Cadılar Gerçekten Var mıdır?

Gece gece bir anda cadılara merak saldım. Cadı; birçok din ve mitolojide kötü amaçlara hizmet eden ve doğaüstü güçleri olduğuna inanılan kişidir. Ben bu özellikleriyle onların insan olduğuna inanmıyorum. Çizgi filmlerde siyah pelerinli, sivri başlıklı süpürgesiyle uçan bir kişi görünümü vermektedir. Cadılık, büyücülük ile yakından ilişkilendirilir. Hatta bu durum çizgi filmlerde kazanda büyü kaynatan cadı görünümü vermektedir. Her büyücü bir cadı değildir ancak her cadı iyi bir büyücüdür. Mistisizmle ilgilenen çoğu kişi müslüman olup onlar cadıyı şöyle tanımlamaktadırlar; "cadılar kötü, olumsuz ve yıkıcıdırlar. Mistik bilimlere dair uzmanlıkları, onları inanılmaz güçlerle donatır. Olayların akışını ve insanların hayatını zarar vererek değiştirebilirler. Amaçları herkes gibi büyük bir zenginliğe ulaşmaktır. Bunu kişileri öldürerek, işkence ederek veya hasta ederek yaparlar." Cadılar, orta çağ dünyasında bazı ülkelerde lanetli olarak kabul edilmiş ve yakılmışlardır. Hatta bu durum birçok filmde konu olmuştur. Ben bir film seyrettim "Blair Cadısı" adlı. Filmde cadıyı çok korkunç bir yönüyle ele alınmaktadır. Peki sizler neler düşünüyorsunuz?
Cadılar Gerçekten Var mıdır?