Valla meraktan soruyorum. Şiddetli geçimsizlik var. Hakaret , ezmek var. Sırf çevre ne der diye ayrılmıyorlar, bir de para yüzünden. Böyle bişey mümkün mü?
Anne-babanın ayrılması için boşanma davasını çocuk açabilir mi?

Annen adına boşanma davası acamazsın ama annen adına şikayetçi olabilirsin.
Kendisi korktuğu için bunu yapamıyor ve ben olanlara şahit olarak annemin korunmasını talep ediyorum diyebilirsin
Cevap
8Cevap
anlaşamayan ebeveynlerin denemelerime rağmen çözüm bulamamaları çocukları kötü etkiler. her anne baba (!) çocuğunun iyiliğini ister. "elalem ne der" gibi bir kafa yapısında olan insanlar ne evlenmeli, ne çocuk yapmalı. aksi halde çocuğun hayatını altüst eder. bu tür durumlarda eşinizi cidden seviyor ve ayrılmak istemiyorsanız psikolog/psikyatriste başvurmalısınız. anne ve babası boşanmış biri olarak, eğer eşinizi sevmiyor, çocuğunuza anne/babalık yapamıyorsanız ayrılmanız kesinlikle en doğrusu. umarım faydalı olmuştur.
Hic bilmiom ilk kez senden duydum baya zor olmali senin icin hatta benim aile mutlu ve bende bi evlilik istiyom kafama gore bi hayat arkadasimi bulabilirsem ama bu senin bole bi duygun varsa onuda etkilemistir yani evlilik dusuncesi senin gelecegin icin bile etkileyebilr bilmiom zor bi durum kac kadessin peki
Aklına kulllan kim ne şiddet yapıyorsa bunu video kaydına al çaktırmadan ses kaydınada al daha sonra bunu ailene göster eğer düzgün geçinmezseniz böyle böyle yaparım diye eğer elinde kanıt olursa istedğin şekilde şekillendirebilrisin olayı
şöyle söyleyebilirim eğer bu durumdan rahatsız oluyorsan en yakınındaki çocuk şube karakoluna kendimi güvende hissetmiyorum diyeceksin ve olanları anlatacaksın eğer ailen senin söylediğini bilmeni istemiyorsan gizli ifade vericeksin bir kaç gün sonra eve ihbar tebligatı gelir süreç başlar umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Aslında çok mantıklı ama kadinnve erkek arasındaki bir akit olduğu için çocuk he rne kadar bundan çok etkilensede etkili olamiyor
ne tuhaf soru :D ayrılan anne-baba çocuk neden dava açsınki?
açamaz diye biliyorum ama annen ile baban anlaşmalı boşanırlarsa hemence boşanırlar 5 dakika da
çok zor bir durum ben de üstesinden gelemedim allah yardimcimiz olsun
Yok daha neler
Bence olmalıkdmfmf
Hayır açamazsın annen ya da baban dava açabilir
Hayır acamaz
hayır
Merhaba. Ben Adana Barosuna kayıtlı Avukat Gizem Gül Uzun Kutlay.
Öncelikle geçmiş olsun. Ancak boşanma davasını yalnızca taraflar açabilir.
Anlaşmalı ve Çekişmeli Boşanma Davası Açmak