" İnsan gözünün önündekini görmezmiş."
Ya sen?
Gözünün görmediği ne?

Kalp gözü mü? yoksa dünya ile gördüğümüz göz mü?
Kalp gözü der isek ne hakkı, hakikati görüyoruz ne de mârifetullah sırrına mazhar olabilip anlayabiliyoruz.
Dünya gözü der isek;
İyiyi, kötüyü ayırt edemiyoruz, göremiyoruz.
Bülbül' e de sorsan, Kelebeğin ateşe ne için pervane olduğunu sorsak Aşk der elbet.
Bizim göremediğimizi onlar görüyor.
Bazen olur ya karşı tarafın senin için atan kalbinin sesini duyamazsın, bazen de o senin ne hissettiklerini duyar.
Belki de karşı taraf senin kalbini görüyor amma görmemezlikten geliyor olamaz mı? Naif düşünüyordur, gönül yorgunu olmak istemiyordur. Belki de istemeden de olsa ümit vermek istemiyordur ya da emin olamıyordur. Hisleri, duyguları göremediğimiz muhakkak. Ya Saz' a dökülür mest eder ya da Bam Teline dokunur inletir, dertlendirir. Notalar gibi hassas.
İnsanın dış görüntüsü insanı aldatır. Meyve gibidir. Dışı güzel ama içi kurtlu olabilir. Bir Tavuskuşunu ya da Kaz hayvanını düşünün Tüyleri ne kadar güzel ve muhteşem amma ayakları çamurdan çıkmaz. İnsanoğlu da öyle değil mi hani.
Aşk ya da sevgi sadece güzel elbiselerin altında mı saklı. Tabii ki de değil. Kalpte saklıdır. Güzelliğin sana veremediğini sana KALP verir.
O yüzden gözümle görüyorum diyemem her şeyi. Göremem de zaten amma bazı şeyler de korkutuyor beni. İstemeden de olsa Kalp kırmak
Cevap
20Cevap
Gözümün önunde görmediğimi anlatayım kapamda guneş gözlüğü birde gözumde guneş Gözlugu dışarı çıktım hahaha bana bakıyorlar allahallah neden bakıyorlar acaba dedim ustume baktım bı garıplık yok magazaya gırdım yenı modamı dedı baktım kafamda gozluk gözumde gozluk ıyıkı boynuma asmadım hahahaha
Bir kermesi de tuzlugu mutfakta bulamadım cıldırdım resmen ama sonra oturup koltuga dalmışım kendime geldigimde tuzluk elindeydi Aaay agladım biranda sinirlerim bozulmuştu 😅😅😅
En son büyük bir karar aldığım da evet gözümün önündekini görmedim. Fakat benim için hayırlı olmayacağını düşünerek kabul etmeme kararı aldım.
Aslında her şey bu hayatta.. gözümüzün önünde
zamanı gelmeden göremiyoruz
demekki zamanı gelmemiş görememişiz
Hayat bir su ve damacanın içi görünmüyor. Yani ne zaman biteceğini bilmediğim bir hayatı hoyratça harcarken biteceğini göremiyorum.
bilmem. Söyleyebiliyor olsam göremediğim bir şey olmazdı
Duygularım azalarısa herşeyi net görürüm ama ya da uyanmak istersem
eski sevgilim meğer evliymis ve ben bunu görememişim..
Bazen öyle bir dalıyorsun ki bir işe, eyleme burnunun ucunda olup bitenden haberin olmuyor o şekilde
Vardır herhalde görmediğim şeyler
Göremediğim şeyi söylemem
Bunun için uzaklaşmam lâzım
Elimde ki sigarayı çok aradım bugün.
Burnumun ucunu göremiyorum
Ne kadar şanslı olduğum.
Resimdeki gözlüğü unutmuş.
Bazen bir insan bazen bir insan...
onların göremedikleri ben bebeğim
Yalancı insan sevgilim
Gercekler
Yani görebilirsem söylerim.🤦🏾♂️😂