AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Fanatik BEŞİKTAŞlıyım fakat tutkularım yüzünden polisime zor anlar yaşatamazdım o yüzden dün gece evimde kutladım şampiyonluğumuzu
Şaka gibi ülkem, hepsine ceza yazmaları lazım ama dağılın diyorlar sadece pazarcıların suçu neydi peki
O polisler filistin protestosuna çıkanlara da gitti mi acaba havaya ateş etti mi 😄
İtalya'da bile aynı şey oluyor acaba içlerinde Türk var mı diye merak ediyorum 😀
İnsanların ne kadar grzekali olduğunu tekrar gördük işte
"Niye adamları uğraştırıyorsunuz d. angalaklar yatın uyuyun sevincinizle" diyorum.
Eğer Filistin için sokağa çıkanlara da aynı şeyler yapılsaydı tamamdı. Ama bence Beşiktaşlıların sokağa çıkmasında bir yanlış yok şu an. Ülkede hiçbir şeyin standardı yok. Ne yasakların, ne cezaların.
Filistin protestosu için dışarı çıktılar diye taraftar grubunun da dışarı çıkıp eğlencesi mi gerekirdi? Protesto da başlı başına yanlıştı ama bu yanlış uygulama dünkü bu olayları haklı kılmıyor
Eğer protesto için sokağa çıkanlara da havaya ateş açılsaydı bu polislerin de havaya ateş açması doğru olurdu. Standart olmazsa o gün yaptırım olmadığını gören bugün de yaptırım olmaz diye dışarı çıkar.
Protesto için dışarıya çıkanlar izin almışlardı.
Asıl mesele bu, izin verilmemesi gerekiyordu. Böyle saçma şey mi olur? Protesto yapacaklar diye devlet izin veriyor. O zaman kadın haklarını savunana ya da boğaziçili öğrencilere de versinler bunun standardı olur mu? Şampiyonluk kutlayanlara da versinler. İktidar istiyor ki bana yarayana izin vereyim diğerlerine havaya ateş açıp dağıtayım yok öyle dünya. Beşiktaş taraftarını bir Fenerbahçeli olarak destekliyorum.
Filistin protestoları da yapılmaması gerekiyordu ama işin özüne gidersek bunlar Beşiktaş kutlamalarını haklı çıkartmıyor. Daha önce başkaları yapıyor diye onlar da yapmalılar mıydı? Bu bencilliktir ve acilen bu zihniyet anlayışından kurtulmaları lazım insanların
Yapılan yanlış, ama bu yanlışı düzeltecek olan bu iktidar ve onun polisi değil. Bugün bunu eleştiren dünü eleştirmesi lazım. Bu ülke pandeminin başında her yer kapatılırken Ayasofyada sosyal mesafesiz açılış yaptı. Kimse de tek birşey demedi.
Orası öyle kesinlikle en baştan beri turizm ve bu Filistin protestosuna karşı çıktım. Kapanma olacaksa herkes tam kapanmaya girmeliydi.
Bence kapanma falan yapılmamalı artık. Bu devlet bizi koruyamıyor ayrıcalık veriyor bir takım insan ve olaylara. Gerekli denetimi yapmıyor. Artık herşeyi serbest bıraksınlar bireyler kendilerinden sorumlu olsun ve korusun. Zaten sürü bağışıklığına gidiyoruz adım adım.
Boş yapmışlar. Efendi enderi kutlayıp evlerine gitselerdi polisle tartışmasalardı bunlar olmazdı
cidden rezalet böyle kişiler yüzünden her gün kısıtlama çıkıyo
Saçmalık sanki çok büyük birşey gibi coronayı yayıyorlar
Allah cezasini versinn onlarin
Yasak varken sokakta gezenlere de aynı bedduayı ettin mi sen?
Ettim tabiki besiktasla alakali degil canim bu karakter insanla alakali
Fanatikler arasındaki ince çizgiyi ayıramıyor, hiç yorma kendini ha duvara anlatmışsın ha bunlara, farkı yok.
Ne diyon utu masasi hayirdir sanane yorumumdan cocukadam
Allah cezasını versin dediğin insanlar için ''ha duvara anlattın ha bunlara'' diyorum, bana kızıyorsun, üzerine niye aldın anlamadım :D
Yani bende bjk liyim ama millet abartıyor
Bütün holiganların Allah cezasını versin
Beşiktaşlı olmayanların ağlaması sadece. Olaylar bu derece abartılı olmadı. Biraz araştırıp paylaşın.
Takım tutmuyorum bile. Türkiye millî takımı taraftarları yapsaydı aynı soruyu paylaşırdım yine
Araştır bakalım millet maskesiz nasil kutlama yapıyor.
Maskeyle ilgili bir yorum mu yaptım? Polise saldırıya yorum yaptım. Soruyu soran da maske ile ilgili bir şey belirtmemiş. Senin saçma yorumunun bir manası yok.
Olaylar bu derece abartılı olmadı diyen ben miyim pardon?
Daha cok bekleriz korina bitmesini
Olan yine esnafa oldu. Diyecek çok şey var
Çarşı her şeye karşı 😕 boşuna dememişler
Beyin yerine b o k var bunlarda
Ortalama her ülkede böyle takma kafanı bu kadar
Doğal seçilim gümbür gümbür geliyor.
Küfürler ediyorum mod bey 🙁
Bir maç için bunca şey çok gereksiz
Malum partinin adamları
allah belalarını versin
Abartıyorlar fazlasıyla
Ben 2 aydır bunlar için mi evdeyim derim?
Abartiyorlar tamm oluldularda
Evinizde sevinin işte Ag
Ya çok fuzuli insanlar var gereksiz kutlamalar
Aynen katılıyorum soruna.
Kimseye bulaştırmadan evlerinde ölsünler.
Güdümmeyi hak ediyorlar
Koyun sürüsü tabiri ağır kaçmış
Ülkece her şeyi abartmayı seviyoruz maalesef
Hangi takım olursa olsun bu görüntü olusacakti
Ama iyi şampiyon olduk
Yanlış zamanda yapılan bir kutlama ertelenebilirdi
İsrail konsolosluğuna gidip baksınlar
Gereksiz buluyorum.
Ceza keseceksin havaya ateş açmak nedir
Ortadogu cehaleti...
Camiideye neden operasyon yapiliyor devletin hic bir hukmu kalmamis... Ulke goz gore gore gidiyor mafyalar falan tehdit ediyor resmen rezalet oldu ya her sey.
Ödesinler cezalarını
en büyük beşiktaş
olan oldu birşey söylemek yargılamak yanlış
Bizim millet kafayı yemiş anasını satıyım
Gelsin para cezaları
Beyin lazım bunlara
Utanç verici
Allah akıl versin
Filistin için sokaklara dökülen daha fazlaydı
O olay bu durumu haklı çıkarmıyor.
Orada görmezden gelenler burada neden ses çıkarıyor
Orası beni ilgilendirmiyor, ben miting, protesto ne varsa hepsine karşı çıktım. Başkaları yaptığı için "Biz de yapalım bir şey olmaz" anlayışı var bu insanlarda
Ben de karşıyım ama aynı şekilde polisin çifte standart uygulamasına da karşıyım kanunlar işine geldiği gibi olmamalı
Ve ben Galatasaray lıyım kutlamalar dan memnun değilim tek sorunum şu bugun karşı koyan polisler yarın Filistin için toplanan halka yine aynını yapacak mı
Polisler az bile yapıyor. Keşke yaşlı insanlar yerine bu sokaktaki embesiller ölse
Filistin icin izin alinip eylem yapildi.
Insan sağlığını düşünmeyen bir grup düşüncesiz.
konu Beşiktaş lütfen
Ne alaka memleket meselesi sanki
Aptallar
Tek kelime mallar
Ayıp be