+1 yılTamam da güzelim. Senin inanç yapına göre bir erkekle sabaha kadar konu ne olursa olsun konuşmak, yüzünün fotoğrafını atmak ve duygusal bir bağ kurmak günah değil mi?
Tabi ki saygısızlık. Bu nude, sanal seks bana zırvalık olarak geliyor ve son derece itici. Ama kendin söylüyorsun duygusal çekim oluştu diye. Sadece karşındakini suçlamak yanlış olur. Hatanın büyüğü sende. Konuşmayacaksın.
Düşünceler farklı diyorsun. İkna çabasına girmişsin. Peki senin zıttın bir adamla nasıl duygusal çekim yaşıyorsun? O fotoğrafı atmasına fırsat vermeden konuşmayı sonlandırabilirdin. Adam haklı demiyorum ben ama sende haklı değilsin. Üzgünüm.54 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ben suçsuzum demedim zaten yanlıştı belki ama daha büyük bir yanlıştan kurtuldum en azından
- +1 yıl
Tabi ki öyle. Böyle sosyal ağlarda konuşmanın başı, sonu, ucu %90 cinselliğe uzanır. Bunu bilerek daha dikkatli olursun 🌺
Soran+1 yılAynen öyle teşekkürler 🥰
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılmesele karşı tarafın ne olup olmadığı değil mesele sen kendinsin. Ola bilir masumsun insanların yanlış tavırlarına hal ve haraketlerine anlam veremeyip herkese inanaıyorsun. Ama yinede ilk baştan ona yazmamalıydın. Çünki sonu ne olursa olsun kadının erkekle böyle yazışmasının bir manası yok. Olucağı varsa her yerde her koşulda karşılaşırsınız muhabbetiniz sohbetiniz olur. Böyle düşünemedikce işte her gün o kadar insan yazışır sonra sevgili olduk ne bileyim şöyle oldu ayrıldık sonuç ne hiçbişey ya kendini suçlarsın ya da karşındakıni. En kötüsüde böylece herkes insanlıkdan soğur hale geliyor. Yapmayın kardeşim (bu arada bundan bende dersler çıkardım)
13 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar hak veriyorum farklı şeyler konuşmayacağımız için sohbete adım attım ama kadın erkeğin olduğu bir yerde üçüncü hep şeytan oluyormuş demek ki
- +1 yıl
hak verilmesi için söylemedim ama söylemesemde farkına varmıyor insan işte o yüzden Allahın bize buyurdukları öylesine değilmiş bi sebebi varmış siz anlıyorsunuz ya şükr etmeyi de ihmal etmeyin iyi günler dilerim teşekkürler
Soran+1 yılBen teşekkür ederim iyi günler
Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. İnsanları kapalı açık diye sınıflandırmam. Yapılan hareketin bütününe iner böyle bir karaktersizlik olayını direkt yargılarım. Yoklukta olan bir insanın söylediği laflara inanmam. Düşünce ve eylem odaklı düşünürüm yani kısaca. Karşıdaki kişinin ne tür inanca sahip olduğu beni irdelemez. Yapılan davranış ne olursa olsun normal bir kıza da yapılsa karaktersizce ve sapıkça bir harekettir. Sorunun ikinci kısmına gelecek olursak tesettürlü biriyle konuşacağımı düşünmüyorum çok farklı kafa yapılarımız olduğu için sadece.
20 Yorumla
Günaydın iyi bayramlar
Dini konu açıp bilgisizim diye bilgi edinirken sonrasında sizle sevgi bağı adımı atarken böyle düşünmesi istemesi bu kişinin acaba hangi karakteri doğrudur ki
Acık kapalı bayan fark etmeden insanları farklı yolla kandırıp böyle istemek veya göndermek kişiliği bozuk diyorum Allah ıslah eylesin şu bayram günün de323 Yorumla
Soran+1 yılNokta 👏
Soran+1 yılSağolun iyi bayramlar hayırlı günler ☺️🌺
Soran+1 yılİyiyim teşekkürler güzel olduğu söylenebilir. Siz de iyisinizdir umarım
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bunları duymak güzel ☺️
Soran+1 yılBen teşekkür ettim. Karşılıklı ☺️🌺
Soran+1 yılÇok sevindim mutlu edebildiysem ☺️
Soran+1 yılBen mahcup oldum şu an iyi ki varsınız ☺️
Soran+1 yılEksik olmayın hep var olun teşekkürler 🙏
Soran+1 yılAa evet 🙈 amin inşallah 🤲 sağ ol 🤗
Soran+1 yılYaaa nasıl sevindim gerçekten ☺️ teşekkür etmekten yoruldum artık 😅
Soran+1 yılTakibe aldım o halde ☺️ sonra görüşmek dileğiyle
Soran+1 yılRica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
ben açık giyinen bir kızım. Şortumu mini eteğimi giyerim. Ama nude olayını çok saçma buluyorum. Zaten islamiyet inancı olan bir insan böyle fotoğrafları geç gerçekte bile evlilik öncesi cinsel işler yapmaz. Fakat islamiyet inancı olmasa bile nude olayı gerçekten alaksız ve unutmayın internette sanal alemde hiçbir şey kaybolmaz. Kimseye böyle şeyler atıp kendinizi paylaşmayın. Yeri gelir bu size tehdit olarak geri döner.
Senin konun hakkında yorum yapmam gerekirse evet, erkek gerçekten ağır terbiyesizmiş senden islamiyeti öğrenmek isteyip ardından nude isteyerek dalga geçtiğini sandı herhalde senin niyetin iyi önemli olan bu.20 YorumlaBazı insanların yorumlarına baktım da sende baştan konuşmasaydın , sohbet etmeseydin demişler ya bu insanların hiç mi beyni yok bir insanı tanımak için tabi konuşursun ya da sorusuna cevabın olur ne olduğunu anlamak için baktın amacını aştı ondan sonrası sana bağlı ya muhabbeti bitirirsin ya da devamı gelir.
31 Yorumla
Soran+1 yılValla yoruldum bunu açıklamaktan sanki kişinin ne olduğunu çiple okutabiliyoruz teşekkür ederim desteğin için
Kanka sen sen ol kimseye güvenme, yaşadığın olay resmen erkeklerin özeti yani 😂 genelleme yapmak yanlış ama öyle işte. Ha bu arada eşeklere laf anlatsan eşek dediklerini anlar mı, bence anlamaz 😅 bu sebepten dolayı hoşuna gitmeyen görüşleri eğer tarayıcıdan giriş yaptıysan 3 noktaya basıp silebilirsin. Birkaç tanesini sildim ben ama bilmiyorsan öğren istedim, herkes kendinin doktoru olsun di mi ama ahhdhaha
36 Yorumla
Soran+1 yılSildiklerim var zaten baya hem de bazıları da kalsın istedim linçleyenler olur belki 😂
Soran+1 yılSağ ol 😅🤝
Soran+1 yılOoo tamam 😅
+1 yılYuh. Ben eskiden bir kızla öyle konuşurken konu fiziksel özelliklere geldiğinde saçın nasıl diye sormuştum, asla saçının fotoğrafını istemedim. Millete bak.
Hayatınızdaki erkekle aranız iyi olacak diye Allah ile aranızı bozmayın. Kalplere sevgiyi koyan Allah. Sevdiğim kişi ile aram bozulmasın diye yaparsın yaparsın, sonra Allah bir sebep yaratır yine ayrılırsın. :D
Kendinize sizi Allah rızası için sevecek biri bulmaya çalışın. Sen doğru olanı yapmışsın. Engelle geç.32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim böyle hassasiyette olman çok güzel
- +1 yıl
Rica ederim. Kendi doğrularından şaşma! :)
+1 yıltesettür ayrı şey insana yaklaşım ayrı şey. tesettür senin giyim tercihindir. senin giyim tercihine göre davranılmaz senin insan olduğun için senin bir kişilik taşıdığın için değer verilerek davranılır. tesettürlü olsun olmasın hiç kimseye direk özel fotğraf atılmaz ve istenemez. tesettürlü olmayanı inançsız saymak yanlış olur. dediğim gibi o bir tercihtir. her kim olursa olsun direk özele girmek ahlaksızlıktır. terbiyesizliktir. irtibatı kes görüşme engelle ahlaksızı. dini yolla dalarak seni elde etmek isteyen yani zaafından faydalanan şerefsizin birisi o.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir hemcinsin olarak söylüyorum uzak dur canım, özel bölgesini attıysa senden de bekler ve sen attığın zaman daha fazlasını ister hadi yaa dün attın bugünde at atmazsan arkadaşlarına yayarım fotoğraflarını diyecek ve sen buna mecbur bırakılacaksın. Tesettürlü bir kızdan değil, hiç bir kızdan istememesi gerekiyor. Aç erkeklerle karıştırma derken yalan söylemiş aç erkek olan kendisi zaten. Engelle gitsin. 🙏✨
42 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu teşekkür ederimm ☺️🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim💘
Sanki kapalı kızdan özel fotoğraf istemek karaktersizlik de açık bir kızdan özel fotoğraf istemek normalmiş gibi bir başlık olmuş. Ben bir kızdan o tarz fotoğraf istenmesini uygun bulmuyorum.
63 Yorumla
Soran+1 yılDetayı olursan bunu belirttim başlık ilgi çekici olsun diye yazdım ayrım yapan yok
Soran+1 yılPeki sorun yok teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDin üzerinde aklına takılan sorular da yanıtlanmamasi gerektiğini öğrenmiş oldun üzülme. Gitsin herkes nereden öğreniyorsa öğrensin ya da fetva hattını arasın. Kimseye iyilik yaramaz işte, al sana tecrübe...
41 Yorumla
Soran+1 yılAyyynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazılarına köpek muamelesi yapacaksın, çünkü hak ediyorlar. Bu da tam anlatmak istediğim türden. senin naif ve kibar olduğunu anlayınca dur sapıklığımı yapayım, nasılsa beni sadece engeller dedi pislik. Açık kapalı fark etmiyor lakin kapalıların nude olayına daha katı baktıklarıda bir gerçek. Sanırım bunu söylemeye çalıştın ama bir kısım yanlış anladı.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yanlış anladilar hem de kapalı biri bilinçli olduğu için kendini muhafaza eder bundan bahsettim tabi başta konuşmamak gerekti belki ama bu kadarı elimden geliyor ne yazık ki bu kadar görüş hiç tahmin etmiyordum yarısi resmen olayı anlamamış ama önemsemiyorum artik
+1 yılKapalı olup da ahlaktan ve hayadan uzak çok kız ve kadın var.
Gönlü, haya ve edep örtüsüyle örtmeyen hiç kimse ahlaklı değildir.
Allah'ın huzuruna çıkmayan herkesin gönlü vallahi billahi tillahi kirlidir.
Çöplükten daha pistir.
Kapalı bir kız , Allah'ın huzuruna çıkmayan hiç kimse ile konuşmamali.
Gönül öyle bir şey ki dengi olmayan hiçbir gönlü sevemez ve içine giremez.
Sizde iyi etmişsiniz. Herkes bir değil ve unutmayın her gönül dengini bulur.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata sende. O fotoğrafı attığı an engellemen gerekiyor. Ayrıca bunun kapalilikla aciklikla ilgisi yok. Geçen burdan bir abla evlilik olayını sormuştu. Pişmanlık üstünlük vs. Özelden konuşuyorduk. Instagramdan konuşalım daha rahat dedi. Ve 1 saat önce kocasına olan pismanliklarini anlatan kadın (ben abla diye hitap ederken bana aniden cinsel içerikli fotoğraf attı) kadın kapalıydı mesela. Evliydi de. Karşımdaki kadının açık ya da kapalı olması değil duruşu önemlidir. Duruşu net olan bir kadına da gevşeklik yapılmaz. Yapan bizzat gevsektir
15 Yorumla
Soran+1 yılAbicim onla ben nasıl konuştum bir bilsen siz diye hitap ediyordum güzel güzel gidiyordu fotomu attıktan sonra işte yazmaya başladı seninle bebis yapmak istiyorum da oğlum rahat durmuyor falan falan midem bulandı ya gevşek gerçekten
Soran+1 yılŞu açık kapalı ayrımını da yapmiyorum ki başlığa takılmayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılKapalı ayrımı yapıyorsun demedim. Ne demek istediğini anladım. Demek istediğim karşıdaki kız azgın değilse en ufak cinsel cagrisim yapmak bir erkege yakışmaz. Adamlık değil. Sosyal medyada böyle çok insan var. Senin tavırların ne olursa olsun gereksiz biri yine gereksizlik yapar. Olabildigince kimseyle muhattap olma. Oluyorsan da yanlış bir şeyler hissettiğin an engelle
Soran+1 yılSağolun öyle olucak zaten
Cevap sahibi+1 yılRica ederim abim
Kapalı açık ne önemi var kapalı olmak bi ayrıcalıksa biz ne türbanlılar gördük ikisinede yapılması doğru değil sanki bi tek kendinde var dingilin anana gönder bu fotoyu diyeydin
41 Yorumla
Soran+1 yılAlakayı kestim zaten
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kadınlarla asla konuşmam ilişkiden tat alamam ben bir kere kasıntı geliyor bana kapalı kızlar ve sıkılıyorum onlarla konuşurken ama şöyle soyleyim ahlaki davranmak gerekli kapalı da olsa karşındaki açık da olsa? Hatta karşındaki insan sana örgüt verdiğinde ona fetva yaptin şimdi defol diyemezsin insan olacak herkes düşmanını dostunu bilecek..
20 Yorumla Ciğeri beş para etmez züppeler hepsi
Kadın ilişkilerinde beceriksiz, sosyal hayatında başarısız erkekler
Biriyle tanışacaksanız, böyle bir biyer varsa yeri ASLA KS DEĞİL, SOSYAL MEDYA DEĞİL. Bak böyle yerlerden adam çıkmaz. Çoookkk nadirdir onda gelip sana yanaşmaya çalışmaz. Züppe gibi algılanmaktan ödü kopar. O çekingenlikten samimiyeti anlarsın.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçık veya kapalı farketmeksizin yaptığı yanlış elbette.
Yani adam olan söylediği sözün arkasında durur 1 gün önce ben aç erkeklerden değilim diyip gün sonunda sözünü unutmamalı.
Her neyse böyle durumlarda engeli basacaksın kafan rahat edecek.10 Yorumla
+1 yılArtik erkekler 24 saati bile beklemiyorlar ilkte zannedersin ooo adam bu muhabbete bak her dediği anlamli mantıklı sonra bir bakmışsın beyni aşağı düşmüş toparla toparlayabilirsen😁 hee birde acik kapali olayi degil bu her kizin bu tarz olaylara firsat vermemesi lazim.
10 Yorumlaevet karaktersizlik tir .
❤️ Selam ve dua ile
Ramazan Bayramımız ve
Cumamız Mübarek Olsun.
Allah tan tek Duamız
Kudüs teki Kardeşlerimizin
Kurtulmasını Kudüsün
Hürriyetine Kavuşması
ve Dünyanın Çeşitli
Bölgelerinde Zulüm Altında
Olan din Kardeşlerimizin
Hürriyetine Kavuşmasını İstiyoruz
ve dua Ediyoruz
Duamızı Kabul Eyle
Yüce Allah ım ...
Amin Amin Amin Amin Amin Amin
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢10 YorumlaBence yanlış bir şey değil, her iki tarafın da rızası varsa olabilir bunun kandırmakla ya da kullanılmakla falan bir alakası yok, insan sevdiğini arzular fakaaattt... Senin hayat görüşünü, inancını bildiği halde böyle bir şey istemesi saygısızlık, iznini almadan sana çıplak fotoğrafını göndermesi ise açıkça tacizdir. Direkt engellemeliydin.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar canım bir adam mış. Adam değil gerçi sapık bı erkek. Malmış ya. Hem din konuşuyo hemde özel bölgesini atıyor 😆😆 canım. Bu arada soruya cevab olarak. Türbanlı sevgililerim oldu, ben bişey istemeden özel bölgelerini attılar zaten.. önemli olan istemek değil, vereceği varsa Sen istemedende verir zaten.. kişilikle alakalı bu işler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ha tesettürlü ha değil. Neden kapalı bir kadınla açık bir kadına yaklaşım farklı olsun. Kadını geçtim herkes insan sonuçta. Her insan saygılı biçimde yaklaşılmayı hakediyor. Gerisi karaktersizliktir.
21 Yorumla
Soran+1 yılGüncelledim
- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılAbaza herif yaa. Bacım bil ki kim sana “beni abaza olarak görmeni istemem” minvalinde şeyler diyorsa abazadır.
35 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu net doğru bir şeymiş
- +1 yıl
Yaa ben neler gördüm hele bu dindar geçinenlerden. en ufak şeyden fantezi kurma eğilimindedir bunlar.
Soran+1 yılAllah ıslah etsin ne diyim 🙄
- +1 yıl
Bak ona duş alcağını söyle o yüzden bir müddet yazamayacağını söyle adım gibi eminim konuyu ne yapıp ne edip konuyu senin vücuduna getirmeye çalışacaktır.
Soran+1 yılHaklısın gerçekten sağ ol
+1 yılSakın o sana atsa bile kim olursa olsun kim olursan ol ister açık kapalı sen ona atma... Bana da geliyor öyle ama sanaldan kimseyle bu düzeyde ciddiye bindirme sonu hüsran oluyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olcak artik
bunun tesettürle ilgisi yok. herhangi bir kızdan istemesi de tam anlamıyla saçmalık. artı buradan sen haklı değilsin dediğimizde, iletişme geçip gönderecekmisin. sorman bile saçma
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki başkalarının aklıyla yaşamıyorum sadece insanların tutumunu merak ettim mesele doğruluktan sasmamak
+1 yılBak güzel bayan hiç Bir bayandan istememek lazım tesettür açık fark etmez. butun tesettürlü bayanlar namuslu değil bütün açık insanlar orusupu değil bir kere burda anlaşalım. sonrasi benimde tesettürlü bayanlar a saygım vardır her kesin inancı kendine
19 Yorumla
Soran+1 yılAh şu başlığı atan elim... Detaya bakın böyle bir ayrım yapmadım insanları sınırlayan biri hiç değilim dikkat çekici olması için yazdım
- +1 yıl
Emin ol seni anladım benim ailemde hepsi tesettürlü mesele Bir bayandan buyle terbiyesiz şeyler istemektir kadının icinde varsa zaten o sana yanasacak nasıl ki tesettürlü tesettür süzün şereflisi şerefsizi beli değil. erkegin bayaninda karekterlisi karektersizi beli değil. sukurki çabuk farklı ettin olayı engele bitsin
Soran+1 yılKapattım o hesabi sağolun
- +1 yıl
Yenisini hayırlısı ile kulanin
Soran+1 yılİnşallah sağ ol
- +1 yıl
Size tavsiyem buralarda biraz uyanık ol ben burda daha yeniyim iki haftalik ama neler dundugunu az çok biliyorum
Soran+1 yılBu ilk hesap değil zaten önceden de buralardaydim biliyorum burayı da boş anima denk geldi sadece teşekkürler
- +1 yıl
bilmeden kırıcı oldusam kusura bakmayın iyi günler
Soran+1 yılYok estağfurullah iyi günler
+1 yılBen ne tesettürlüler bilirim p*No yıldızlarından daha profesyonel. Ne tesettürlüler bilirim kocasını 3~5erkekle aynı anda aldatan. Bunun teettürle alakası yok kişilik meselesi. Son zamanlarda tesettür bu işlerin kılıfı ve aksesuarı gibi görününce de (Bi takım kişiler tarafından yapılıyor) adam da istemiş. Yanlış özünde. Bir bayandan istenmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Eksi veren bayan kardeşim. Bşr bayandan istenmez dememi mi beğenmedin
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYooo istenebilir sadece buna senin gibi karşı olanlardan istenmemeli yani şunu söyliyim seninle konuşan bir erkek bunu en baştan belirterek yani isteyebilirim görüntüsüyle konuşup belli zaman sonra isterse yapmayabilirsin ama istemesi kötü değildir
Ama ilk tanışma bile olmadan istenmesi taraftarı değilim
Yapmak zorunda değilsiniz ama istenmesi de normaldir çünkü popülerleşmiş ve sıradanlaşmış bir şey nude atmak doğal olarak istenebilir07 Yorumla- +1 yıl
Ne doğalı yahu, böyle yapa yapa ahlak dışı her şeyi sıradanlaştırıyorsunuz iyice!
Soran+1 yıl@Bilinmezbirkuş Kesinlikle
- +1 yıl
Arkadaşlar gelişen dünyayı kabullenemeyebilirsiniz ama gerçekler bunlar
Size atın demedim ama normal bişey yani kusura bakmayın daha çok görebilirsiniz böyle şeyler atmadınız diye kimse size laf etmez ama önemsemeye başladığınız birine şu durumdan atmak istemiyorum uygun bulmuyorum demek yerine ters tepki verirseniz kayıp sizin olur onların değil - +1 yıl
He canım he geç bunları, kimse atmadık diye laf yapmayacakmiş guya. Fikrimizizi açıklayıp yanliş olduğunu düşündüğümüzü dile getirince hemen yobaz damgasıni yapıstırmayı biliyorsunuz nedense. Hiç kimse kusura bakmasın ama ben böyle medeniyetliği kabul etmem. Başkalarının sürekli gördüğü bir vucut mu daha değerli yoksa bir tek sana özel kalan vücut mu? Kimseye daha önce nude atmadim bir tek sana atacagim dese kızın teki kendini özel hissedip bayıla bayıla izlersin gelmiş bana ne diyorsun. Siz ahlaksızlığı medeniyet sanadurun ben özel kalmanın peşindeyim. Saygılarla = )
- +1 yıl
Ben zaten yapmam demedim ki neyin tribi bu aw bende nude isterim bunda çekinilcek bir durum görmüyorum
Özel olarak belirlediğin görüşünde kal veya kalma beni alakadar etmiyor yani
Evlendiğin zaman özel kaldığın kocan daha önce seninle değerlendiremediği yatak ilişkisini evlendiğinde uyumsuzluğa dönüştüğünde görücem seni sonra sevmedi diye ağladığında ama aslında daha önce tatmayıp öğrenemediğiniz yatak ilişkisinden dolayı olduğunu kabul edemiceğin bir durum olucak ben sevdim o sevmedi beni becerip bıraktı yalanlarıyla kendini kandırmaya devam edersin 👌 ÖZEL KALARAK - +1 yıl
Aman neyse ne halin varsa gör cahile laf anlatılmaz
- +1 yıl
Bende aynısını senin için söyledim
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adamın derdi zaten baştan oymuş sen anlamamisin dinle ilgili bir şeyler öğrenmek isteyen karşı cins den öğrenemez zaten saçmalık bir bayan ve erkeğin tek olduğu yerde şeytan olurmuş yani ben çok dindarim ben asla kötü düşünmem dinime düşkünüm sözlerin hepsi tek kaldığınız zaman nefis veya şeytan size o sözleri yedirir yani sonuçta ateş ve barut.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenme bacım burdakilerin çogu anlık 5dk zevk için konuşurlar eger niyeti ciddi olsaydı resminide istemezdi zamana hadi bir zaman sonra istedi merak etti diyelim normal resmi ya nude ye atıyor istiyor takılma burdaki erkeklere bacım abaza hepsi emin ol hırsını senden aldıktan sonra yüzüne dahi bakmaz dı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadindan nude istemek ahlaksizlik. Ciplak fotolara bakmak istiyorsa google da bir suru yari ciplak kadinlar var. Gitsin onlara baksin, kendini tatmin etsin. Ne diye kendi günahını baskasina da alet ediyorlar anlamis degilim. Bir de ben istememişim foto falan. Bana niye igrenc fotonu gönderiyorsun. Ben senin pis seyini gormek zorunda miyim? Ama gelde anlat bunlara.
11 Yorumla
+1 yılözel bölgesının fotosunu atan adamla konuşmak senın hata orda konuşma bıtıcekdı ve bu konuyu uunutıcakdın bence
13 Yorumla
Soran+1 yılOrda bitti zaten etkisi kaldı sadece olay bana hiç normal gelmiyor çünkü
- +1 yıl
normal değil zaten cocuk işlerı yapcak bırşey yok
- +1 yıl
böyle tür ınsanlardan uzak durmak lazım ve secıcı olmak lazım herkes le konuşmamak gerekıyor sevıye saygı 0
+1 yılKizim sana kim diyo git gece sabaha kadar bir erkekle konus. Bilmiyomusun erkek nefsini.
21 Yorumla
Soran+1 yılFarklı konuşma olmadi da işte haklısın
+1 yılböylelerine bıçağı ağzından sokar g*tünden çıkarırım
22 Yorumla
Soran+1 yılArkandayım 😂
+1 yılBu kişiden korktum. İnanç üzerinden, seks u ulaşma. Nasıl bir düşünce...
Ne insanlar var ya. Bazen bu editöre de hak veriyorum. Ne dediyse çıkıyor. Bu yerin kahini midir nedir...30 Yorumla
+1 yılBu işin tesettürlüsü tesettürsüzü olmaz.
Kimse bunun için zorlanmaz. Zorlanmamalı.
Karşılıklı istekler varsa belki. O onlarin bileceği iş.
Iliskiyi kesmekle de iyi yapmissin bence.30 YorumlaAile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Konuşmuşsun, tanımışsın, ne mal olduğunu da görmüşsün, engelle geç.
O muhabbetin üzerine de tutup orasının resmini atması karaktersizlik değil, düz o... çocukluğu.
Üzerine düşünmen hata. Bas engeli geç.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. bir kadından normal hayatı dışında özel foto istemek ahlaksızlıktır
lakin kişiler ahlaksızlık üzerinde iseler foto istemesi atması kadar normal bir durum yoktur
karakter pahalı bir mülk ucuz insanda bulunmuyor10 YorumlaAile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı. Sizi kutluyorum, Rabbim dininizi bütün eylesin, size göre uç nokta olan bu şey (sonuna kadar haklısınız) artık gençler için normal, sonucu gelirsek size nasihat verecek değilim, siz zaten gerekli ilme ve ahlaki sahipsiniz gördüğüm kadarıyla
10 Yorumla
+1 yılYanlış yapmış kültür yönünden hiç bir eksiğim yok her sohbeti edebileceğim hâlde eğer karsimdakinde aynı elektriği alamazsam ben de isterim ama nude istemenin de bir adabi var ima edersin istiyorsa belli eder zaten istemiyorsa zorlamaya gerek yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama senin iyi niyetini anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlı günler.
Sen yardım niyetli ilk basta yaklasmaniz bu şekil olmuş fakat sonrasında o fotoğrafi atmadan önce aranız da yakınlaşma c. nasıl içerikli mesajlar oldu mu?
*Genellikle bu internet ortamında insanlar olduklarından çok farklı karakter oluyorlar bu yüzden sen kendinden eminsin sorun yapma , hoş bir şey olmamış bu durum, o tür kişilerden uzak durmak en iyisi.11 Yorumla
Soran+1 yılFotodan önce olmadi fotodan sonra oldu
+1 yılBu tür karaktersizlik peşinde olan herkese lafım: Kendi annenizden, kız kardeşinizden fotoğraf istendiğini düşünün. Tüm kadınlar da birinin kardeşi ablası. Saygılı olun, sapık insanlar!!!
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Kapalı açık farketmez. Kime söylenirse söylensin rezillik. Boyle olmayın lütfen istemeyin istetmeyin
Azıcık edep51 Yorumla
+1 yılÖzel bölge atmak nedir ya, terbiyesizlik. Sen istemeden atması tacize giriyor baştan söyleyeyim.
50 Yorumla
+1 yılKapalı bir kızdan özel fotoğraf istemek karaktersizlik değil. Bütün kadınlardan, erkeklerden özel fotoğraf istemek karaktersizlik.
21 Yorumla
Soran+1 yılAksini iddia etmedim teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki erkek bir sırtlan ise kadının açık veya kapalı olması fark etmez. Onun tek derdi kendi sürüngen beynini tatmin etmektir.
30 Yorumla google diye bişey var 2021 deyız su konuda fıkrını alıcaktım deme olaylarımı kaldı gozunuzu sevem gerçı bunu herkez bılıyorda kadın erkek kavramları bunların onune gecıyor yoksa kımse saf degıl neyın ne oldunu bılıp dusunuyorlardır
110 Yorumla
Soran+1 yıl@BillGaste Ne diyorsun sen ya kendine gel adamı görmedim etmedim yargısız infaz yapma
Soran+1 yıl@BillGaste tamam canım hadii
Soran+1 yıl@BillGaste gerçekleri söylüyorum zaten beğenme olayı olmadı kişiliğini sevdim fos çıktı bu kadar
Soran+1 yıl@BillGaste amma yaptın arkadaşlik düzeyinde konuşuldu
Soran+1 yıl@BillGaste Çoook kütüğüme kadar bildin
+1 yılAçık ya da kapalı olarak ayırmamak lazım. Açık kadın ve kapalı kadın bu konuşmada özel konulara meğilli ise konuşma oralara kayabilir. Her iki tipte kadın da meğilli değilse karaktersizliktir
10 Yorumla
+1 yılAçik kizlarin da boy boy ifsalari olmadigina gore kimse kimseden istemesin bence... Her turlu sacma, kiz kendisi atmak isterse o ayri ama bana hep sacma geliyor bu nude isleri..
10 Yorumla
+1 yılHiç bir kıza böyle yaklaşılmaz açık kapalı farketmez
40 Yorumla
+1 yılAç erkeklerle karıştırma, derken kendisini erkek olarak görmemiş anlaşılan 🤣🤢🤮
40 YorumlaBunun kapalısı açığı yok. Kim veya nasıl biri olursa olsun yanlış
40 Yorumla
+1 yılAmacı zaten oymuş engeli baş yol alsın ondan adam olmaz
40 Yorumla
+1 yılÜstü Mekke altı Paris olan ablalar çoğaldı bebeğem 😏 ondan ayırt etmek zor oluyor.
Ama saygıyı hakettin20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Klasik sinsi abazan türü sana dini , politik , sosyal sorularla yaklaşır ve hazır olduğunu düşündüğunde maskesini çıkartır.
20 Yorumlaİkiyüzlü davranıp niyetini belli etmiş. Gerçeğin çabuk ortaya çıkması bence iyi birşey. Karaktersiz adam.
20 YorumlaEngelle gitsin amacı belli seni elde tutmak için din muhabbetlerine girmiş işte
30 Yorumla
+1 yılAtacak olan zaten istemeden atıyor. Bir resim almak içinde din üzerinden gidilmesi ayrı bir gerizekalilik
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bu durum gençler arasında " normal " hale getirildi. Twitter da no context sexting diye bir sayfa var yazılanları her gördüğümde şok oluyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
Ne yazmışlar?
- +1 yıl
Ac bak sayfaya bir ton tweet var altında yazılanlar da cabasi
- +1 yıl
Şok olma sebebin ordaki insanların neler attiklarimi
- +1 yıl
@yalnızkurşun hayir gevşek olmaları uslupsuz olmaları birçok kızın eskortluk beter erkeklerin zuzular beter tavırları
- +1 yıl
KizlarSoruyor argolari çevirmiş ahah erkekler için p... z.. demiştim
- +1 yıl
Evet baktım da hakikaten öyle e tabi sende bunları görünce ne güven kalıyor ne de umut
- +1 yıl
@yalnızkurşun artık çoğunluk bu şekilde oldugu için aynen öyle 😶
- +1 yıl
Sen yinede ağzını bozma entelektüel hanımefendi
- +1 yıl
Valla erkekler öyle ama bu zamana kadar karsilastiklarimdan sonra benimde yani güvenim şeyim kalmadı ama seni anlıyorum bı kadın olarak daha zor olabiliyor
Bir konjsmada bunu curret bulan kişi sadece sapik iki üç guzel konusmayla. elde edebilirim dusuncesinde asalak biri
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnutma kendini oven baskalarini kotuleyen ben oyle değilim diyen insanlar tam da oyledir yani net karakter yoksunu en tehlikeli insan tipidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirinden (nasıl giyinirse giyinsin) böyle fotoğraflar istemek direk karaktersizliktir, mahremiyete saygı duymamazlıktır.
40 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat