve döverek öldürme diye bi ceza sistemi vardır. Yok diyenler dinini bilmiyor ya da sevimli göstermeye çalışıyorlar
zina için recm olayının var olduğunu biliyorum ama içeriği hakkında fikrim yok. Eşcinselliği de senden duydum açıkcası
awk insan öldürmeye yer arıyonuz. zinanın telafisi varda 1 insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmektir onu napıcanız..
Kur'an'ın hiçbir ayetinde böyle bir emir yoktur. Ve İslam'ın tek kaynağı Kurandir
Hadisler de yok mu?
@Boșbardakdolu bilmiyorum olsa da bir şeyi değiştirmez.
Çünkü hadisler Emevi uydurmasidir. Eşcinselleri öldürmek için hadis uydurmuş olabilirler. Ama dediğim gibi hadislerde böyle bir hüküm olması İslam ı bağlamaz.
Hadisleri inkar edemezsin
Taşlamak, öldürmek diye bir şey yoktur kardeşim. Her insan özgürdür, dinde, islamda asla zorlama yoktur.
Farkındaysan onu kastetmedim keşke biraz düşünerek cevap versen kardeşim. İnanmayan bir adamı veya ısrarla günah işleyeceğim diyen bir adamı zorla mı vazgeçiriyorlar? Evet namaz dinin direğidir ama her insan özgür yaratılmıştır ben günah değil demiyorum zorlama yoktur diyorum.
Yahu kardeşim şart var ama zorla değil anlamıyor musun sen bunu? İslamda zorlama yok sen zorla değil içinden geldiği için yapacaksın. Ben alim değilim ama imam hatip okudum ve üstüne bir çok hadis kitabını okudum bana islamda zorla şu şu yapılacak la ilgili bir hadis söyle bende eyw ben yanlış biliyormuşum diyim. Senin karşında cahil yok.
@birazkülbirazduman Savaş ve cihadda kul yapıyor ona bakarsan ALLAH dinini kendide yayabilirdi bu mantıkla bakarsan. Şu koca evrende dünya kum tanesinden daha küçük ve değersiz ALLAH ın amacı bunlar değil bize hüküm koymak ve bizimde o hükme göre yaşayıp yaşamadığımıza bakmak
Zina konusu doğru, eşcinsellerede recm idam ya da kırbaç cezası verilir
Yoktur diyen islama göre kafirdir
Yoktur tabi ki o ne saçma şey
Bunu araştırmadın mı gelip burda soruyorsun?
Recm var ama eşcinseli öldürmek yok
yok saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?