Yani ego diyemem de. Burnum hokka nedir. Tamam güzel değilsin demedik. Güzelsin. Ama şunu kaçırma her erkek sırf güzel olsun zayıf olsun vb fiziksel özelliklere bakmaz. Biraz kültür mizah anlayışı sosyallik de bekler. Hele 27 yaş üzeri erkeklerden bahsediyorsak. Bir de böyle düşün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKader ve kısmet denen bir şey vardır. O ne güzelliğe, ne mala mülke ne de yaşa bakar...
Nasip olacaksa illaki birisi çıkar karşınıza merak etmeyin.
Hem şu şekilde düşünün, siz eğer dediğiniz gibi birisi iseniz, değerinizi bilecek birisine layıksınızdır. Etrafınızda onlarcası dolansa ve her biri kalbinizde bir yara açsa, yorsa sizi hoşunuza gider mi? Bence gitmez.
O yüzden bırakın, kıymet bilen birinin elinde çiçeklensin kalbiniz. Diğer türlüsü size de zarar verir zaten. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin🍃32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım amin seninde 🙏☺️
- +1 yıl
Rica ederim, sağ olasın 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Mütevazi da bir kızım" deyip de bu kadar kendini övmek neyin nesi acaba? :D
Neyse konumuza dönecek olursak gönül işleri ne güzelliğe bakar ne mal mülke ne de başka bir şeye. Genelde hepimiz "şöyle insanlardan hoşlanırım, böyle insanlar çekici gelir" deriz ama "gönül bu aka da konuyor b*ka da" misali beğendiğimizin aksi birine de aşık olabiliyoruz.
Acele etmeyin daha yaşınız çok genç elbet birisi cesaretini toplayıp da size açılır. Umarım bu kişi de sizin gönlünüzdeki kişi olur. :)22 Yorumla
Soran+1 yılMütevazı derken şımarık ya da havalı değilim öyle telefon rehberini de bin tane erkek olan kizlardan değilim ☺️ Güzel olduğumu söyledim herkesten güzelim, en güzel benim demedim lütfen yanlış anlamayın 🙏
Cevap sahibi+1 yılO zaman hazır Ramazan da bitmişken size bir çaya mı davet etsek ne yapsak? :D :D
Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. Bak sana yemin ederim ki güzellerin şansı kötü oluyor ya karşılarına bir erkek Çıksa bile onları üzüp geri gidiyor Kendimden biliyorum bırak Belkide çıkmaması daha iyidir Allah seni Belki de hiç üzmeyecek kişiye bagışlayacaktır Ama zamanı vardır bilemeyiz
41 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım, katılıyorum 🙏 bende bundan korkuyorum aslında hayal kırıklığı yaşamaktan o yüzden biriyle olmaya korkuyorum.
Merhaba,
Neden kısmetininiz olsun ki! Siz kısmet için ne yapıyorsunuz. Herhangi biri size neden gelsin?
Siz niye adım atmıyorsunuz? Boş boş beklemek istemek ile olmaz. Armut piş ağzıma düş yok!
Yakışıklı aklı başında düzgün ne kadar kaldı ki sana gelsin. Sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalısın, adım atmalısın...23 Yorumla
Soran+1 yılİnan çok bakıştığım hoş erkekler oldu ama onlar da yanıma gelip iki kelime edemedi 😔çok nadir erkek bana açılıyor onları de ben begenmiyorum ama terslemiyorum kimseyi de terslemem
Soran+1 yılAynen öyle 🙏
Belki çok güzel olduğun için reddedilmekten korkuyorlardır. Bizim gibi. Benim düşüncem çok güzel kizlar serseriler bakiyor daha çok koruma iç gidişinden sahiplenme iç gudusunden hepsi boyle demiyorum yanlış anlaşılmasın ama boyle gördüm cok
15 Yorumla
Soran+1 yılYine ego gibi algılanmasın ama böyle düşünüyorum. bir çocuk var besyo okuyor bir yandan çalışıyor onunla 2 senedir bakışıyoruz bir yanına gelip konuşmadı ya ilgiisi var farkındayım ama yanıma gelip iki kelime edemiyor
Soran+1 yılİnann karşıma hep hanzo tipler çıktı hiç dengim de düzgün bir erkek çıkmadı bide ben kendim gibi mütevazı erkek seviyorum kızlarla yatıp kalkan biri istedi kadar yakışıklı olsun istemiyorum soguyorum
- +1 yıl
Bak dediğim cikiyor ama kizlar da öyle erkekleri seviyor efendi olgun adamları pek tercih etmiyorlar gibi bence o tipler korumacı babacan oluyor hrrhalde onlarin mesela ben bostayim olmadı da bir kere sevismek istiyorum ama sevgilim olmayan libidosu biraz yüksek biriyle tatmin olmak istiyorum sanalda olabilir karşılıkli hem arkadaslik yapacam hem cinsel sohbet
Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Valla kizce bu ne hayal ettiginle alakali mesleginle yakindan uzaktan ilgisi yok mesela bende evlenmek istiyom ama hayalim kadinlik durusu olgunlasmis anne hissi olan bole yuvayi yonetebilcek beni kendine eve asik edicek kadinim olsun istiyom haliyle bole bi pesinde kosabilcegim bi hatun cevremde yok buralardada tanisamadim haliyle 2 gunluk olcagina hic olmasin dedim bole hayat arkadasimi aramaya devam
10 Yorumla
+1 yılyakışıklı ve güzel diye dış görünüş ayrımı yapıldığı zaman tabikide yalnız kalırsınız ben onca kızla sevgili oldum kimisi güzeldi kimisi kusurluydu ama hiç bir zaman kimseyi küçük görmedim anı yaşadım hep daha fazla mutlu olmaya daha fazla keyif almaya baktım bence bu dış görünüşe pek takılmamak lazım zaten bir ilişki olacaksa illaki hoşlanacağın bir tarafı çıkıyor 🤗
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben aşırı yakışıkli olsunn Demiyorum ama yakışan bir çift olalım istiyorum bize bakınca insnalar "Vay be ne çok yakışıyorlar" desin istiyorum zaten biri istediği kadar yakışıklı olsun kızlarla yatıp kalkan serseri biri olunca soğuyorum
- +1 yıl
sen yanlış yoldasın kardeşim başkaları desin diye hayat yaşamam ben benim yanımdaki benimdir kimsenin ağzına bakmam kimsede yorum yapamaz benim ilişkime ister güzel olsun ister kusurlu olsun elalaem ne der diye bir yaşam tarzı yok çok çirkin erkek gördüm yanında manken kız çok kız gördüm bebek gibi yanındaki erkek çirkin bi işler elalaem desin diye değil kendin mutlu ol diye ilişki kurulur hava atmak için ilişki istiyorsan onu bilemem ama şu gerçek sen kimseyi bulamazsın bu kafayla 🤗🤗 bol şanslar
Soran+1 yılHava atmak gibi amacım yok 😅 Yanıma yakışan birini istiyorum sadece
+1 yılBu işler güzelliğe bakmıyor maalesef. Farklı bir yeteneğin ya da meziyetin olmalı. Bu nedir inan ben de bilmiyorum... Ancak şunu derim yaşın genç o yüzden şansın var. Çok da 20'lerin sonuna bırakma bu işi. Aksi halde şansın azalıyor...
10 YorumlaKendinin iyi yanlarını söylemeyi egoistlik sanıyorlar sen onlara aldırma. Demek ki çevren de özgüven sorunu yaşayanlar çok ve bu kız bize bakmaz diye düşündükleri için yalnız olabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂her şey yüz güzellik fizikten ibaret değil insanlar ile sohbet edebilmen larşındakş insanlar ilr nasıl konuştuğun çok önemli
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok eğlenceli komik biriyim uzaktan sert dursam da ☺️
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 o zaman o eğlenceni biraz dışa yansıtmalısın
Cevap sahibi+1 yılMemleket neresi 😂😂
+1 yılİyi güzel de yani şimdi kriterlerin uygun gibi hatta birçok kişi ister de sırf olsun diye ya yanlış yaparsan kafanı bununla değilde başka şeye verip kısmet mi beklesen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik bu kadar masraflı olduğu, boşanmada süresiz nafaka, mal paylaşımı, evden uzaklaştırma vb yaptırımlar bulunduğu sürece erkekler evlenmez. Evlenen saftır, aşktan gözü bir şey görmüyordur, hayal dünyasında yaşıyordur, sonrasını düşünmüyordur.
10 Yorumla
+1 yılhiç bir erkekle arkadaş olarak bile samimi olmazsan nasıl kısmetin çıkacak ki
gökten mi düşecek sana kısmet10 YorumlaDert edecek bir konu bile değil bende aynı durumdayım karşımıza doğru kişi henüz çıkmadı demekki illa ki çıkacak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Valla hep sen gibi kızlardan efendi olsun, iyi olsun sadık olsun, samimi olsun, yalan söylemesin hep duyuyoruz bunları da jiç icraatta bunu yapanla birlikte olanı görmüyoruz nedense. Keşke söylenenler ile yapılanlar bir olsa hepimizin.
10 Yorumla
+1 yılBende o konuda yalnızım. Hiç sevgilim olmadı.
Ramazan Bayramın Mübarek Olsun Abla <311 Yorumla
Soran+1 yılSağol senin de mübarek olsun ☺️🙏
- Aile & Toplum konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Allah hayırlı eş nasip etsin.
Zamanı önemli değil.
.10 Yorumla
+1 yılAmma dert yandın yaaa Gel benle çık ozaman ne diyim 😊😆😅
12 Yorumla- +1 yıl
Mesaj at konuşalım, beğenirsem buluşalım
- +1 yıl
Yaşın kaç, yaşını yazmamışsın
+1 yılHer insan fiziğe bakmaz beğenmedikleri bir nokta da olabilir.
10 Yorumla
+1 yılDışarı çıkamıyoruz ki birileri görse pandemiden sonra değerlenirsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Elini sallasan 50 kişi gelir arasından bulursun, biraz daha sıcak davran
10 Yorumla
+1 yılHerşey nasip kısmet, herşeyin vakti zamanı var, bunları bizler de yaşıyoruz ama elden ne gelir?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka bu devirde mıymıy edip her şeyi erkekten bekleyen ve kolay verenler rağbet görüyor ya seni yutar bu piyasa
10 YorumlaYa bırak bu işleri şu anda buradan sana yüzlerce çıkma teklifi gelir yok deme bari ben bile seni görmediğim halde ok yim sen düşün
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcu kendini tanıtmış😜
Benimde sevgilim yok ama kendimi böyle tanıtmıyorum Sende başka bişey vardır
Sen o eksik tarafını görmüyor olabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime göre neye göre güzelsin? Gerçekten güzelsen ve erkeklerle gezip tozmuyorsan, yatıp kalkmıyorsan çevrendeki erkekler seninle gezmek tozmak yatmak için istiyor o zaman..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılYa bunlar zaman nasip kısmet hiç beklemediğin yerden çıkıp bulur seni biraz daha sabret
00 Yorumla Her şey dıştan ibaret olsaydı toplumun yarısından çoğu saptı
00 YorumlaBunun için uzulyormusun?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYasin var kac alayim abime seni 😂
15 Yorumla
Soran+1 yıl24 ☺️ Böyle diyen çok biliyor musun tanıştığım bir kadın beni zorla kuzenine yapmaya çalıştı kuzeni beni gördü beğendi ama unutuldu kadını bir daha göremedim 😅
- +1 yıl
Kritellerin ne kiz
Soran+1 yılYa ben efendi, ağır başlı erkek seviyorum böyle her gün başka kızla gezen erkeklerii sevmiyorum aşırı yakışıkli olsunn Demiyorum ama yüzüne bakılır eli yüzü düzgün olsun diyorum.
- +1 yıl
Anladm ne is yapiyorsun kel olurmu var oyle biri
+1 yılEğer erkek illa uzun olsun demzsen deneyebilriz. Bnde 164 58 kiloyum. 😊
10 YorumlaMütevazisin işte boşver mis gibi. Duvarın vardır aşamıyorlardır
10 YorumlaÜzülme yavrum çalışır dört yıllığını kazanırsın 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeklerseniz böyle kısmet gelsin beni bulsun daha çok beklersiniz
00 Yorumla
+1 yılGöz kamaştırıcı güzelliğinden dolayı hiç kimse sana bakamıyor olabilir...
00 YorumlaBu köz güvenli biri resmi ile soruyu sorardı diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayni şey benimde başımda var maalesef boy var zayıfım yüzün güzel ama Nasib gelmedi mi gelmiyor nerelisiniz siz?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhanımefendi yaşınız nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtamın yok ki nasıl bulacan evde oturarak
12 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturan çoğu arkadaşım buluyor valla çogu kapalı gerçi ama evlenmek için kapanamam
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyadan buluyorlardır onlar
Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. bulursun merak etme biraz arayışta olduğunu göster ufaktan
00 YorumlaDemekki insanlar sana yüzün hakkında yalan söylüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçeği her gün görüyorum canım. Kimsenin övgüsünü ihtiyacım yok ☺️yüzüm de hiç bir kusur yok varsa da göze batan kusur değil en çok gözlerimden iltifat alıyorum herkes çok beğeniyor burnuma arkadaşlarım bayılıyor
Elbet bir gün bulacaksın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasip be ablacım bazı şeyler 👍👍
10 Yorumla Yaşın kaç poncik senin 😅
10 Yorumla
+1 yılHâl ve hareketleri ne bakmak lazım
10 Yorumla
+1 yılDemek ki zamanı değil
10 YorumlaKnk güzellerin Şansı yok
10 Yorumla
+1 yılÇıkar biri dert edilecek durum değil
10 Yorumla
+1 yılBelki çok seçicisindir
14 Yorumla
Soran+1 yılYok beğendiğim çok erkek oldu ama onlar anca bakmakla yetindi. 😔
- +1 yıl
Yani bakiyolar ama teklif yok buna inanmak zor 😃
Soran+1 yılYemin ederim öyle. 😅Bence de inanması çok zor ama gerçek bu. Bir cafe de çalışan çocuk var besyo okuyor ama işi var onla 2 sene balistim ilgisinin farkındayim arkadaşımin eski sevgilisinin arkadaşı iyi çocuk diyor ama açılmadi bana 😔
- +1 yıl
Vaybe çok tuhaf hem guzelsin dedine göre ama teklif yok
+1 yılMerak etme cogu kız kaldı. Denginizi begenmiyor sunuz ondan
00 Yorumla
+1 yılÇirkindirsin bence ya kendini güzel sanıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi çirkinim 😅Ya tamam aşırı güzel bulamayanlar olabilir ama çirkin olma ihtimalim yok.
+1 yılBunları diyipte Ayşe abla tipli olmayasın 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılYok emin ol değilim, gösterisli bir kızım ama kısmetim yok insan kedinin farkında olur bence ☺️
- +1 yıl
Bende güzel bi kadınım ve dolu adam var 🤫senin niye yok kii 😅
Soran+1 yılYa benim de peşimde it kopuk dolu ama ciddi niyeti olan bir kısmetim yok ona yanıyorum
- +1 yıl
Boşver eylenmene bak
1.62 ye 52 bende şahanesin allah var tipi salla
07 Yorumla
Soran+1 yılSalla derken 😏 Tanımadığım insnalar neden yalan söylüycem?
Soran+1 yılAa teşekkür ederim 🙏 Yüzümü çoğu insan beğenir bende kendimle çok barışıgim ama kısmetim, şansım yok 😔herkes alımlı olduğumu söyler ama düzgün bir ilişkim hiç olmadı
Soran+1 yılAynen valla erkeklere de güvenemiyorum oda var
Soran+1 yılAçığım
Bilmiyorum. Belkide beğeni çıtanı düşünmelisiniz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılAynayı değiştir bence.
00 Yorumla
+1 yılFotonu koyaydin kiz merak ettim
00 YorumlaÖrgün okusaydın bulurdun. Açıktan kimi bulacan ki
01 Yorumla- +1 yıl
Bir tane mantıklı görüşün yok.
+1 yılHemen çıkar burda arıyorsan eğer
00 YorumlaSen milleti beğenmiyorsundur. Yoksa niye olmasın.
00 YorumlaBen size yurumek istiyorum
00 YorumlaBen burdayım , Asla hayal Kırıklığı yaşamazsın 🙂
00 YorumlaYatıp kalkmadıgın içindir🤭
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem