AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Tabiki karaktersizlik kendi özel bölgesini atması da ayrı ahlaksızlık Allah korusun beni böyle pisliklerden ve bütün namusuyla yaşayan kızları amin amin amin
Demekki o soruları sadece bu noktaya getirebilmek icin sormus. Engelle gitsin
Bunu kapalı veya açıkla alakası yok bu pislikliktir
Sadece kapalıdan diil aciktanda istemek karaktersizlik.
Açık kapalı ayrımı yapan bir insan değilim de... Yazdıklarından nedense resim atmasını dert etmeyip istemesini dert etmiş gibi bir hava sezdim.
Hayır ya alakası yok bu ayrımın olmadığını detayda belirttim başlığa takılma ayrıca ben insanların mahremini görmek istemem böyle olsa bile istemesini haklı çıkarmaz ben kimseden bir şey istemedim sonuçta
Tamam sakin ol şampiyon ben haklı haksız olaylarına girmedim. Sadece diyorum ya adam dalgayı çekip göndermiş ona takılmamış senden istemesine takılmışsın.
Abi onu gönderip dedi ki zaten o da normal değil
Yok desek te İnanmayacak çok kişi var.
Yaşayan bilir diyorum
Duygusal bir şey diyorsun Yüz fotsu falan diyorsun demek ki Kendini Karşı tarafa o şekilde lanse etmişsin Azdırmışsın
Abi yüzün bunla ne ilgisi var cidden dışarda da herkes herkesi görüyor da kimse kimsenin özelini görmüyor uygunsuz olmadıkça ne var bunda
Bacım bilenem ki ben senin o şahış ile muhabbetini benim anlatmak istediğim olay
Bam başka bir olay
Ne diyim sana geçmiş olsun kardeşim
Sağ ol
Rica
Sen beni tahrik ettin anlayışı
@143003 sohbetini bilmeden hiç bir şey diyemeyiz.
Belki de karşısında ki sapık bir zihniyet idi
Açık veya kapalı fark etmez herkes için genel geçer Ahlak kurulları vardır. 1. doğru değil yapmış olduğu hareket 2. si bilekler dahi özelken demişsiniz ama siz de kalkıp fotoğrafınızı atmışsınız ayrıca bu kadar kısa süre de nasıl duygusal bağ olabilir orasıda ayrı bir tartışma konusu zaten. Netice itibariyle yapılan davranış kesinlikle yanlış ama bu kadar pişkince davranmasında sizinde kendisine vermiş olduğunuz samimiyetin etkisi yok mu sizce?
Bana kendini farklı tanıttı kendisinden hariç o kişiye bir baglilik oldu onun haricinde samimiyetten ziyade yaptığı düşüncesizlikti ben niyetimi ve tavrımi çok net belirttim sormadan bunu atması ve bu muhabbete girmesi uygun değildi ve anında alakayı kestim konu bana gelince değil bura yanlış anlaşıldı sanırım
Anladım yani yaptığı kesinlikle yanlış karaktersizlik bu sizin için bir örnek olsun yani insanlar bazen olduklarının aksine farklı rollere girebiliyorlar tam tanımadan özellikle bu kadar kısa vakitte tanıdığınız insanlara karşı daha dikkat etmeniz sizin yararınıza olacak iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle...
Teşekkürler siz de
Canım haklısın ben de kapaliyim böyle şeyler yapınca her şeyine beddua edesim geliyor. Böyle insanlarla muhattap olmamak gerek
Değil nxde istemek kapalı bir kızla konuşurken kelimelerime çok dikkat ederim bide edepsizce nude atsana yazmış emrin olur orcocu
İstersen bile uzun süreli bi ilişki olmalı! Adam dakika bir niyetini belli etmiş
Evet öncesinde ahkam kesiyordu bide seni zorlamam ne zaman hazır hissedersen o zaman at ben attım diye atma zorunluluğun yok falan ... Normal foto için böyle konuşuyordu
İstersen detaylı konuşabiliriz
Hemen bu şwkilde davranması amacını cok cabuk belli etmiş. neden sabaha kadar kobuştun ki
Sonra olabilir
Atılmaması gerek. Ama tesettürlü kızlar da maalesef atıyor.
Din uzetı konuşup seni kafaya almış sonrda ozel resim istiyor terbıyesızın tekıymış
Adamın başından beri amacı oymuş demekki. Sen iyi niyetle yaklaşmışsın o kötü niyetle. O yüzden en doğrusunu yapmışsın helal olsun bida konuşma onunla
Cevabini bildiginiz sorulari buralarda harcamayin lutfen.
İstemek doğru değil. Açık kapalı fark etmez.
Evlenene kadar beklesinler bir zahmet.
İyi cesaret ben konuşurken utanıyorum nerdeyse o sana özel bölgesini atıyor
Her kızdan istemek şerefsizliktir sapıklıktır yavşaklıktır göt herifler
Aç erkeklere benzetme diyor ama baya bildiğin düşük aç bir erkek
Sadece kaplıdan değil tüm kızlardan öyle. Kapalıdan istmek ekstra karektersizlğe giriyor 🌸
Cinsellik konuşmak senin için oldukça tuhaf ve absürt ama onun için son derece doğal ve normal o yüzden anlaşamamışsınız
Her şeyin yeri ve zamanı var. O gözünde normalleştirdi diye bunu kendine hak görebilir mi
Her insan duruma ve zamana göre karşı cinsle konuşurken ister istemez cinsellik konuları açabiliyor sana göre çok saçma ama ona göre normal gelebilir onu demeye çalışıyorum bu biraz yaşantı ve alışkanlıklarla alakalı bi durum
Madem karsidaki istemiyor o da isteyenle konuşsun ben de bunu demeye çalışıyorum
Madem istemiyorsun kafana bu konuyu ve o kişiyi takmana gerek yoktu bu kadar normal hayatına eskisi gibi devam edebilirdin
Ediyorum zaten bana engel mi olcak sinirlendim sadece sorun yok
O kişiyi fazla kafana takıp Sinirlenmemen gerekiyordu sonuçta o cinsellik konuşan saçma ve absürt bir insan senin gözünde o yüzden sinirlenmeye gerek yok
Sadece ben fazla duygularının etkisi altında kalan biriyim önemsediğim yok sağ ol
sinirlenmemen gerekiyodu ne demek? Karismak istemedim ama konusup konusup pat diye penisinin fotosunu atmak ne demek? tesettürlü ya da açık bir kıza istemedigi halde o fotoyu atmak da bi nevi taciz. Sinirlenmekte sonuna kadar haklı bunu normallestirmeye calismayin. o kadqr çok abaza olmus ki cogu erkek tek derdi gercekten penislerinin ne kadar kaldırıldığı. Karşilikli olarak zevklerini tatmin edebilecegi bir surh uygulama var oradakilerle muhattap olsun ama bu kız görüşünü durumunu bu sekilde belli etmisken bu yaptigi ayıp ve mide bulandırıcı. Yuzunun fotosu ile bile zevkle gelecek kadar kudurmus insanlar var bence dikkatli ol gozunu aç ve saf olma.
@kimliksizkadin988 duygularıma tercüman olsun resmen iyi ki yazdın. Daha fazla uzatmak istemedim bu kişiye sadece teşekkür ederim
Erkek pat diye atmamıştır illaki öncesine bir konuşma geçmiştir atayım mı istermisin şeklinde eğer direkt sormadan attıysa terbiyesizlik yapmıştır bunda haklısınız benim söylemek istediğim cinsellik konularını Türkiye’deki kızların çok fazla abartttığı ve öcü gibi gösterilmeye çalışıldığıdır vurgulamak istediğim buydu
@boga-burcu konuşmayı yapan benim illa ki ister misin diye beklemeyen erkekler de varmış demek kaldi ki böyle bir soruyu soran kişinin de bunu istemeyeceğini tahmin etmeniz lazimdi iyi günler
hic senib dedigin gibi nazik olmuyo kızlarin karsilastigi erkekler :D ha ya da öyle varsa ben bilmiyorum. cogu abaza sormaz direk atar istedigini hemen almak ister. Neden bu konuyu bu kadar abattiyoruz biliyo musun çünkü artik erkeklerin bakislarindan bile korkar haldeyiz. Cinsellik cok hassas bir konu insanlarin a derken b demek istedigini cok daha iyi anliyoruz biz zaman gectikce o yuzden bu kadar cok sinirleniyoruz istegimiz olmadigi halde bunlari gormeye veya yasamaya. Son olarak şunu demek istiyorum cinsellik konusulur zevkler tatmin edilir ama iki taraf isterse olur tek tarafli degil. Bu sekilde degil.
Demekki senin sabahlara kadar konuştuğun kişi aslında anlayışsız empatiden yokusun karşıdaki insanın ne isteyip istemediğini bilmeyen biriymiş o yüzden bence onun sana özel foto atmasını sorgulamak yerine neden sabahlara kadar sohbeti devam ettirdiğini sorgulaman daha doğru olur
Imm bence yprum yaparken yukarida yazanları tekrar tekrar oku muhattabı kesmis o konu açıldıktan sonra. Bence kızı sorgulamaktansa neden bi abazayı bu kadar savunduğunu konusalim?
Çünkü kendini farklı gösteren biriydi sanal ortam sonuçta herkes atıp tutuyor suçu bana atmakta ısrarcı olma artık
@kimliksizkadin988 ben diyim çünkü işine geldiği gibi biri değilim bacım benim gibilerinin olduğunu bilmek rahatsız ediyor arkadaşı
Kızı sorgulamıyorum ve suçlamıyorum o kişiyide savunmuyorum sabaha kadar konuştuk ve aramızda duygusal bir bağ oluştu bu cümleyi okuduğum için böyle bir yorum yaptım
Ona değil gösterdiği kişiye karşı bir bağ oluşmuş demek ki buna dikkat çekelim !
Bir insanın yazdıkları söylediği sözeler ve düşüncelerinden nasıl davranışlar sergileyeceği az çok anlaşılır o yüzden ilk etapta onun böyle bir hareket yapacağını anlamalıydın
evet cunku herkesin yaziyor nasil biri oldugu amacinin ne oldugu ya da bu kız o kadar bilmiş biri ki bunu atlamis tüh napsak dhndhcndh
@boga-burcu kardeşim reel değil ki nasıl anlayım anlattıklarina göre tanıyabilirim sadece olduğundan farklı anlatırsa ona inanırım neyse ya yeterli bu kadar sen bildiğini yap hayatta başarılar
@kimliksizkadın988 evet ya nasıl atlamış bu konuyu 😄😄
@boga-burcu bir dahakine sana sorarım
İleri görüşlü olmak lazım 😉
ndndndhdndu komiksin sen
@kimliksizkadin988 çok güzel anlatmışsın aslında olayın özeti.
Aha bi muhalif daha
Nette çok sapık var. Zaten bir Müslüman kızın namahrem bir erkek ile muhabbet etmesi caiz degil.
Sonuç ortada.
Bro doğru ama internet kaynıyor
Karaktersizlik değil. Eğer ki karşılıklı olarak isteniyor ve onaylanıyorsa neden olmasın. Yaptığı çok terbiyesizce ve saygısızca. En başta sormalıydı cevabına göre hareket etmeliydi. Bence muhabbeti kesmelisin. Fazla düşüncesiz muhtemelen de sapık😂
Aynisini bende yasadim bir süre sonra sağıklık yapmaya başladı engelle gitsin o aynı anda başkalarına da yazıyor seni fazla önemsemiyor
En baştan amacı oymuş zaten, seni etkilemeye çalışıp istediğini almak. Sonra da kapalı kızlar şöyle kapalı kızlar böyle soruları açar burada
Kapalı veya açık fark etmez öyledir ama isteyen şahıs kapalıların açıklardan daha fena olduğunun bilincindedir muhtemelen :)
Unutma kendini oven baskalarini kotuleyen ben oyle değilim diyen insanlar tam da oyledir
Aynen öyle denendi onaylandı
Hic hırsız dolandirici vs ben hırsızım veya dolandiriciyim dermi demez buda aynen oyle😉
Bu hırsız değilim diyerek baştan belli etti de ben ön yargılı olmayım dedim sağolun
Ortam kotulesiyo toplum cok bozuluyo 5 10 yil sonrasini dusunemiyom
Aynı valla
O fotoğraftan sonra konuşmaya devam mı ettin bir de 🤦🏻♂️😂😏
Hemen sonrasında istedi zaten ben de hesabı kapadım
Bu❤️ ve bu🧠 olmadan hiçbir erkekle bi alakan olmasın yoksa üzülürsünüz bunlara sahip birini bulursanız da üzmeyin lütfen
Ona bakarsan bir kadının yabancı erkeklere sesi bile haram.
Konu kıyaslama değil elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve konuşma derken yazışma. Ayrica tesettür varsa ben kendimi gizliyorumdur neden mahremimi paylaşayım buna dikkat çekmek istedim sadece teşekkürler
Ses haram değil cahil müslüman. Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun.
@miusmiu "ona bakarsan" diye başlıyor cümle. Okuduğunu anlamayan sen mi biliyorsun neyin ne olduğunu?
Ona bakarsan diyerek cümleyi senin kurmuş olman, senin ya da başkasının fikri olup olmadığını belirtmiyor. Burada yanlış bir bilgi sunulmuş ve düzeltiyorum.
@miusmiu cümlenin sonunda birde "sesi bile" kısmını da atlamışsın. Başkasının fikri ya da yorumu olduğunuda anlamamışsın.
Bile eklemiş olman da başkasının görüşünü belirttiğin anlamına gelmiyor. Cümleyi "Ona bakarsan "bir kadının yabancı erkeklere sesi bile haram" diyenler var." diyerek kurmalıydın. Kendini eksik anlatıp karşı tarafa da bok atma klişesi de bıktırdı artık.
@miusmiu okuduğunu anlamayıp sağa sola sataşan insanlardanda ben bıktım. Lütfen uzatma canım sıkkın moralim bozuk mübarek gün uğraşamıcam senle
Tesettüre giren bir kızı/kadın tesettürün şartlarınıda bilir. Karşındaki insanında kim olursa olsun senin inancına hassasiyetine saygı duyması gerekir.
Kapalı olup "Özel" yerlerini paylaşan çok kadın var. Bunları çok görüyoruz. Ne kadar kapalılar o da meçhul tabi.
Hayır o da insan onun da ihtiyac ları var olamazmı?
İhtiyaçlarını karşılayacak kişilerle muhattap olabilir
umarım anana da yapmamışlardır o zaman
Yok demek istediğim herkes isteyebilir önemli olan sizin cevabınız. Engellersin istemezsin veya, atarsın o sana kalmış. Onun istemesi terbiyesizlik değildir. Cünkü kadınlarda istiyor bir erkekten
terbiyesizliktir istemeyez evlendiği zaman olur anca
Karşı taraftan böyle bir his almadikca isteyemez
@SosyoPsikopat öyle bir kural mı var peki evlenince isticek diye. şu an herkes yapıyor bu olayı onlara çatabilirsiniz. Kadın erkek ikisi de isteyebilir özgür hakkı, önemli olan karşı taraf atmak ister mi istemez mi. Bas engeli geç istemezsen bitti bu kadar. Büyütmenin dini boyuta veya sosyal boyuta taşımanın anlamı yok
MÜSLÜMANSAN EĞER ZORUNDASIN HA BAŞKA DİNDENSEN ONU BİLEMİYCEM İŞTE!!
@SosyoPsikopat sen nasıl oldun sanıyorsun baban ilk nude yi bulan adam değil miydi?
kes lan sesini
Bunun Müslümanlık ile alakası yok. Müslüman kızlar eskort oluyor müslümansan olamazsın de? Erkekler her gün baska kızla birlikte? Saçmalamayın bence. Dini konulara girmicem o yüzden burda kesiyorum konuşmak istersen dm gel
Ne oldu psikopat zoruna mı gitti sen laf sokarken. İyi biz geçirince sıkıntı.
başta laf sokmaya çalışan sensin onun bin katını ben sana sokarım görürsün o zaman ayrıca öyle yapanlarda müslümanlığın gerektiği gibi davranmıyor yani dinle alakası yok başkalarının davranışı dini etkilemez müslüman değilsen istediğini yap sanada kullanılmışı denk gelirse üzülme o zaman
Ben namusu bacak arasında aramam karakterde merhamette ararım, bir cogugu seviyor mu veya hayvanları seviyor mu buna bakarım insani duyguları daha önemli. Bakire evlenenleri görüyoruz 3. Ayında boşanmak isityor
istisnalar kaideyi bozmaz şahsen başkasıyla olan bi erkeği ben kabul etmem
Nerden anlıcaksın ki erkeklerin zqinde zar mı var? Adam sana bakirim der yemin eder tamam işte
ooo o kadar kolay değil cinsellik hakkındaki bilgileri onu ele veriyor
kadının boşalmasını sperm sanan var ya xd
Ya Bi pok bilmiyorum ayagına yatarsa öpmektren korkuyorum falan derse elini tutmazsa bunlar çakal olmuş artık
Hahahaha sperm sanıyorsa içsin hamile kalsın salak
onlar zaten yalan
vücut dili konuşması herşeyi onu ele verir
Ulan kıza niye milleti azdrimis muamelesi yapıyorsunuz insan gibi sohbet de mi edilmez sizinle!
@Gazali_123 Ben boş verdim isteyen böyle bile ad çıkarıyor sonra da güvensizim deyince yobaz damgasını yapıştırıyorlar işte
Bence sen haklısın kardeşim emin ol. Bu pislikler herkesi kendileri gibi sapık sanıyorlar.
Yani bunlarla uğraşma değmez.
İlahiyat da okusan benim gibi felsefe de dünyaları 'da anlatsan cahil cahildir.
@Gazali_123 Teşekkür ederim sağ ol
Rica ederim hanımefendi uğurlar ola.
@Gazali_123 size dee
🖐
Takip istegini atan sendin sanırım @anonimbirkslibirksli ama sonra takipten çıktın
Neyse canın sağolsun
@Gazali_123 Rahatsız ettim sandım geri dönmeyince
Yok yok rahatsız etmediniz kesinlikle.
Kızları açık kapalı ayırmam özle bölgesini senmi istedin omu attı demekki cinselik konuştunuz attı
Yok ya istemedim banane. Benim fotomu gördü azdı pislik öyle şeyler yazdı sonra da attı direkt
Zaten adamı ikna etmemissin ikna olur gibi davranmış adamın başta niyeti belliydi sadece bahane bulup konuşmuş. Adam her türlü şerefsiz
Kesinlikle karaktersizlik
Onun amacı güvenini kazanmaya çalışıp senden faydalanmakmış.
Erkeklere güvenim kalmadı işte bitti artık yoktu zaten
Rabbim sizin gibilerin sayılarını arttırsın. Ne utanmaz insanlar var. Öyleleri yüzünden bizlerde sizin gibi kızların gözünde kötü oluyoruz 😣
Teşekküler genelleme yapmam doğru değil tabi ama tedbirli olmak gerek demek
O yüzden kimseye iyi biri de olsa bi süre zaman geçirmeden fotoğraf atmayın. Karşınızda ki insandan iyice emin olun her zaman
Haklısın bu kadar erken aticak değildim aslında ama öyle gelişti
Ben bi kızdan fotoğraf isteme cesaretinde bulunamam öyle durumlarda. Biraz zaman geçer birbirimize güveniriz vesaire.. o zaman tabii ki görmeyi isterim ama aniden öyle fotoğraf isteme sözkonusu olamaz
Evet. Hiçbir zaman da olmamalı bence. Seviyorsan istiyorsan bas nikahi gör dilediğin kadar helalini...
Estağfurullah ben o açıdan görmeyi kastetmedim. Sadece tanışma sürecinde normal fotoğrafını görmeyi isterdim demek istedim. Flört sürecinde öyle aykırı şeyler istemek falan Allah muhafaza..
Anladim artık normal düşünemiyorum ki kusura bakma
Konu üzerine özelden bişey sorabilir miyim
Sonra olur şimdi müsait değilim
Olur peki yazarsınız. Bi konuda sizden fikir almak istediğim bişey var o yüzden sormayı istedim.
Yargılayamam ama bu tür bir olayın kapalılıkla daraltılması oldukça abes.
İğrenç insan kullanmak için erkek taktikleri ünanma bırak pislik ya
Yani rızasız bilmem neresini Kapalı olmayan bir Kıza atsa sonrasinds özel Foto istese karakterinde eksik olmayacak mıydı? Tesettür mu ölçüt?
Harikasın 👏👏
Güncele bakın !
Bildiğin sapık çıktı bu. İletişimi kesmen en iyisi oldu
Baştan bana söyleseydin, benimkini gönderirdik ona... 😂
Aç erkeklerle karıştırma beni diyor ve yaptığına bak, sizde her konuştuğunuzla duygusal bağ kurmayın.
Onun sana özel resim atmasına izin vermekle kaybetmişsin.
Hemen istemesi yanlış. Kız erketen nude istese bu kadar tepki gelmez 😤
Neden bu konuda yazıyorsun. Sen sanal aleme gel. Tabbii seni merak edecek. Saçma sapan konuşma.
Tanımadığın bir adama fotonu atarsan o da sana orasını atar, sen yüz vermişsin.
Cidden çok alakaliydi tebrik ederim
Alakalı tabi ki ablacım, sen kendin abartmişsin işi ilerletip fotonu atmışsın adam da yüz bulmuş atmış. Sadece adam da suç arama..
tamam abim konuşmuyorum kimseyle artık gshagaf
Konuşma en iyisi kimseye güven olmaz. 😀
Niye karaktersizlik olsun reddetmişsin ilişkiyi kes bitsin yani abartmaya gerek yok
Açıktan istemekte karaktersizlik bana göre kapalısıaçığı yok ikiside kız ikisinden de isteyemez anca evlenince ilişkide bana göre
Benim anlamadığım onun penisini görmeyi hiç dert etmemişsin?
Neye dayanarak diyorsun bunu ! O attı anında istedi olay bitti
Ben böyle bir şey istemem zaten
Çünkü bunu hiç vurgulamamışsın sorun onun atması değil senden istemesi olmuş.
Yanlış anlaşılmış o halde her şey hızlı gelişti orayı atlamışım ne o atsın ne de ben özel bana göre bunlar
Anladım kendinde tekrar okursan öyle bir izlenim bırakıyor teşekkürler.
sen bir sapıkla muhatap olmuşsun dostum.
Maalesef
Seni tebrik ederim 👏
Teşekkürler olmasi gereken bu
Kapalı veya açık kızlardan nude fotoğraf istemek genel olarak Bi saygısızlık ve iğrençlik.
ıyı yapmıssın bacım böyle ıte köpeğe yüz vermeye gerek yok!
Onun derdi şerefsizlikmiş zaten. Boşuna vakit ayırmışsın.
Engelle salak ya öyle insanlardan uzak durmak gerekir
Tabikide yanlis cinsellik arkadasinin beyninin onune gecmis.
engelle geç, üstünde düşünmen bile zaman kaybı
Bence sen onun penisi görünce direkt engellemen lazımdı madem karşısın
Olay o kadar hızlı oldu ki atıp istedi muhattabi kestim ben de hemen
Görünce herhalde kız etkilenir atar diye düşündü muhtemelen miden kalkmıştır
Hem de nasıl
Yapacak bir şey yok kötü deneyim bu da
Her kızdan nude foto istemek karaktersizlik
Herkesden istemek karaktersizlik
Amacı en baştan buymuş
Normalde böyle istemek karaktersizlik